pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ve bir gece daha biterken sabaha karşı insan esner duvarlara karşı bu böle herşeye karşı oraya karşı buraya karşı geçerken yoldan karşı gidelim dedi karşı karşı karşıya bir bütün olarak karşı ve bütünün parçalarıda karşı o zaman bırakalım tıraşı ve geçelim karşı... ve kırmızı ışık yanar. monitör imdat çıılıkları ile kapat beni artık nidaları ile inlerken cpu üzerine yumurta kırılacak kıvama gelmiştir.cdrom sürücü bardak taşıma işlevini layığı ile yerine getirirken harddisk son kez tıkırdadığını hayal etmektedir.bu esnada disket sürücü hali hazırda boot etsin die içine konulan recovary disketini dışarı fırlatma hazırlıkları içindedir. uyku bir bünyeyi sarsar.bir dieri esnemeye başlar ve istemeksizin bir dieri bu duruma uyar.ii uykular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ama bu gece daha bitmeyecek.. soğuk bir gazoz istermiydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 gerçekten sanatsal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 + Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 çok etkilendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 dunno fake acc mi açtı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Muhteşem bir başyapıt Yeni Şafak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 çarşı alayına karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 utopia said: dunno fake acc mi açtı? dunno cpu filan gibi kelimeler kullanmıyor eserlerinde. nasıl fangirlüsün dunnonun anlamadım ki ben seni aşgım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 çişim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 hadin iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 "Fangirlü" ne demek acaba diye 7 saniye kadar düşündüm. Düşünmedim değil yani hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 burtonesk said: utopia said: dunno fake acc mi açtı? dunno cpu filan gibi kelimeler kullanmıyor eserlerinde. nasıl fangirlüsün dunnonun anlamadım ki ben seni aşgım. okumadım bunu başlığa baktım yazayım dedim çeşit olsun. hem belki kendini yenilemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 fanboy demeyeyim diye düşündüm, incelik olsun istedim kaancım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 elit o sen anlamassın zibidiyiz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 sen zibidisin de biz değiliz mlsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 bana neden kıl oluyorsun anlamadım I love you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 floppy diskle imperial march. ne güzeldi lan o. bi an anımsadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=LXVZ6sLYU7c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ____+__________*__________ ____+________*_*__________ ____+______*___*__________ +++++++++_____*__________ ____+__________*__________ ____+__________*__________ ____+__________*__________ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 YİNE GECE OLACAK YİNE ŞİŞE DOLACAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar