Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Öyle takılırken bulduğum haritaları kendi kendime bulup açabilmek için bir Treasure Hunter karakter açmaya karar verdim. Bilgisi olan arkadaşlar hangi skillerin alınması iyi olur, nasıl kasılır bir bilgi verebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 TH için mining, cartography ve lockpick(?) gerekli olan ana skiller diye biliyorum. Yamuluyorsam düzeltsinler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mining gerekli değil. Sadece hazineyi daha uzaktan kazmanızı sağlıyor. Tam üstünde durursanız 0 mining ile de kazabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Hatta al buyur... Üşenmeden stratics'e bi göz attım. Bu bilgiler sana fikir verecektir :) Edik: Mining olayını bilmiyordum açıkçası :D [ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 11:15 tarihinde, Fiulus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 100 cartography 100 lockpicking 110 music 110 peace 110 provo/disco 110 magery 60 medi bi tanesi bu olabilir, üzerinde kafana göre oynama da yapabilirsin (eva alıp sadece peace bard olursun mesela). bu şekilde elementalleri çok sev çok işe yarıyorlar. arada provocation yapabilirsin arada ya da disco ile elementallerin işini kolaylarsın. -------------------------------------------------------------------------------- 100 lockpick 100 cartography 110 animal taming 110 animal lore 110 veterinary 110 magery 60 medi bunda da tamer olarak kasabilirsin. esasında 110 music 110 peace olsa mage skillerinin yerine iyi olurdu ama magery bi şekilde lazım oluyor. hiding de işe yarayabilir. ----------------------------------------------------------------------------- 100 lockpick 100 cartography 110 magery 110 evaluating intelligence 110 meditation 110 resisting spells kalanı sen belirle artık :) bunu pek önermiyorum. üsttekiler bundan daha iyidir bence. ----------------------------------------------------------------------------- 100 lockpick 100 cartography 110 weapon skill (archery yi öneririm daha çok) 110 tactics 110 anatomy 110 healing 110 resisting spells bi yerler fazla oldu bunda :P healingden kısarsın bunda artık. Bunu neredeyse hiç önermiyorum. Eğer dersin ki arkadaş ben elimde kılıcım dalarım lich lordların, ogre lordların arasına ha bu tam biçilmiş kaftan bu iş için. Buna bushido dur chivalrydir eklemeye çalışırsan olabilir ama sen belirle artık bunları. Ben 1. örneği kullanıyorum. Gayet rahat oluyor. Pek çok kez 4. seviye hazineleri solo çıkardım. Gayet de kolay oldu. Henüz skillerin hepsini kasamadığım için 5. seviye denemedim ama zor olur gibime geliyo. Stratics i sev, oku bol bol. fishing skilli de işe yarıyormuş denizden kasa çıkarırken ama bu konuda pek fikrim yok ben denemedim. Başka soruların varsa da sorabilirsin. Edit: sakın ama sakın mining, detecting hidden, remove traps gibi skillere puan harcama, israf olur [ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 11:24 tarihinde, Half_Cow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Eğer solo yapıcaksan; Cartography Lockpicking Magery Eval. Int. Musicianship Peacemaking Provocation Eğer yanında destekle gidiceksen; Cartography Lockpicking Magery Eval. Int. Musicianship Peacemaking Provocation Ha bu arada cartog. 99.5'ten sonra yaparak artmaz, hazır harita okuman lazım arttırabilmek için. Lockpicking de 95 ve sonrasında dungeonlarda veya hazine haritalarıyla kasman lazım. [ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 11:25 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Half-Cow, seninle dün çıkarmıştık (ya da ondan önceki gece miydi?) bir treasure, orda senin skillerini bayağı sevdim şahsen. 2 tane earth elemental'le direkt sololamıştın mesela, o yüzden senin template'i kullanırım sanırım. Lockpick nasıl kasılıyor abi, bunun kolay bir yolu var mı? Yew'e gidip ordaki bir kaç kilitli kutuyu açtım, evde tinker'ımla kendim kilitli kutu yapıp açtırmayı denedim, 0.1 bile gain alamadım. Nedir bunun olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Bard süperdir, kraldır, bana sphere serverlarda çok vakit kaybettiğimi hissetirendir *iç çeker* lockpick işi ise tam bir sabır işi. Bi kere kesinlikle 50 tinkerlik bi charın olcak. treasure hunter ise 50 lockpick ve seçtiğin hunter tipinin en zor kasılanı olcak (bard için provoke veya disco mesela). Şimdi bu tinker ile turuncu kilitli kasaardan yapacan en dandik, en az carpentry isteyeniyle. Zaten kasanın kilidinin zorluğunu tinker yeteneğin belirliyo. Bu tinker karakteri 65-70e kadar kasacan (lockpick yapmanı öneririm 90a kadar falan). 65-70e geldikten sonra kasaları yapmaya başla. 1 kasadan en fazla 0.3 gain alabiliyorsun, boşa vakit geçirme :D Bu yüzden ilk adım için 70 kasa falan yap. her kasanın içinde anahtar olur onlarla kilitle kasayı lokpickle aç. böyle tinker ve lockpick skillerini kademe kademe artır, birlikte. Bende gm tinker var ama zorlar seni başlarda baya. Sıradaki hasta lütfen. [ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 11:37 tarihinde, Half_Cow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 adam olmak gerek önce! =) hiding'i öneririm ben açıkçası,bir yerlere sıkıştırmanı.cidden işe yarayan bir skill TH'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 @Half_Cow; Bende de GM Tinker var, kutuları onunla yaptığımdan açamadım demek ki. Yani kısacası, çok fazla gelişmemiş bir tinker'la mı yapayım kutuları? Yoksa, GM Tinker'ın yaptığı kutular açılamasa da gain veriyor mu bir süre sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 şimdi bak şöyle oluyor. sen lockpick ile tinker skillerini beraer kasman gerekiyor yani önce 50den 70e tinker ardından kasa yap ve o kasaları t-huntera ver. o kasaları aç. lockpick 50den 70e çıksın. sonra 75-80e kadar tinker kas. yine kutu yap. bunları lockpick ile 75-80 olana kadar aç. sonra 85-90a kadar kas tinker. sonra yine kasa yap. ardından da bu kasaları lockpick ile 85-90 olana kadar aç. sonra tinkerı 100le. yine kasa yap ve bu kasaları artık skilli 85-90 olan lockpickinle aç ve 95e gel. Bu iş tam bir ömür törpüsü yalnız. Baya sıkılcaksın, özellikle kutuları açarken. En önemli noktalardan biri de bir kutudan sadece 0.3 skill alabilirsin maksimum. buna göre yapman gereken kutu sayısını da hesaplarsın işte. Mesela "[70-50)*10]/3" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Bir anda soğudum inanır mısın... Tinker'ı kasmadan önce söyleseydin, düşünürdüm de bunu yapmayı, bu kadar da kasılmaz ki be abi... Neyse, haritalarım var yeni, gel de bulalım bi ara =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 nolcak tinkerı asagı çevir 2 skill teachle 50 olsun. zaten tinker kasarken lockpick kullanacaksın hunterına da binlerce lockpick hazırlamıs olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Azim ettim, tam olmasa da karakteri kastım. İlk iş level 1 harita buldum, yerini önce kabaca, sonra da UOAM ve EasyUO sayesinde kesin olarak buldum, ammavelakin "You can't mine there" diyor bana deyyus. Ne yapacağım Half_Cow, bir yardım ediver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Trammel değil, di mi? Bir ara paragon chest'lerinden trammel haritası çıkabiliyordu. Düzelttik sonradan. Öyleyse bir page at düzeltebiliyorsak düzeltiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Trammel değil abi, sakin sakin Felluca'da takılıyorum. UOAM ve EasyUO'yla yerini tam olarak tespit ettim ama yok yani, çıkmıyor. Page de attım, online GM yok diyor. Kaldım öyle, her tarafı deniyorum ama yok. Çıldırmaya az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 kazmayı harita üzerinde kullanıyorsun değil mi :) ufak bir ayrıntı unutmus olmayasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Shovel'la gittim ben valla, o da harita üzerinde kullanılmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 pickaxe kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mirage'a teşekkürler, yardımıyla açtık treasure chest'i. Hiçbişi çıkmadı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 lockpick 100lemiş bulunmaktayım. paragon chest actırmak isteyenler oyunda arthel e seslensinler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 oyunda adam var mı diye bi sorsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
runreal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Oyun insanlar için artık demode mi oldu yoksa PatiUO'da mı kimsecikler yok? Gerçekten merak ediyorum günlerdir sadece 2-3 kişi görebildim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 oyunda adam olacaktır zamanla üye alımının açılmasıyla birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 amin mi diyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar