Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Son 1 yıldır sadece 70 pvp yapıyorum ama twinkimle girdim mi apayrı bir zevk alıyorum. 70 charı olan herkesin alabileceği itemlardır ayrıca twink itemları. 70 charınla git 300-400gold biriktir Ahden herşeyini alırsın, enchantını yaptırırsın. 1-2 parça sadece BoP item var twink için zaten onlarıda 3-4 instance gitsen alıyorsun. Hele alliance isen questle veriyor oyundaki en guzel 19 twink chesti. Bende twink olmayan 19umla girdiğim BGlerde çok sıkıntı çekiyorum ama olay onu twink yapmamış olmamda yani üşenmemde o yüzden kimseye ağlamam doğru değil. Ama şu var bazı sınıflar 19da zaten çok güçlü yani rogue hunter ve warrior kafadan twink o levelda. [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 16:45 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Blizzard son derece memnun bu twink kavramından, bir röpörtajda düşük levellar için arena açmayı bile düşünebiliriz demişler =P daha ne olsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Shadowfang sattılar birkaç gün önce guildimde, 600g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Bence gayet güzel birşey twink olayı yani cidden bazen insan hep aynı şeyden sıkılıyor biraz ilkellik falan arıyor. İşte o an twinkler imdadına yetişiyor. Ama dediğim gibi belli sınıflar çok can yakıyor hele işi bilen hunter baya üzüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 said: 70 charı olan herkesin alabileceği itemlardır Demeye çalıştığım bu zaten. 19 level garibanın günahı ne ezilsin, one-shot olsun bütün BG boyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 19 olarak kalacak mı yoksa lvl alacak mı? Kalacak ise gitsin twinkletsin kendini yok LvL alacaksa maydanoz olmasın 2 gün kalacağı BGye. Biri kendini o LvL pVpye adamış diğeri gelip geçici yani illaki ezecek misafir oyuncuyu sahasındaki maçta :) [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 16:56 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Xhun a katıldım resme bayıldım.yani bi anlamı yok twink yapma olayının.1300 hp ile 300 hp li adamı kesmenin level 70 ken level 40 adamı kesmekten farkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 eheh napsam 39 lvl pvp char vardı bende accyi acıp takılsammı.level kasmaya dayanamadıgımdan bırakmıştım oyunu. varmı böle düşük lvlda pvp yapıp eylenebilecegim olay hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 mantığınıza tüküreyim. oyun zaten item üstüne.. sen full gladiatör setiyle arenalarda yeni level 70 olup pvp ye başlayan adamları kesiyorsun ya. kim daha fazla emek verdiyse onun bir artısı olucaktır oyunda. herif twink charına deli gibi yatırım yapıyor tabiki çat çut kesicek karsısındakileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 LVl70 bir warrior 15khp ile diğer 70 warrior 8k hpliden farkı varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 ya şöyle bişey var o zaman rogue bi shamana stunlock girmemeli gibi bişey diyosunuz madem ego tatmini oluyo twink. veya pretbc'de bi shamanın mage'e dalması da ego? ne de olsa iki durumda da karşı tarafın şansı yok denecek kadar azdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Aynı levelda, aynı battlegroundda bulunan iki karakterden biri 500hp, öbürü 1500hp ise bu Blizzard'ın suçudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 demokrasidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 iki 40 yaşında adam var sokakta birisi çok bilgili diğeri cahil bir kro. bu devletin suçu değil. biri kahvede oturmayı diğeri kitap okumayı seçmiş zamanında. örnekleri çoğaltabilirsin. ki wow herkese aynı imkanları sunuyor. wow da kimi moronlar oxford vardı da biz mi okumadık da diyemez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Bglerdeki % horde % Ally oranını gösteren bi site var mı? Yeni topik açmıyım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 http://www.warcraftrealms.com/realmstats.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 twink yapana bir şey diyemem de hababam pve den sonra 3-4 saat pvp yapıp eğlenebilmek gibi bir seçeneği olması lazım yeni başlayan normal oyuncuların da. ama 1k hp niz anca varken hunterlardan 400 autoshotlar roguelardan 800 ambushlar yiyince pek zevki çıkmıyor. twinklere özel alan açılsın bizi bıraksınlar. tabi girdiğim battlegroundlardaki oyuncuların en az yarısı twink oluyor, o da ayrı bir gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 O adamların o seviyede alacağı honor bir işe yaramıyor zaten, sırf zevkine karakteri alıp 70 e kasmak yerine 19 da o class ın ana özellikleriyle zevkini çıkarmak mantıklı değil mi? Durmadan item kovalamak yerine boe alıp gerisinide honorla tamamlıyorsunuz, ve en güzelide uğraşıp tamamladığınızda bir daha upgrade ihtiyacının olmaması. Düşük seviyeler için yeni eşyalar gelmediğinden patchler çıkarsa çıksın sizin karakteriniz hep güncel kalmış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Bir yerde okumuştum sanırım çocugun biri twinklerin olmadıgı bgler istiyoruz demişti katılmamak elde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 wsg'de 4 kişi 1 rogue'u indiremediğimizi biliyorum. 14 15 15 19 lvl 4 kişiydik 19 twinki alamadık. gerçi healeri gelmişti sonradan. sonra /cry yazdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 İtiraf ediyorum bir zamanlar benim de bir twink charım vardı. Hatta alliance'ın ilk instance'ı neydi, korsanlı falan olan yer hani. Orda elemanın birine 5 run için 100g bile vermiştim. Güzel bi' dagger vardı orda ^^ Ama günde 1-2 bg yapmak dışında pek matah birşey de değil. Çıtır çerez hesabı takılacaksın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 abi o dagger değil sword cruel crab mı neydi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Neyse o gemiye çıkarken rampadaki elemandan düşüyordu. Evet sword da olabilir, hatırlamıyorum çok vakit geçti. O levellarda o kadar uzun yol gidemediğimiz için genelde pek bilmiyorum o instance'ı. STV'den gelirken 200 kere kaplanlara, 400 kere gorillere ölmüşümdür. 100g nin içinde eskort hizmeti yoktu, sadece 5 run. Sancılı bir süreçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 bg'lerin amaci level 70 olmus ve paranin .. koymus oyunculara yeni bir eglence yaratmak mi olmali yoksa oyuna yeni baslayan & oynamaya fazla vakti olmayan oyunculari da pvp ile tanistirip oyundan sogumalarini onlemek mi olmali normalde 5 para etmeyen item'lar kac yuz gold'a satiliyor yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 BEn dedim abi lowbie lere bg açmayın die dinlemedi blizzard bırakın adamlar outdoor pvp yapmıs gerçek pvp yi anlasınlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar