Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crysis


Batilc

Öne çıkan mesajlar

arkadasım 1 senedir testeri bu oyunun.
yapan firmanın sahibinin yeğeni oldugu için.(crytek)
1 senedir kafamı ütüleyip duruyor şöyle manyak böyle manyak.
silah düşsse yere bitkiler oynuyor falan gibisinden.
çok iyi pc istiycek sanırım oyun , zamanımız olsaydi gidip bürolarında denicektik bizde oyunu bir kaç kişi ama denk gelmedi hiç.

edit: evet türkçe destegi olucak oyunda. özel studyoda profesyonel seslendirildi cok bomba falan diyordu cocuk. bakalım görücez.

bu arada firmayi kuran 3 türk.Yanlarında calısan bütün programcilari özellikle dünyanın dört bi köşesinden toplayip getirmişler.

[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 17:21 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Farcry'ı sessiz sedasız yapıp sonra ortalığı deviren bu arkadaşların Crysis'le ortalığı kasıp kavuracağı kesin. Nanosuit denilen davanın her tarafında bir marifet olduğunu hatırlatmak gerek. Yok hızdı güçtü arttırmakta yok renk değiştirip kamuflaj sağlamakta.

Silahlar modifiye edilebiliyor kafamıza göre.

Yer çekimsiz ortam gibi bir geyik var sanırım.

Ne var ki, Farcry'da yüksek yapay zeka(ki Crysis'te pek bir sağlam olur herhal) ve muhteşem grafikler dışında klasik FPSlere yenilik getiren pek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Hele ki çıldırtan Checkpoint sistemi saolsun. Ama bana bir çok kez "lan lan lan" tarzında diyaloglar yaşatmıştı.

Bu Crysis'in hikayesini de buraya atalım:

2019 yılında Çin Halk Cumhuriyeti’nin güneyindeki bir adada, Amerika Birleşik Devletleri’nden bir grup bilim adamı bölgeye düşen bir meteoru inceliyor. Bir süre sonra araştırma ekibinden haber alınamıyor ve Kuzey Kore’nin bölgeye asker gönderdiği haberi geliyor. Bunun üzerine ABD, hem bölgedeki kontrolü ele geçirmek, hem de bilim adamlarını kurtarmak için Delta Force ekibini bölgeye gönderiyor. Bir yanda Kuzey Koreli askerler, diğer yanda meteorla ilgili korkunç gerçek var. Oyuncu, bu Delta Force ekibinin bir üyesini canlandırıyor [Oynasana.com]

Meteordan dev bir uzay gemisi çıkıp adanın atmosferini etkileyip istilaya başlıyormuş.

O değilde, sandığım kadarıyla, Crysis ile alakalı videolarda izlediğiniz her şey oyun içi görüntüler, adamlar böyle diyor, kimse inanmıyor, ısrar ediyolar.

Çıkış tarihi 16 Kasım.

Bir de minimu sistem gereksinimleri şöyle bir gülümsetti:

İşlemci: Athlon 64 3000+ / Intel 2.8GHz Ekran Kartı: Nvidia 6600 / X800GTO (SM 2.0) RAM: Windows Vista için 768Mb / 1GB HDD: 6GB Internet: 256k+ Sürücü: DVD DirectX Sürümü: Windows XP için DX9.0c [vikipedia]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...