Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nwn 2 karakter yardımı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi nwn 2 aldım, daha önce nwn ve ek paketlerini bitirmiş biri olarak tırsıyorum kendi başıma karakter yaratmaya mesela mage çok sönük kalıyordu ilk oyunda acaba burda mage olarak oynasam sıkıntı yaşar mıyım ? veya en ideal karakter nasıl olur statları ile birlikte yazarsanız sevinirim, teşekkürler :)
Mesaj tarihi:
Valla ben bi drow rogue olmuştum ama çok zayıf kalmıştı. Ki gruba rogue zaten katılıyor çok ihtiyaç yok. Geçen gün yeniden başladım human fighter oldum. Longsword mastery alacak şekilde ileride. Harika oldu. Çat çat geçiriyorum kılıçtan. Yüz kere loadlayarak ve potion manyağı olarak geçtiğim yerleri rahat geçtim.

Partydeki elemanlar çok kolay düşüyorlar, genelde savaşta ayakta kalan sen oluyorsun ve iyi bir atak gücün yoksa büyü veya silah olarak oyun çok zor ve sıkıcı olur.

Ben böyle düşünüyorum :)
Mesaj tarihi:
elimiz mahküm fighter olmaya diyorsun böhü ben mage oynayamıcak mıyım lan.

[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 18:16 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Peki ayrıntılı :D

Şimdi drow dışında birşeyle başla bence, çünkü mage class ı tam onlara uygun olmasına rağmen level handikapına deymiyor. HUman başlamanda fayda var, lakin +feat her zaman işe yarar.

Statlara gelince, str tabiki verme, dex verebilirsin 12-14, ben genelde 16 cons, 17 int, 14 cha başlayıp persuasion a gidiyorum. 18 int ten sonra 2 cha. daha verebilirsin. Human daki ekstra feat ide toughness a veriyorum. Yanına combat casting kesin lazım, birde spell focus : evocation kesin alırım. Bunun dışında empower, enlarge gibi feat leri daha ilerilerde alıyorum. Tercihen diyelimki kullanışsız hale gelen magic missile ı kullanışlı hale getirmek için.

Tabi bunlar tamamen benim tercihlerim, saldırıya yönelik oynamayı seviyorum, öyle grubu buff lıyım vs bana göre değil, ben şöyle oynamayı seviyorum dersen onada bir build oluştururuz beraber.
Mesaj tarihi:
Bi de bi öneri, bi süre sonra düzülmek istemiyosanız grubunuzu sadece büyücülerle doldurmayın. Tavsiyem en az 2 adam olsun physical damage verebilen, çünkü golemleri geçmek işkence olabiliyo.
Mesaj tarihi:
hangi karakterde zevk alabilirim mesela ?
gangren'in mi ? spark'ın mı yoksa dreagloth'un verdiği karakter de mi yani bi kere karakter yaratınca pişman olmak istemiyorum o bakımdan yine mage açıcam sanırım :D
Mesaj tarihi:
Bence Spark'ınki güzel olur.

Ama rogue eklemesen de olur, gruba kilit falan açmak için işe yarayan rogue zaten katılıyor. E hayvani fighter olunca sneak attack neyine, sok kılıcı :)

Ha dersen ki ben o rogue'u partyme dahil etmem, o zaman gerekir tabii rogue olman.
Mesaj tarihi:
E abi alatıyor zaten ırkları karakteri seçerken. 4ları -leri var.

Mage için de klasik olarak elf yada feat almak daha önemliolur dersen human iyi olur. Ki ben olsam human olurdum çünkü -si yok, +sını kendin verirsin. Ama daha fazla feat çok işe yarayabilir
Mesaj tarihi:

lvl 40 char build alakasız olmuş singleplayer için.. :p

13 fighter/7 weaponmaster ile gayet rahat bitirmiştim, hatta fazla kolay oluyor endboss ve belki red dragon hariç. str'ye abanacaksın işte. bir diğer önemli mevzu da crafted eşyalar. lvl 15'te filan oyunun en iyi eşyalarını yapacak hale geliyor charların. sand gibi (kullanmadığın birisi olabilir) bir charı crafter yap. onunla +5 magical dmg veren adamantite greatsword ve critlere +5 immune crit veren full plate yapmıştım ben. durdurulmaz oluyorsun resmen.

hatta kotor threadlerinde yaptığım gibi ss koyayım: :)
[spo] [/spo]

Mesaj tarihi:
Planetouched dediği tiefling yada aasimar. Damarlarında outsider kanı var o yüzden darkness vs. gibi özellikleri oluyor. Gayet gereksiz bi ırk diğer tüm +ecl veren drow vs. gibi. Özellikle oyun başlarında düşük lvl yüzünden hpniz az olacak, büyüler featler abilityler geç gelicek. Irk çok önemli değil ama bonus feat yüzünden human tercih ederim ben.
  • Yeni Oluştur...