Mirage Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Bu arada bir yerde takıldım. İmdak! Kore tanklarını patlat diyor. İki tane tank geliyor. Patlatıyorum. Görev tamamlandı diyor ama başka görev vermiyor. Etrafı dolaşıp iyice temizledim ama anlamadım ne yapmam gerektiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Bug'mış. Kayıtlardan yükleyince düzelmiyordu. Bölüme baştan başlayınca düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Tank kullandığım bi bölüme geldim. Bir tünelin içinde başlıyor. Oyunun ne kadarı bitmiştir tahminen? Azar azar oynuyorum zaten ama ona göre tempomu ayarlıyayım hemen bitmesin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Yarısı bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 mermi sıkıntısı çekiyorum yavs yeni başladım. çözemedim daha oyunu da güzel yapmışlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 oyunun ilk 15 dakkasında merm sıkıntısı cekmemek mümkün değil sanırım, silaha actical bilmemne bilmemnetoru takıyosunya ona weapon mode tuşuyla gecersen, ok atıyo böle tek vuruşta herkezi bayıtlıyo, normal mermiden daha etkili ama baya bi cd'ı var ben oyun boyunca doldukca ondan attım hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 aa mermi bitince tesadüfen ona geçtim bayılttıgını bilmiyordum. ölmüyor yani? bende diyorum bu yatan adamın silahının mermisi niye alınmıyor. bi de başlarda kıyıda 15 mermim kaldı topladım adamları peşime kıyıya çektim denizden de bot gelmez mi çapraz ateşe tuttular daldım yüzdüm cıktım falan kayalara saklandım görünmez oluyorum cıkıyorum hekşat kasıyorum 15 mermiyle imanım çıktı. kayanın dibinde save alıp çıktım ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Siz rambo moduna oynuyosunuz demek ki oyunu. Ben susturucuyu takıyorum, silahı tek mermi atış moduna geçiriyorum, pelerin moduna geçip her kesin kafaya bi tane sıkıyorum. Daha hiç bir yerde mermi sıkıntım olmadı. Şimdi en zor seviyede oynuyorum. Baya zevkli. Ramboculuk oynamaya çalışınca kafanıza sıkıveriyorlar. Crosshair de yok. Deneyin kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 ben üstlerine zıplayıp dövüyorum, birini alıp diğerine atıyorum falan. veya baraka icindelerse vuruyorum binaya üstlerine yıkılıyo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 helikopter düşmüyo mu ya? iki pilotlu olan habire saydıran bomba atan helikopterli yerde dağı aşamadım tepemde durmadan adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 İki roket atınca düşmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Fistan said: helikopter düşmüyo mu ya? iki pilotlu olan habire saydıran bomba atan helikopterli yerde dağı aşamadım tepemde durmadan adamlar. ozcan agam sen MENECERliğe devam et bence sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 mermi sıkıntısı çekiyorsanız sote biyer açıp strength modunu açın crosshair in oynamasını sıfıra yaklaştırıyor yerde yatarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Silphatos said: ozcan agam sen MENECERliğe devam et bence sfd bi hevesle oynuyorum ya işte uehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 çok kısaymış ya oyun. geçen tam ısındım oyuna bi baktım oyun bitti =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 2 günde bitirdim ben. 3-5 saat oynayarak. ikincisi gelecek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Bitirdiysen sormaman lazım bu soruyu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 evet soru cisimsiz olmuş. hani nerde ne zaman gelecek demem lazımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 herkes "sonunu oynadım, oyunun devamı gelecek bir son koymuşlar" diyor da, gelmeyebilir de, çünkü öyle bir son yapmışlar ki "aha uzaylıları tepeleyecek formulu bulduk, bekle uzaylılar biz geliyoruz" tadında bir son olmuş. yani "bundan sonra zafer kazanılmıştır" tarzı bişi olmuş :P tabii farklı bir senaryo sunarlarsa bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Devami gelecek bir sonu var, zaten devami geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Bone said: herkes "sonunu oynadım, oyunun devamı gelecek bir son koymuşlar" diyor da, gelmeyebilir de, çünkü öyle bir son yapmışlar ki "aha uzaylıları tepeleyecek formulu bulduk, bekle uzaylılar biz geliyoruz" tadında bir son olmuş. yani "bundan sonra zafer kazanılmıştır" tarzı bişi olmuş :P tabii farklı bir senaryo sunarlarsa bilemem. Her oynayanın senaryo burda bitemez yenisi kesin çıkar laflarını dinlersek işimiz var zaten devamı geleceği biliniyor çünkü resmi açıklama var CrySis trilogy olacak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Röh Bone. Bariz "To Be Continued" anlamı taşıyor o son cümleler. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 yok be, illa to be continued olacak bir son değil. mesela half-life'ın sonları öyleydi. "aha patladı patlıycak, kaçın lan" kısımlarında kesip gitmişlerdi mesela. ama burda daha ziyade bir kitabın sonundaki "ve arkadaşlar yeni bir maceraya doğru yelken açarlar" tarzı, "aslında maceraları burda bitti, ama daha sonra hep maceralı bir hayat sürdüler" tadında bir son olmuş bence. eğer oyun çıkarsa, bu sonun hiç bir anlamı olmayacaktır bence. yani adaya sırf komutanı kurtarmak için mi gidecekler? zaten komutan kendi başının çaresine bakıyor. düşmanları ezmiş durumdalar. bitiş kısmı mı bize oynatçaklar? pek bir zevki olmaz bence böyle bir sondan devam etmeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Düşmanları ezmiş durumdalar? SPOILER. Oyun sonu bilgileri içeriyor. Adamlar atom bombası attı buz kütlesine. Kütle kat kat büyüdü. Adam nası başının çaresine bakcak bizim gibi bi kahraman olmadan. :p Kim bilir yeni bücükler falan da türemiştir, daha da güçlenmişlerdir. İşin kötü tarafı ordan devam ederse ikinci oyunda karşımızda pek insan olmayacak. Sırf yaratıklarla savaşcaz. Ki ben yaratıklı oyunları pek sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 mirage'nin spoilerine katılıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar