nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 said: işini düşünen insanlar var Kendi cebinin derdine düşüp ülkeyi rejim karşıtı, halkına saygısı olmayan kabadayılarıneline bırakmak kadar zavallıca birşey olamaz. İşte bu yüzden o kesim, dini sebepten verenlerden bile daha zavallıdır.. Ayrıca o yasa tasarısı meclise girer ve ciddi ciddi oylamaya sunulursa darbe olur. [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 17:12 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ]
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 alakasi yok Turkiye bagimsiz bir ulke degil artik ne derseniz diyin dis gucler "AKP secilmesse ekonominizi batiririz" dediler bizde kuzu kuzu sectik bu kadar basit alisin artik buna kendi kendimizi yonetmiyoruz bizi baskalari yonetip skeillendiriyor bizde demorkasicilik oynuyoruz iste heh
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 100. yıl göremeden gidecek üle?
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 valla biz Fenerbahçe Cumhuriyeti olarak şampiyonluk yaşadığımız bir 100. yıl gördük bilemem sdfsd
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 fenerbahce cumhuroyetine gocmenlik basvurusu yaptim valla ben
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 evet gerizekaliyim kkthxbye yok olmadi pardon biz gidioz artik bushbakan ole dedi heh
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Hey allaam ya bi de gerizekalı olduk. Adamların özü belli sözü belli, arkalarındaki destek belli bundan korkmayalım da neyden korkalım? Karanlıktan? Yatağımızın altındaki canavardan??
can Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 amerikada çıplak koşular oluyor. ( haziran başlarında michigan da naked mile koşusu oluo her sene ama katılım gittikçe düşüo) ayrıca yurtdışında bazı ülkelerde türbanla okula girmek yasak. (türban sorunu olan ülkelerden bahsediorum fransa gibi)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 abi zaten Atatürk, vatan, hak hukuk felan diyenler faşist oldu . Ayrıca akp yi savunanlar zaten bu konu hakkında fikirlerini söylemişlerdi önceki konularda .Atatürk ün anayasada olması gereksiz diye
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 said: Ha kitle halinde bir seyi protesto amacli veya kutlama amacli seyler yapilir; ayri dava. cik bakalim otobana kafana gore basla ciplak kosmaya... ertesi gun ben nezaretten kurtarmaya gelirim seni.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 pst kurulacak yakında. Paticik suikast timi sdsfsdf :P
sir Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 valla amerikadaki üniverstelerde çıplak koşu olduğuna eminim, üstelik isteyen istediği gibi de giyiniyo. neyse konu o değil zaten. sahi konu neydi?
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 said: ben askere gittikten sonra vurcam hepsini valla ashudfha bu ne ya (:
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 abi.tayyip ölse başka bi hain geçicek başa.bişey değişmicek.toplu öldürmek lazım.merkez binasında toplantı varken bombalicaksın.bide üstüne = D yazan çarşaf atıcaksın uçaktan.oh ne güzel
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 said: riglous üye [şikayet et] § 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 17:52 [ özel msj ] said: Ha kitle halinde bir seyi protesto amacli veya kutlama amacli seyler yapilir; ayri dava. cik bakalim otobana kafana gore basla ciplak kosmaya... ertesi gun ben nezaretten kurtarmaya gelirim seni. kitle halinde fotoğraf çekimleri falan oluyor, arkadaş ondan bahsetmiş olabilir. spencer tunick gibi sanatçıların fotoğraf işleri falan işte hede.
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 kaynak doğru. vatan gazetesi s.19
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Bir de bahane olarak işte yüz yıl oluyor neredeyse, modern çağda Türkiye artık bu Atatürk olayını aşmalı, ilkelerinin oraa olmasına gerek yok. İlerlemek için onlar gitmeli falan demiyorlar mı. Ve bazıları bunu mantıklı bulmuyor mu... Çıldıracağım yaa :( Şaka gibi sdsfsdf
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 said: - Gençliğin korunması ve eğitim öğretim maddelerindeki "Atatürk ilke ve inkılapları" çıkarılacak. Oha, serin gelsinler. Oldu olacak, resimleride kaldıralım. İstiklal marşı yerine dualar koyalım sınıflara. İllet oluyordum bu ampüllere artık iyice nefret ediyorum.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 said: Birkac yil once bunun bahsi bile gecse olay olurken simdi bu hale geldik , 3-5 yil sonra daha neler gormus olacagiz. Ama hala laiklik desek fasist oluyoruz. Sindirmeye calisiyorlar. Birileri futbol takimi tutar gibi AKP savunmaya devam ediyor. Yobazlar semiriyor bunlarin sirtindan laikliği savunduğum için bazı "gerizekalıların" gözünde faşitsem bırakın olayım. Dune: Çöl Gezegeni kitabından bir alıntı yapacağım. (Sarmal yayınları sayfa 561) "Din ve politika aynı arabaya bindiğinde , arabayı sürenler yollarında hiçbier şeyin duramaycağına inanırlar. Paldır küldür gitmeye başlarlar...gittikçe hızlanırla, hızlanırlar, hızlanırlar. Karşılarına engeller çıkabileceği düşüncesini akıllarına bile getirmezler ve gözü kapalı koşturan bir adamın çok geç oluncaya dek uçurumu göremeyeceğini unuturlar" tanıdık bir durum değil mi bu anlatılan? Edit: yanlışlıkla alıntı yapmadan gönderdim. [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 18:31 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ]
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 zaten o tarz bi laf edilmemiş miydi saygı duruşunda sap gibi duruyoruz falan?
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Arkadasim, universitelerde bazen eglence amacli oluyo. TV'de "girls gone wild" izleyip, her universiteyi ayni sanmayin. O isler sarhos olduktan sonra polis partiyi basana kadar devam ediyo. TR'de de oluyo bunlar. Ama sen canim sikildi bugun pijamalarimla derse gidecem demiyosun. Ya da bugun okula ciplak gideyim demiyosun. Gunduz veya gece vakti ciplak olarak disarda dolasamiyosun. Varsa once kampus guvenligi uyariyo. Yok inat edersen polisi cagiriyolar; polis geldikten sonra bi gece misafir oluyosun onlara. Bunun disinda evet kosular da duzenleniyo, ama bu kosular bi amac icin oluyo, polisin kontrol edemeyecegi kadar fazla kisi tarafindan yapiliyo ki bunlara biz protesto diyoruz. Protesto amacli da yapiliyor. Ama mevzumuz turbanin serbest kalmasi sonucu insanlarin ciplak olarak okula gitmeleri. Eger kilik kiyafetinin derse uygun olmadigini dusunuyosa prof. isterse seni dersten de cikarir; inat edersen kurula da yollar. Ha orda kendimi ifade ettim dersin, ik dersin, bik dersin bi sekilde halledersin. Fakat bu ozgurluk degildir. Yani toplumu rahatsiz edici bir davranista bulunuyorsan, bu artik senin hak ve ozgurluklerinden cikmistir. Ciplaklik olsun zart zurt olsun toplumun diger uyelerini rahatsiz ediyorsa bu senin ozgurlugun olarak tanimlanamaz. Simdi ciplakliktan turban konusuna gececek olursak; senin goz zevkini ciplaklik bozuyorsa; sana gore toplumun ahlakina ciplaklik karsi bir kavramsa ayni sekilde turban da benim icin ayni statudedir. Bu nedenle senin kendine ozgurluk olarak tanimladigin sey benim bireysel ozgurlugume karsi atilmis bir adim niteligi tasimaktadir. Sonuc olarak ben nasil senin ciplaklik fobine saygi gosteriyorsam, sen de benim turban konusundaki goruslerime saygi gostermeli ve bu dogrultuda benim sinirlarima girmemelisin. Umarim anlatabilmisimdir. [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 18:32 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 18:34 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar