Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Treasure Hunter

Asteroth

Öne çıkan mesajlar

100 cartography
100 lockpicking
110 music
110 peace
110 provo/disco
110 magery
60 medi

bi tanesi bu olabilir, üzerinde kafana göre oynama da yapabilirsin (eva alıp sadece peace bard olursun mesela). bu şekilde elementalleri çok sev çok işe yarıyorlar. arada provocation yapabilirsin arada ya da disco ile elementallerin işini kolaylarsın.
--------------------------------------------------------------------------------

100 lockpick
100 cartography
110 animal taming
110 animal lore
110 veterinary
110 magery
60 medi

bunda da tamer olarak kasabilirsin. esasında 110 music 110 peace olsa mage skillerinin yerine iyi olurdu ama magery bi şekilde lazım oluyor. hiding de işe yarayabilir.
-----------------------------------------------------------------------------

100 lockpick
100 cartography
110 magery
110 evaluating intelligence
110 meditation
110 resisting spells
kalanı sen belirle artık :) bunu pek önermiyorum. üsttekiler bundan daha iyidir bence.
-----------------------------------------------------------------------------

100 lockpick
100 cartography
110 weapon skill (archery yi öneririm daha çok)
110 tactics
110 anatomy
110 healing
110 resisting spells

bi yerler fazla oldu bunda :P healingden kısarsın bunda artık. Bunu neredeyse hiç önermiyorum. Eğer dersin ki arkadaş ben elimde kılıcım dalarım lich lordların, ogre lordların arasına ha bu tam biçilmiş kaftan bu iş için. Buna bushido dur chivalrydir eklemeye çalışırsan olabilir ama sen belirle artık bunları.

Ben 1. örneği kullanıyorum. Gayet rahat oluyor. Pek çok kez 4. seviye hazineleri solo çıkardım. Gayet de kolay oldu. Henüz skillerin hepsini kasamadığım için 5. seviye denemedim ama zor olur gibime geliyo. Stratics i sev, oku bol bol. fishing skilli de işe yarıyormuş denizden kasa çıkarırken ama bu konuda pek fikrim yok ben denemedim. Başka soruların varsa da sorabilirsin.

Edit: sakın ama sakın mining, detecting hidden, remove traps gibi skillere puan harcama, israf olur

[ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 11:24 tarihinde, Half_Cow tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer solo yapıcaksan;
Cartography
Lockpicking
Magery
Eval. Int.
Musicianship
Peacemaking
Provocation

Eğer yanında destekle gidiceksen;
Cartography
Lockpicking
Magery
Eval. Int.
Musicianship
Peacemaking
Provocation

Ha bu arada cartog. 99.5'ten sonra yaparak artmaz, hazır harita okuman lazım arttırabilmek için. Lockpicking de 95 ve sonrasında dungeonlarda veya hazine haritalarıyla kasman lazım.

[ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 11:25 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Half-Cow, seninle dün çıkarmıştık (ya da ondan önceki gece miydi?) bir treasure, orda senin skillerini bayağı sevdim şahsen.

2 tane earth elemental'le direkt sololamıştın mesela, o yüzden senin template'i kullanırım sanırım.

Lockpick nasıl kasılıyor abi, bunun kolay bir yolu var mı? Yew'e gidip ordaki bir kaç kilitli kutuyu açtım, evde tinker'ımla kendim kilitli kutu yapıp açtırmayı denedim, 0.1 bile gain alamadım.

Nedir bunun olayı?
Sosyal ağlarda paylaş

Bard süperdir, kraldır, bana sphere serverlarda çok vakit kaybettiğimi hissetirendir

*iç çeker*

lockpick işi ise tam bir sabır işi. Bi kere kesinlikle 50 tinkerlik bi charın olcak. treasure hunter ise 50 lockpick ve seçtiğin hunter tipinin en zor kasılanı olcak (bard için provoke veya disco mesela). Şimdi bu tinker ile turuncu kilitli kasaardan yapacan en dandik, en az carpentry isteyeniyle. Zaten kasanın kilidinin zorluğunu tinker yeteneğin belirliyo. Bu tinker karakteri 65-70e kadar kasacan (lockpick yapmanı öneririm 90a kadar falan). 65-70e geldikten sonra kasaları yapmaya başla. 1 kasadan en fazla 0.3 gain alabiliyorsun, boşa vakit geçirme :D Bu yüzden ilk adım için 70 kasa falan yap. her kasanın içinde anahtar olur onlarla kilitle kasayı lokpickle aç. böyle tinker ve lockpick skillerini kademe kademe artır, birlikte. Bende gm tinker var ama zorlar seni başlarda baya.

Sıradaki hasta lütfen.

[ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 11:37 tarihinde, Half_Cow tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bak şöyle oluyor. sen lockpick ile tinker skillerini beraer kasman gerekiyor yani

önce 50den 70e tinker ardından kasa yap ve o kasaları t-huntera ver. o kasaları aç. lockpick 50den 70e çıksın. sonra 75-80e kadar tinker kas. yine kutu yap. bunları lockpick ile 75-80 olana kadar aç. sonra 85-90a kadar kas tinker. sonra yine kasa yap. ardından da bu kasaları lockpick ile 85-90 olana kadar aç. sonra tinkerı 100le. yine kasa yap ve bu kasaları artık skilli 85-90 olan lockpickinle aç ve 95e gel. Bu iş tam bir ömür törpüsü yalnız. Baya sıkılcaksın, özellikle kutuları açarken. En önemli noktalardan biri de bir kutudan sadece 0.3 skill alabilirsin maksimum. buna göre yapman gereken kutu sayısını da hesaplarsın işte. Mesela "[70-50)*10]/3" gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...