Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 2:28 - 2:35 Ötesi yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Dominating... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Dayak mayak değil o ya. Tartaklamışlar iki tokat atmışlar. Ağzı burnu yerinde sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Bu bakışlar herşeyi özetliyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 aşiretim falan diyodu ya hani nerde aşireti?? bugörüntülerden sonra (ki varsa) aşireti çıkar o adamları ........di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 said: Hey guys, my names Amber, I'm a 20yo Female, i just broke up with my boyfriend who just got back from Iraq, he was a real Jerk when he got back. Anyways to get back at him, i put a video of me shaking my butt up on YouTube. And I want everyone to see my hot a** shaking ability. So check me out, and if you think I'm hot hit me up, I'm on the market for a new boyfriend!!! AmBeR <3 said: love this video!!! wanna see me naked??? check out my site for a preview of my live cam and to watch me now!! xoxo said: ulan erkekmisiniz oğlum size adresimi vereyim gelin bana da aynı şeyi yapın hadi oro... cocukları ananızı s.keyim sizin hadi bu lafı kaldırın bakim said: or.... cocukları bunlar adanalılara sesleniyorum o kanalı yıkın said: ÇARŞI DUVARA KARŞI said: olm geçin bu ayakları hepiniz akıllı olun si.... biyerlerinizi bu alemde biri varsa oda benim laaaannnnnnnnn MARDİNLİ.... said: kim len bu or... çocukları daha bunlar dasakli erkek gormemis taniyan varmi bunlari adam nasil dogulur gorsunler ben istanbuldan maho lutfen bunlari taniyan varsa soylesin harac alacam vede canere verecem Youtubedan enstantaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 tokatları editleyip Koymuslar 7x bişe olmus Süperdi Orası. O kadar yalvaracağına öldürsünler daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Şimdi kanalın sahibinin oğlu olduğunu bilse artislik yapmaz tam tersine "abi" diyecekken, çocuğun zavallı bi sesçi olduğunu düşünüp artizlik yapıp küfrederse ağzına ağzına çakarlar. Caner ve türevlerini hiç sevmem ve bu dayak görüntülerini mısır patlatıp, kola içierek film gibi keyifle seyrettim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 dun kanal degistirirken fox denen kanalimsida gordum, foxa cikarmislar caneri, o kanalin avukatiyla tartistirmislar da sonradan polisler gelmisler caneri merkeze goturmusler...suc duyurusunda bulunmus caner o adamlar hakkinda. Bide avukatla tartismalari cok hosuma gitti :P avukat " Caner bey orda ickiliydi " dedi Caner'de " Ben orda ickili olsam var ya... " diyip böyle bi yan bakis atti kameraya pis pis siritip 2-3 sn sessizlikten sonra avukat " Nolurdu? " dedi Caner'de " Cok pis seyler olurdu " dedi :D daha saglam dayak yerdin nolucakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Aşiretmiş falan pff, hayatı yalan insanlar. Kanal sahibinin tanıdığı yok mu yani. 10 posta daha kolaylar olmadı. Owned durum yok ama kombo güzelmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Onu öyle bıraktıklarına dua etsin. Herkes aşiretçi bu devirde, herkesin arkası var, herkes birilerine güveniyor. Onu tartaklayan adamlar sahipsiz mi? Bu olay böyle kapanır, istediği kadar aşiret olsun boşversene. Aşiret olan adam programa çıkıp avukatla tartışmaz. Giderler tek tek vururlar kim yediyse o haltı. Bizde böyle, her aşirette böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ya gündemimizi canerin yediği dayak istila edio ya:) o diil de ii pwnd olmş eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Kafada bardak kırmamışlar ya ben ona şaşırdım. (tabi ya angut kendi kendine kırıyordu :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 aheuahe Spikerin konuşma şekline mi güleyim neye güleyim karar veremedim Bu delikanlı geçinen Caner de nasıl süt dökmüş kediye döndmüş hayret Kırsaydı 2 bardak [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 14:17 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Caner'in değil eşkiyaların reklamı. Dövecek olsalar tokat değil yumruk atarlar, kamera da olmaz, kanıtı da kendi elleriyle televizyona vermezler. İt kopuk reklamının televizyonda başka şekilde yapılamayacağını ve yapılabiliyor olsa bile maliyetin çok yüksek olacağını düşününce böylesi gayet mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 narrator ın ses bomba. bu arada reklam değildir bu resmen çocuk döver gibi dövmüşler ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 caner kim bu kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 bu herif daha gündemi ne kadar oyalayacak öldürseler kurtulsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Ben Caner'i seviyorum, aşkı için dayak yiyor dayak atıyor çocuk. Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 eğer reklamsa,rolse elemanlar oscar a aday caner dahil altın ayı altın palmiye cannes hepsine müracat edilmeli diyorum hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 "abi g.tünüzü yiyim" haha ard arda izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Orda da gözünüzü diyodur da fox abartmaya bayılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Oha mükemmel. Senmisin kafada bardak kıran, sadomazonun layığı budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 adam olsalardı biraz daha dövselerdi keşke ... hatta programdan sonra 2 sopa daha atsalardı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 dayak yiyen arkadaşı kınıyorum, dövenleri kutluyorum... tersmi oldu? yoo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar