GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Starda şimdi başladı, elbet vardır fanatikleri..[hline]In God I Trust For Rest I Just Test
arcane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 oradaki mr. spock geyikleri süperdi :)[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen...
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Benim hep takıldığım nokta nasıl olup ta rollerini bukadar ciddi yapabiliyorlar. Ben olsam dayanamaz gülerdim. Zaten benden de aktör olmaz.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test
arcane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 süper filmdi nedenini bilmiyorum ama "ne oluyorsun jim?" repliğine koptum[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen...
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Ahh ah kaç kere izledim acaba bunu[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Sosaria 4ever
sylvanthas Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 -kompitür -vzjiuv ciuv sjiuv? -zzzt ne demek? - - -zzzt ne demek kompitür - - -kompitür ZZT NEDEMEK - - -böhühüuhühuühuhühu[hline] a.k.a necroCannibal ud49
axedice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Filmin orjinal afişinde isimler Kaptan Cim, Mr. Spak falan diye geçiyo:lol:[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
deviL Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 efes harebelerinde falan gectigini hatirliyorum ehhe bi de turist, spak'a "sparkettin abi" diyodu huhgah
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 sonu süper spak gücü alıo turist ömer kulaklar uzuyo falan :)[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen...
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Heyt Mr.Spack kabakulak ehahha[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Sosaria 4ever
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 bunun div x i bulunur mu çok seviyorum bu filmi ? ?[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen...
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 "mister kompiter, lütfen cevap verin" süper filmdir, rulz!
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 benim o filmde anlamadığım, kadınlar neden o kadar kısa etek giyiyolar, ve arada bi yerde bi adamın bi kadınla sevişme sahnesi tipinden bişi çıkıyo, tamamıyla olayla alakasız eğer varsa sonrasında anlatıylıyosa biri söölesin, filmden baymıştım :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 o zaman herkes mini giyiyomuş zaten ayol. hem biraz baldır bacak göstermenin gişelere de pozitif etkisi var tabe :P iki kadınla bööle pek yakınlaşmalı sahne hatırlıyorum ben: 1) tuz canavarı mr. spock'ın sevgilisi rolündeyken bööle bi takım yakınlaşmalar filan oluyo. 2) tuz canavarı profesörün karısı kılığındayken (ki filmin başlarında hep öyle görüyoruz zaten, aslında ne biçim bir peluş canavar olduğunu filmin sonunda görüyoruz, hehe bu da spoiler oldu :P) arada bir bazı kurbanlarıyla oynaşıyor :) bunlardan gayrı ööle aar sevişme sahnesi filan yok. aile filmi lol!
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 valla kelimeyi buldun saol oynaşma[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 said: Nukem_Verite, 23 Şubat 2003 19:03 tarihinde demiş ki: show tvnin sitesinden eski türk flimlerini izliyebiliyosun skyrunnerin varsada oldukça hızlı oluyo hatta[hline]Playing : Uo,Daoc,Eve,Cs Played:Ao,TF,HL,Dc,HellBreath "Bence Shaq'a Herkez Vermeli" - Kaan Kural (Ntv Nba Yorumcusu) çok küçük ekranda izliyorsun. geri alma pause kısmı felan çıkmadı. uyuz etti beni. kaydetip pcde izlemek istiyom[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 hastasıyım tüm turist ömerlerin şimdi de var bakarsanız star da.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Apache Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 said: Zegna, 23 February 2003 18:44 tarihinde demiş ki: abi su replıge koptum bende orda tarzan tıplı adamlar saldırıo buna sadri alisik baario -KIRK ABİİİİİİİ YETİŞŞŞ ahahsd[hline]`zgnrd eheha emrah filmlerinden çalınmış
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 heh nasıl kaçırmışım bu başlığı, özellikle turist ömer uzay yolunda süperdir, bugün de yamyamlar arasında vardı ama seyretmedim.. :) ses büyütecini karnına tutması da süperdi, kırmızı alarm verildi gemi bozuldu diye.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Heyt ,Turist Ömer'im yine çıkmış uzaya.Hastası olduğumu söylemiş miydim?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Ya ben o filmde o tuz canavarına hastayım hani göya güç kazanabilmesi için sürekli insaların tuzlarını emmesei gerekiyo ya. Böyle yaklaşıo Ellerini yüzüne doğru getiriyo sora diline götürüyo. Ölüyoz burda ark'larla :-) Bide bu filmdeki ışınlama sahnelerini gördükçe Cem Yılmaz'ın "Işınlamı Doğdun lan yürü 2 adım yeri" Esprisi geliyo aklıma. :)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 harika bir film, izledigim en guzel filmlerinden biridir. filiz akin filmlerinden daha realistik, Kemal Sunal filmleri kadar komik, Star Trek kadar surukleyici bir `bilim kurgu`. Spark ile aralarinda filmin sonunda olusan bag da pek hos. nisanlisini ve onun ailesini spark'in verdigi yetenekleriyle korkutuyor :) Mukemmel. Izlenmesi gereken bir klasik.[hline]blinded by fear of life
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Kompütere toto sonuçlarını sorunca makina patlıyordu :) ,daha geçen ay arkadaşlar konuşmuştuk bu olayı ve yatmıştık yerlere ayrıyetten.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Valla süperdir bu turist ömer.. ciddi bir yanı olmaması güldürüyor adamı. mesela dka bilimkurgu çekmek için çekilmiş.. ama bu öyle degil. Bugün afrika versiyonunu seyrettim. :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için!
dominic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 said: Mans, 22 February 2003 22:19 tarihinde demiş ki: oradaki mr spock kim biliyomusunuz ? evet, Erol Amaç.
Öne çıkan mesajlar