Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

level dergisi aydın doğan'ın kanatları altında

zarek

Öne çıkan mesajlar

level sux.
bir tek maddog'u beğeniyordum o dergide.
zaten kurucusu da maddog du sanırım.
sonra pcgamer'dan bir sürü tuhaf yazarı topladılar, level'a geçtiler, pcgamer kapandı.
son zamanlarda maddog gibi eski yazarlar ayrılıp, yerine yeni yetme yazarları koymuşlardı. iyice trgamer gibi bir hal almıştı level.
o yüzden aydın doğan'ın alması, level'ın dağılması felan çok da umrumda değil.
level kapansa bile tek eksiğini duyucağım şey verdiği cd olacaktır sanırım.

pcgames dergisi vardı bir ara. alman versiyonun türkçe çevirisiydi, buna rağmen çok sevmiştim o dergiyi. ancak yayın hayatı kısa oldu.
yabancı dergileri de okuyamıyoruz ki, pcgames'ti, pcgamer'dı felan takip edelim.

egm'nin türkçe çevirisi çıkmış, maddog oraya geçmiş. merakla okuyacağım bir tek o kaldı sanırım.

aah aaah... bi aralar gameshow vardı, özledim o günleri lan.
Sosyal ağlarda paylaş

Eski bir Gameshow okuru olarak Level'ın son 2 yıldır çıkardığı sayıların muhteşem olduğunu düşünüyorum. özellikle dosya konuları cidden arşivlik oluyor.

Yeni Level arkasındaki patron ve ismi sayesinde yine iyi satar kanımca. Ama asıl bomba yeni dergide patlayacak. Yazarlar daha bir şevkle çalışacaklardır, bence süper bir dergi olacak.

Belki Gameshow tayfasından da birileri gelir :p
Sosyal ağlarda paylaş

yok benim onlara garezim oldugundan degil...
isini hakkiyla yapmiyor.
para almamak bu iste tek kistas degil. zira isini sirf zevk icin yapan insanlar da vardi vakti zamaninda. sirf reklam alamadiklari icin islerini devam ettiremediler... hah iste o zaman da trgamer berbatti, hala berbat ama reklam alabiliyolar.

Ayrica adamlarin islerini kotu yapmalari bi yana, asil nokta, kotu olsa bile, isini iyi yapandan cok daha on planda tutuluyor olmalari. Level'a olan benzetme de bu noktadandi. Hani adamlar bu kadar tutuluyorlarsa mutlaka bi sey vardir diyosun ya, yok, adamlar iyi degildi ama tutuluyorlardi. belki bir sure icin tek oyun dergisi olmalarindan dolayi, belki baska sebeplerle... ama sonucta varilan nokta ayni.
Sosyal ağlarda paylaş

ulan bonbon

gene topigi levelcilar vs gameshowcular a cevirdinya ne diyim

anladik sevmiyorsunda fasizan bir sekilde bunu niye millete dikte etme ihtiyacini duyuyorsun
tik felan oldugunu dusunuyorum harbiden

-bonbon level atladim 13 oldum
-LEVEL SUXXX SOYLE SUXX BOLE SUXX GAMESHOW RULLAZ
-eeee?
-seey kem kum dergiyle karistirdimda ekieki

seklinde
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.tugbek.com/

buraya yazmış tuğbek yazısını

LEVEL FORUMLARINA ATTIĞIM SON MESAJ

Arkadaşlar biz herşey resmileşmeden bir açıklama yapmak istemiyorduk. Ama siz her zamanki gibi bir yerlerden kazıyıp bulmuşsunuz haberleri. Bu durumda erken bir vedadan başka yapılacak bir şey yok. Evet Level ülkemizdeki başarılı dergilerden biri ve bugüne kadar herhangi bir kriz yaşamadı. Ama iş dünyası çok farklı bir yer ve şirketlerin ne zaman ne yapacağı belli olmaz. Zaten Vogel Burda ve Doğan Burda Rizzoli kardeş şirketlerdi. DBR'nin Vogel'i bünyesine katarak güçlenmek istemesi de, Vogel'in bu birleşme ile daha büyük bir grubun olanaklarından faydalanmak istemesi de çok doğal. Bu birleşme bence de Vogel'in dergilerini güçlendirecektir.

Biz tamamen kişisel sebeplerden farklı bir yoldan gitmeye karar verdik. Bugüne dek her zaman haklarımızı kollayan yöneticilermize de, nerdeyse 8 senedir ekmeğini yediğim bu şirkete de bir kızgınlığım yok, tersine müteşekkirim. Onlar bu şirket ve dergileri için doğru olanı yaptılar. Ne yazık ki bu doğrular bizim uyum sağlayabileceğimiz doğrular değildi. Bu yüzden hem kendimizi hem de dergimizi düşünerek böyle bir karar aldık.

Bundan sonra Level'ı yönetecek olan Fırat'ın işi zor olacaktır. Ancak o çok daha zor ortamlarda başarılı işler yapmış biri olarak bunun üstesinden gelecektir. Elbette Level aynı Level olmaz. Fırat'ın kendi çizgisini oluşturup, farklı bir güzellik yakalayacağına eminim. Bizden aldığını devam ettirmekle yetinmeyecektir. Ama bana sorarsanız bu kötü değil iyi birşey.

Sizlere veda edecek değilim, sonuçta bir aksilik olmazsa yakın zamanda tekrar birlikte olacağız. İşin iyi yönüne bakarsanız piyasada okunmaya değer iki dergi birden olacak. Rekabet daha iyi işlerin ortaya çıkmasını sağlayacak. Sonunda bu işten sizler karlı çıkacaksınız. Ayrıca biz farklı bir yola gidelim ki yeni kuşaklar Level'da çalışma şansı bulsun. Bu ne kardeşim kazık çakmışız sanki yıllardır =)

Sanırım bu Level forumuna attığım son mesaj olacak. Hepinize yıllardır bu sayfalardan ettiğimiz hoş sohbetler için teşekkür ederim. Arasıra kimilerinizle tartışsak da umarım hiç birinizi kırmamışımdır şu yedi sene dokuz ayda. Level'a olan vedamı Eylül sayısına saklıyorum. Yaklaşan gelişmelerden habersiz, tesadüfen de olsa bir veda sayısı hazırlamış gibi olduk sizlere. Lütfen bu sayıyı ve Level arşivini kaçırmayın. Bugüne dek dergi sayfalarından sizlerle paylaştıklarımızın daima elinizde olacağını bilmek bizi mutlu ediyor.

Ayrıca bu değişim hoşunuza gitse de gitmese de bu sayfalardan Level'a kırıcı şeyler yazmamanızı rica ediyorum. Ay başına kadar bu derginin Yayın Yönetmeni ve bu forumun adminiyim. İtina ile kırıcı veya hakaret eden mesajları temizleyeceğim =)

Şimdilik ben de kendi blogumdan www.tugbek.com bir kaç parça bir şey anlatacağım sizlere. Medyatava falan gibi saçma sapan sitelerden okuduklarınıza inanmayın siz. Oralar medya devlerinin çamur atma alanı.

Tekrar görüşene kadar, kendinize çok iyi bakın...

ayrıca gameshow şöyleydi böyleydi madem o kadar iyilerdi ayakta kalsalardı.Aynı komiklikte geyikleri bizde aramızda çeviriyoruz.

Yazarların Doğan medya plazaya taşınması istenmiş felan sanırım o yüzden ayrılmışlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...