Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bi insanın hayatta istediği hiçbişey olmuyorsa bu nedendir sizce ? bazen düşünüyorumda çokmu kötü bir insanım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 nikinle tezat bi insan olduun kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 olmucak şeyler istediği içindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 çok şey istiosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 olabilecek şeyler iste mesela şu sıralar çok satan bir kitap var "the secret" diye okumadım ama içinde geçen espriyi biliyorum iyi gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 kişisel gelişim kitapları adamı tembel eder. okuma sakın secretvari şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 aynen katılıyorum okuma oyle seyler soora da ben bunları da yapamıyorum diye iyice bunalima girersin. fazla takmis oldugundan iyi olan seyleri de goremiyo olabilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 @ginaly neye dayanarak söyledin bunu? [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 00:11 tarihinde, Ninlempis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 inanın imkansız şeyler istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 kendi gözlem ve edinimlerime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 @ginaly onu farkettimde gözlem ve edinimlerden biraz örnek verirsen mesela bende bişiler öğrenebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ginaly'nin yapacağı gözlemden bişey öğrenilmez :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 yaa adamlar oyle kitaplar yazıyo ki yani ne biliym yok kendine gaz vericen yok dunyanın en akilli adami benim yok ben istersem basarabilirm bu moda giriyosun soora da ben muthişim yaaa diye herseyi birakiyosun bana gore deil ama uygulayan vok iyi uyguluyo bunlari ama ben tavsiye etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 benim gözlem ve edinimlerimden bşi elde edemezsin. herkesin gözlemi kendine. bu kitaplarda öyle. kimgpin seni burdan bi gözlerim feleen şaşar! marcçığıma katılıorum ayruca yağmurdan sonra gelen editin kokusu: kimgpin ne lan. kingpin. [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 00:24 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 anladım^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 The Secret nedir ya? luzumsuz bişi mi :D diğer kişisel gelişim kitaplarından farkı var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Kapitalizmin oyuncağı neymiş efendim herkez iyi herkez zengin olucakmış. ps . kime göre neye göre zengin iyi gibi cevaplar vermeyin tamam mı? çok biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 yaaa bi filmi vardi soora kitabi cikti millet cok bahsetti ben oyle cok ortalıkta olan kitaplari okuyamiyorum alasım gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 said: Necro üye § 24 Ağustos 2007, Cuma - 00:33 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Kapitalizmin oyuncağı neymiş efendim herkez iyi herkez zengin olucakmış. ps . kime göre neye göre zengin iyi gibi cevaplar vermeyin tamam mı? çok biliyorum ben En azından "birileri" ya da "çalışan adam" iyi ya da zengin olabiliyo, komunizmde hiçkimse olamıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 the secret'in belgeseli de vardi. Sozum ona evrenin bir cekim gucu varmiş, ve siz bir dusunceyi harekete gecirdiginizde o dusunce evrene sinyaller yolluyormus felan, sir bu işte. Cok berbat hayatim felan diye dusununce hep kotu seyleri kendine cekiyormussun, milyonlara sahip oldugunu dusununce de milyonlari, ama nasil olacagini felan sorgulamiycakmissin, sadece o an milyonlarin oldugunu dusunup bole mutlu olacan, sonra milyonlarin olacak. Yalan dolan yaw. Bir dunya da filozofundan tut, kazmacisina gercek gibi anlatmişlar başlarindan gecenleri. Bos seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Ya ama ciddi ciddi kotu seyler, kotu seyleri cekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ishalim derken kabız olmak gibi mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 O cok cok kotu be :( Bi de o secreta verecegin paraya git bi dosto al, kalan parayla da bi tane haci sakir. Mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 zımba vardı eskiden. ondan da alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Nickinde ironi mi var? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar