burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 http://www.haberturk.com/haber.asp?id=33840&cat=200&dt=2007/08/27 milletin ne kadar moron olduğuyla ilgili bir haber bence. said: Uzaylıya benzeyen erik uyutmuyor VİDEO Hocalar ağız, burun ve göz şekilli eriğin dalındayken konuşabildiğini söylemiş... 27.08.2007 15:46 Pazardan 3 kilogram kırmızı erik alan Fatma Öndeş, evine gelen misafirlere meyve ikram edeceği sırada, ağız, burun ve göz şekli olan eriği fark edince şaşkına döndü. Misafirlerini mutfağa çağırarak, filmlerdeki uzaylılara benzeyen eriği gösteren Öndeş'in misafirleri de hayretler içerisinde kaldı. Daha sonra komşularını da eve davet ederek eriği gösteren Fatma Öndeş, bazı komşularının korkarak evden uzaklaştığını söyledi. Bunun üzerine bu eriği bir beze sarıp saklayan Öndeş'in misafirleri, kendilerine ikram edilen diğer erikleri de yemeyerek evden ayrıldı. OLAY YARATAN ERİĞİN GÖRÜNTÜSÜ İÇİN TIKLAYIN Oğlu İlhan Öndeş ile aynı evde yaşayan Fatma Öndeş, akşam eve gelen oğluna da eriği göstererek durumu anlatınca, oğul Öndeş de gözlerine inanamadı. Eriği pazardan alan Fatma Öndeş, ertesi gün erikle birlikte din adamlarına giderek, yaşadıklarını anlattı. Eriği gören din adamlarının da şaşırdığını belirten Fatma Öndeş, "Hoca, ağız, burun ve göz şekilleri olan eriğin dalındayken konuşabildiğini söyledi. Allah'ın yarattığı bir varlığın, insanlara ibret olması için bu şekli aldığını belirtti. Benim şaşkınlığım hala devam ediyor" dedi. 'ERİĞİ ÇÖPE ATMAYACAĞIZ, O İLAHİ BİR MESAJ' Komşu Abdurrahman Demir ise, eriği gördükleri günden beri uyku uyuyamadıklarını belirterek, "Ben elime eriği aldığımda elim titriyor, tutamıyorum. Bu gerçekten Allah tarafından bizlere verilen bir mesaj" diye konuştu. Öndeş ailesi, eriği beze sararak muhafaza edeceklerini ve çöpe atmayacaklarını belirtti. İHA
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 baya muhabbet ettik kendisiyle planlarımız vardı sonra çürüdü :(
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 ahahahah süper:) de niye uzaylıya benziyo? uzaylılar ille de humanoid olmak zorundamı? insanın yandan yemişine benziyo deseler tamam da uzaylı ne alaka ya?
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Ahahah quantum bu arkadaşları kutsamış
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 ya bildiğin Papaz erik işte... Yersen..
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 işte televizyon tanrısı bu yüzden cnbceyi yarattı sıkılan insanlar izlesin rahatlasın diye
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 demek ki ilahi mesaj verdikleri için papaz erik deniyomuş onlara vay anasını
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 bunlarda sırtını dönmüs patatesler. [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 22:59 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 @Apache askdflhaslkdfhasdfljkasghdfgajsdhasdl
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 ;Ahahha lol Harika şeyler var şu ülkede yaa, cehaletle de gülüp eğlenebiliyoruz o da ilginç. Yazık..
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 commente bittim ben said: Eric Cantona bu :) ehuhe
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 ayıp ama garbage'dan çalmışsın:'(
demise666 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Yerim ben o erigi. Ilahi diye mundar edecekler meyvayi.Mevsimi gecmeden yiyin onu.
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 said: unity100 ayol gelecek uzaylilar kaciracak aksam sizi gun altinlarinizi calacak boreklerinizi, baklavalarinizi tatsiz yapacak ele gune rezil olacaksiniz ayol. Long time no see hehe. Gerçi unity patide banlı görünüyor hala İhlas da iyice cıvıttı yav heh.
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 nasıl salak bir haberci kuruluşudur bu habertürk.
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Yani bunlar hayatlarinin sonlarina kadar bir daha erik yemeyecekler mi?! AHAHAHHAHAHA!
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 eriği dişleyen çocuk baya gülerdi şu haberi görseydi
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 lol unity iyi demiş yalnız erik de ciddi benziyormuş, üstelik mars kırmızısı tam!
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 "uzaylilar neye benziyor ki?" diye kimse sormu$ mu acaba.. magazin haberciligi out dinsel habercilik in
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 said: saeros..yoksa? hihihihiohohoho
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 hepimiz mustafa topal ogluyuz [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 10:19 tarihinde, BullDoG tarafından güncellenmiştir ]
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 abi iki gün sonra uzaylılar gelcek bi bakcaz hamamböceğinin iki katı boyutta kafasız hali. Ondan sonra vazgeçicekler herhalde bu "insansı" uzaylı tiplemelerinden. Pu allam ya. Neden her kafası çalışan hayvana illaki bi vucüt bi kol bi bacak bi kafa yerleştiririz ki? Bak starcraftta bile insansılar. Bence onlar bardak şeklinde. Bardak bardak...
Öne çıkan mesajlar