Joker Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Herkes Çin mallarını, Kasımpaşalı Remzi Çan da Çinli karısını iade ediyor. Nedeni ise Çin mallarının sağlığa zararlı olması. 3 yıl önce turistik bir gezi için İstanbul a gelen Bingxin ile Sultanahmet te tanışan Remzi, kısa sürede Çinli kızın kalbini fethetmiş. Daha sonra da evlenip mutlu bir yuva kurmuşlar. Ancak son günlerde medyada yer alan Çin malları sağlığa zararlı haberleri, Remzi nin aklını karıştırmış. Sonunda da Bingxin i ailesinin yanına geri göndermeye karar vermiş! Prostat kanseri mi olayım! ARTIK Çinliler e hiç güveninin kalmadığını belirten Remzi Çan, "Her gün gazetelerde okuyoruz. Bunların ürettiği mallar insanları zehirliyormuş. Televizyonlar, Çin malı alanlar hemen iade etsinler diye bangır bangır bağırıyor. Sonuçta bizim hanım da Çin malı! Bunca yıldır birlikteyiz bir yamuğunu falan görmedim ama ya beni içten içe zehirliyorsa! Ya prostat kanseri falan olursam! Hayatımı riske atamam. Babasına mektup yazdım, gelsin alsın kızını" diyor. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Bizim evde de rus malı vardı gönderdik iyi silmiyodu etrafı sdgsag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 böyle bir kolpa görmedim haberturk iyi eğleniyor böyle haberleri uydururken heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Killer onlar silmelik değil yanlış işte kullandığından verim alamıyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 çok pis harf oyunu yapasım geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Yapmis kadar oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 şaka olsa gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Kasımpaşalı normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 huahah zamanında ucuza almış heralde ne o öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 auhauhauh bu nasıl iş ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 adam haklı yani ne riske girecek kanserojen madde falan içeriodur mazallah gidiverir teyzemde sonra harakiri yapmak zorunda kalır olmaz öle şey en iyisini yapmıs Remzi iki can hayat kurtarmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 harakiriyi çinliler değil, japonlar yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ama o oyuncak boyaları şeysinin sahibide yaptıydı bende öyle sanıodum ama orda duyunca (yanlışmı duydum yoksam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 mesajından pek birşey anlamadım ama sonuç olarak japonlar yapıyor çinliler değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Dostum, bu kari bozuk cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 peki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 habercilik uğruna neler uyduruyolar, iyice boku çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Direk sallamasyon kokuyor. Ne yazsalar yeriz desek bile bir tolerans sınırı var yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Joker lol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 rayka o dedigin olayi biliyorum da o adam benim bildigim harakiri yaparak degil normal yollarla intihar etmisti :)(yani karni yararak intihar etmemisti adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 tamam o zaman bu teyzemde doğal yollarla intihar ediversin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 apache ben gulerken kafamı monıtore carpacam sımdı sdffsdfsdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 said: gerızekalı angutlar kuzenım bu habere gulerken kafasını monıtore carptı >:/ auhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 habere gel ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar