Jester Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 böyle bi reklam var ya çocuk küçükken mikrofona yetişemio gidio petit danone yiyp büyüyo sora gitar çalıo... buraya kadar reklam boktan da olsa herşey normal ama çocuk elektro gitara mikrofon tutunca dananın kuyruğu kopuo... bunu yapan da dandik bi firma da deil yani koskoca danone[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki: Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası [i]SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşittir Infernal_Reborn wtf is goin on?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 katılıom salak ötesi bişi ya![hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 abi petit danona reklamları tümden saçma sen salla gitarı.. ulan bebekliğimden beri süt içerim, şimdiye kadar 1.90 olmak gerekiyordu da, şişmanlıktan başka bir faydasını göremedik.. Ha bir de kemiklerim çok güçlendi, adamantiyum oldu... Tabi tabii.. Hatta 30 cm'lık pençeler (bkz: Wolverine) de çıktı di mi? Ben hergün büyük bira bardaklarıyla süt içerdim, bunlar içinde azcık süt olan bir yoğurtu yiyor, sonra da "petit danone yedi uzadı, tüm kızlar peşinden koşuyor, yedi cüceler resitalinde güzel kızı öptü.." :) Rüya görmek ne kadar güzel birşey di mi?.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 ha bi de kızın üstüne düşmemek için petit danone yiyen vardı salak mısın olm? hazır mazeretin de varken kısayım diye atla milletin üstüne[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki: Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası [i]SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşittir Infernal_Reborn wtf is goin on?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 gerçi burda tartışılmışı var.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 said: Bonecrusher, 17 October 2003 20:54 tarihinde demiş ki: ulan bebekliğimden beri süt içerim, şimdiye kadar 1.90 olmak gerekiyordu da Ben oldum:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 o zaman anormal olduğuma başka bir kanıt daha :) bu arada "burda tartışılmışı var" derken aklıma cem yılmaz geldi. (esprilerini pek sevmem de bir tat bir doku cdleri baya güzel) adam yemek programlarını eleştiriyor.. "malzemelerinizi hazırlıyorsunuz oturuyorsunuz tv'nin başına. Kadın 'evet şimdi soslu makarna yapıcaz, ilk önce sosu hazırlıycaz, domatesleri kesin, üstüne salça ve bir kaşık yağ dökün, sonra tavada pişirin.' diyor sonra da 'zaten burda pişirilmişi var. Şimdi makarnayı pişircez, Bir kaşık tuz biraz da su koyun kaynatın. Burda kaynanmışı var. Sonra bunları birbirine karıştırın. Burda kaynanmışı var.' diyor. Yemek programına da kadına da küfrederek kalkıyorsunuz" gibi bir lafı vardı. Çok gülmüştüm ona..[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 ben o espriyi oyuncak diye hatılıyorum karton ev muahbbeti gerçi cem yılmaz aynı espriyi değiştirerek anlatıyor bazen hatta çoçuğu da yapıyordu "anne,oynanmışı var mı"[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 "esprilerini pek sevmem de bir tat bir doku cdleri baya güzel" adam yemek tarifi mi anlatıyor peki o cd'lerde? :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 cem yılmazın doğmamış çocuğa mektup kitabıyla dalga geçtiği bi bölüm de vardı 15 dk gülmüştüm... adrese ne yazıcan anasının *** mı yazıcan diyodu...[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki: Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası [i]SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşittir Infernal_Reborn wtf is goin on?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Ahah yarılllll........ Gıtar olayı cıddı cıddı koparıyor danayı dahıl ;)[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 aratsaydın öyle bir topic vardı. ;)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 ehe solonorcum azcık okursan horace yazmış yukarda zaten :)[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 ne biliyim. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar