ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Lisedeyken dersleri dinle yeter, ekstradan bi çalışmaya ihtiyaç yok bence. Sınav ilk ders değilse okula gidip ilk 1-2 derste kitabı açar basitçe bi tekrar geçersen rahat rahat yetiyo. Üniversiteyi bilmiyorum daha, hazırlık okudum bu sene gidicem nası olucak bilmiyorum. Ama ing. hazırlıkta sınavdan önce bile çalışmıyodum bi ders dinlemek yetiyodu. Tabi ünide biraz çalışmak gerekebilir=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Durumuna göre değişir.Yani bende değişiyor.Sayısal dersin sınavıysa eğer sınavdan önce bakmam.Sözelse son dakkaya kadar çalışırım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Şu an yaptığın ayıp ama bu metodun yanlış olduğunu söylüyorsun aslında tek yaptığın şey duygu sömürüsü pişmanlık lanet olsun /: hatalısın. [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 23:42 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Bence en verimlisi sınavdan bi saat önce flan çalışmak. Bilen birileri 30dk gösterirse çatır çutur yaparım. Ders zorsa, sınavdan 3 saat önce falan bilen birisinin göstermesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 harbiden bilen birisinin gostermesi olayi sinavdan once cok işe yariyo... statik finalinden son anda baktıgım iki soruyla gectim ve 14 haftalik derse sadece 2 hafta girmistim son anda calısmak iyi bişey bence yaz biraz sıkısmadan olmuyo bişey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 son dakika tüyolari > son gece calisma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Kaiserslautern teknik üniversitesine beklerim sizi. Vize yok. Tek final var. En az 300-400 sayfalık ders notalarından 20 sayfalık finali önünüze koyuyorlar, 2-3 saat sürüyor. Genelde %50 altı kalıyor. Son gün çalışmayı bırakın, son hafta çalışarak bile zar zor geçiyorsunuz. Ben çoğu finali 5-6 gün, günde 8-10 çalışarak geçebildim. Ama yine de çok stresli oluyor. Edit: Vize olmadığı için bütün dönem yan gelip yatıyorsunuz o ayrı. Final dönemi geldiğinde stresten patır patır patlıyorsunuz ama. [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 00:29 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 anam oyyyy. o ne oyle kafayi yer insan bea:D kolay gelsin valla ne diyelm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 mirage, avusturyada okurken bizde de notlandırma sistemi öyleydi. Hepsine son "gece" uyumadan çalışarak girdim, 1 i 1 diğerleri 4 le geçtim :) 300-400 sayfa diyosun ya, 1 gecede 1 kere okuyosun %80 ini falan, gerisi şansa bakıyo artık. ama iyi ve akıllıca mı, kesinlikle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Kopya hayat kurtarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 yada...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Ben son hafta toplamda sınav başı 1.5 saat çalışıyorum vizelere finallere. Hiç bi işe yaramıo bi sürü dersten F'le kaldım. Son gün çalışmak da ancak dersi iyi anlamışsan işe yarar. Liseye kadar iyi de üniversitede kolay bir bölümde değilsen yemiyor o taktikler maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bende mirage i katliyarak ilertip. çalışmalarimin acısını bu topicten cıkartmak istiyorum. Karlsruhe Teknik Universitesindeyim.Okul almanyada elit universite seçilen 3 okuldan birisi. Birakin son gün çalışmayi benim çalışma prensibim son ay üzerine dayali. sınavlar 3 saat.Eğer son ay baslamıssam çalışmaya bu türkiyedeki son gün çalışmaya tekabül ediyor , ama bende ne yazıkki hiç bir zaman sene içinde çalışmaya başlıyamayanlardanım. Bide şöyle güzel bir bomba , mesela okul 23 temmuz tatil hooppp ekim 15 e kadar sinav, ekim 17 tekrar okul. Az önce kütükhaneden geldim hatta , evet kütükhanemiz 24 saat açık ve full :p Ha bide şöyle dipnot düşiyim lise hayatımda 30 dk dan fazla ders masasinda oturdugumu hatırlamam.Böyle entresan bir insan oldum burda ıkıla ıkıla :p bu nedendirki genelde yurtdişi eğitim topiklerine çok soğuk girerim. ama şöylede ayricalikli kişilerden olabilirsiniz belkide, en son okul şöyle zor böyle zor dedigim eleman meger burslu türkiye 200. olup gelmiş aşmıs bir adamdi.taka tuka geçti herşeyi.ben bilmiyordum ama ona bu geyikleri yaparken , okuyarsan affet beni :( [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 00:36 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Öyle roman gibi okuyup geçilcek şeyler olsaydı yapabilirdin tabii. Ama bazen önüne bir bölüm geliyor, 10-15 sayfa için saatlerce harcamak zorunda kalıyorsun. Bazen tek sayfa için saat hacıyorsun. Hele bazı derslerde konular birbirini önkoşul olarak sayıyor. İlk bölümü anlamadan geçersen, ikiye geldiğinde kafan karışıyor. Üçüncü bölüme geldiğinde finlandaca okuyorsun gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ged diğer 2 üni hangileri onları da söyle. bu 9 iyi üniversiteyi biliyorum da 3 e indiğini bilmiodum "en iyi" ünilerin almanyada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 mirage işte anlaya anlaya geçecen, yarıladıktan sonra ok ya iidir diyodum, 2-3 konu daha kastırıp giriodum sınava. hehe. çok yalvar yakar ama hocalara falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 said: ged diğer 2 üni hangileri onları da söyle. diğer ikisine bakiyim ,bilmiyorum bende. biz ama cok elit olduk , heryered afişler falan elite uni cart curt. ama ögrencilere patliyor bu tabi, proflar elit olduk falan diye iyice çıta yükseltiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Helal valla ne diyeyim. Dediğim gibi ben bir haftada zor geçiyordum. Ya sen insan değilsin, yada bizim üniler arasında ciddi fark var. Benim bir hafta çalışıp geçtiğimi duyanlar genelde şaşırıyor bizim ünide. GEd'in dediği gibi bir ay önceden çalışılıyor normalde. :) Edit: Tüm derslere girip, uygulamaları falan yapıyorum ama çok etkisi oluyor tabi. [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 00:40 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Ya arkadaşlar bırakın türevi integrali bi sonraki hafta hatırlasam ne olcak?Mühendis olcamda kendi elimle iş yerinde bana türev integral mi hesaplatçaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Die TU München, die LMU München und die Universität Karlsruhe bunlar elite olmuş http://www.spiegel.de/unispiegel/studium/0,1518,442503,00.html said: Ya arkadaşlar bırakın türevi integrali bi sonraki hafta hatırlasam ne olcak?Mühendis olcamda kendi elimle iş yerinde bana türev integral mi hesaplatçaklar türevi integrali bilmeden mühendisligin geri kalanini nasil ögreniceksin ? [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 00:47 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 1337 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 O konu da haklısın tabi bişey diyemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Öss'ye son gün çalıştım, olmadı mesela :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ramses öle dedim salladım hep şimdi pişmanım yenidem alcam not kascam bütün derslere gircem felan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 en sevmediklerim sabahın ilk saati olan sınavlardır geneli 2yi geçmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar