Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Alla alla, koskoca pati'de crysis'le ilgili topik olmaz mı yahu. Bilgililer veya level okumuşlar aktarsın bakayum bildiklerini. Benim tek işe yarar bilgim, oyun çıktığında en sağlam makinede dahi çok tırt çalışacağı.. Hadin Rasgele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Oyunu son olarak optimize etmeye calisiyorlardi sanirim, directx-9 da 7900+ kartlarda cok da kotu oynanmayacak benim bildigim. Oyun bir cok konudan devrim olacak (ozellikle DX10 kullanabilenler bunu gorecektir), hayirlisi diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 5 Kasım'da çıkıyor bildiğim kadarıyla , 15 de olabilir emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Hemen game traileri koyalim... http://www.gametrailers.com/player/24070.html Bu arada Cevat Yerli ismini gordum trailerda meraklandim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Zaten Crytek 3 Türk kardeşin kurduğu şirket. Oyun çok manyak olacak ama bende çalışmadıktan sonra neye yarar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 full türkçe destegıde olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 vay bilmiyordum türkçe destek olayını Crytek ayrıca karma grup olayını güzel başaran bir firma.ispanyolundan almanına hetür milletten yetenekli adam calışıyor firmada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 arkadasım 1 senedir testeri bu oyunun. yapan firmanın sahibinin yeğeni oldugu için.(crytek) 1 senedir kafamı ütüleyip duruyor şöyle manyak böyle manyak. silah düşsse yere bitkiler oynuyor falan gibisinden. çok iyi pc istiycek sanırım oyun , zamanımız olsaydi gidip bürolarında denicektik bizde oyunu bir kaç kişi ama denk gelmedi hiç. edit: evet türkçe destegi olucak oyunda. özel studyoda profesyonel seslendirildi cok bomba falan diyordu cocuk. bakalım görücez. bu arada firmayi kuran 3 türk.Yanlarında calısan bütün programcilari özellikle dünyanın dört bi köşesinden toplayip getirmişler. [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 17:21 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Farcry'ı sessiz sedasız yapıp sonra ortalığı deviren bu arkadaşların Crysis'le ortalığı kasıp kavuracağı kesin. Nanosuit denilen davanın her tarafında bir marifet olduğunu hatırlatmak gerek. Yok hızdı güçtü arttırmakta yok renk değiştirip kamuflaj sağlamakta. Silahlar modifiye edilebiliyor kafamıza göre. Yer çekimsiz ortam gibi bir geyik var sanırım. Ne var ki, Farcry'da yüksek yapay zeka(ki Crysis'te pek bir sağlam olur herhal) ve muhteşem grafikler dışında klasik FPSlere yenilik getiren pek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Hele ki çıldırtan Checkpoint sistemi saolsun. Ama bana bir çok kez "lan lan lan" tarzında diyaloglar yaşatmıştı. Bu Crysis'in hikayesini de buraya atalım: 2019 yılında Çin Halk Cumhuriyeti’nin güneyindeki bir adada, Amerika Birleşik Devletleri’nden bir grup bilim adamı bölgeye düşen bir meteoru inceliyor. Bir süre sonra araştırma ekibinden haber alınamıyor ve Kuzey Kore’nin bölgeye asker gönderdiği haberi geliyor. Bunun üzerine ABD, hem bölgedeki kontrolü ele geçirmek, hem de bilim adamlarını kurtarmak için Delta Force ekibini bölgeye gönderiyor. Bir yanda Kuzey Koreli askerler, diğer yanda meteorla ilgili korkunç gerçek var. Oyuncu, bu Delta Force ekibinin bir üyesini canlandırıyor [Oynasana.com] Meteordan dev bir uzay gemisi çıkıp adanın atmosferini etkileyip istilaya başlıyormuş. O değilde, sandığım kadarıyla, Crysis ile alakalı videolarda izlediğiniz her şey oyun içi görüntüler, adamlar böyle diyor, kimse inanmıyor, ısrar ediyolar. Çıkış tarihi 16 Kasım. Bir de minimu sistem gereksinimleri şöyle bir gülümsetti: İşlemci: Athlon 64 3000+ / Intel 2.8GHz Ekran Kartı: Nvidia 6600 / X800GTO (SM 2.0) RAM: Windows Vista için 768Mb / 1GB HDD: 6GB Internet: 256k+ Sürücü: DVD DirectX Sürümü: Windows XP için DX9.0c [vikipedia] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Oh be minimum gereksinimdeki ekran kartları hep benimki. Zaten bu sene öss tek tük adam gibi oyunları oynarım. Ondan sonra yeniliyorum. Yırttık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 türkçe desteği olması iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 GEd, senin arkadaşın denemiş denemesine de testerlar AI kapasitesinin %50siyle takılıyorlarmış, herhalde %100ü oyunla sunacaklar. Aman Oblivion'da yaptıkları gibi yapay zeka fazla iyi oldu diyip düşürmesinler de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 geçen seneki e3 trailer süperdi, özellikle minigun kullanmayı dörtgözle bekliyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 ya bi mmo bunun motorunu kullanıyrdu conanmıydı aion muydu acaba sayko direk grafikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 çılgın bi oyun.grafikler yapılabilcekler farcry da olanlar vsvsvs yeni bi sistem almadan elime dvd sini bile almıcam....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 aion kullanan mmorpg. valla bilmiyorum neyi kullanıyor testerlar. ben kendi pcimde oynuyamiycagim için sallamıyordum anlattiklarini hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 16 kasimda cikiyomus. e3 un en iyi oyunu secilmis ayriyetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 nano-muscular suit'in trailer'i çıktı izlemenizi fazlasıyla tavsiye ederim oyun içi görüntüden oluşuyor veya baya güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 link isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 vermiş ya arkadaş işte http://www.gametrailers.com/player/24070.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 e onu biliyoruz zaten sen bi daha yazmıssın yeni trailer cıktı zannettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 daha da daha da diye istiyorsan sana sitesini göndereyim, bulduğum gibi koyuyor olduğum için izlemiş olup yorum yapamayacağım. 80 tane şey var burda:) http://media.pc.ign.com/media/694/694190/vids_1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Etrafta betası dolanmaya başladı.fileplanet key flana daatio torentte beta client i var.1.17 gb key çıkınca oynanabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 game-x fuarında hdtv'de izledik eleman oynarken. ağzım half life 2'den beri bu kadar geniş bir açıyla açık kalmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Betası düştü internete makinasına güvenen indirip bakabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar