Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Linç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Hayvandan intikam alınmaz ya, o sosyal adalete değil sapıklığa hizmet eder :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 İntikam değil sadece ekmeğini koruyor. Ama biraz vahşice korumuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 said: Ayı köyün hayvanlarını yemiş, tarlasına zarar vermiş yani adamın tarafından bakınca yaptığı gayet haklı bir hareket. o zaman çifteyle vur öldür abi. Postunuda şöminenin önüne at, ona amenna. Ama bu nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 said: Ayı köyün hayvanlarını yemiş, tarlasına zarar vermiş yani adamın tarafından bakınca yaptığı gayet haklı bir hareket. absolut bazen senin baba yaşında olduğunu unutuyorum, 12-13 yaşında birisinin diyeceklerini söylüyorsun. otur bir düşün, ayı köyün hayvanlarını yemişse sen de gidip onu linç etmek zorunda mısın? ayı bilinçsiz hayvandır. yaşamak için yemek zorundadır. insan gibi gidip spor olsun diye hayvanları öldürmez. eğer sen de bilinçsiz bir yöntem izleyip linç etmeye karar verirsen, ayının yaptığından daha suçlu duruma düşersin. insanın yapabileceği bir ton şey var. birincisi kendi tarlasını ve hayvanlarını korumaya alır. ikincisi gerekli ekiplere söyleyip ayının yakalanıp başka bir doğal ortama taşınması sağlanabilir. hadi hiçbirini yapamadın, hiç olmadı acısız ölmesi için tüfekle öldürebilirsin. ama taş ile eze eze öldürmek, linç etmek, işte bu ne insanlığa sığar, ne de medeniyete. yavru ayı, nehire sadece serinlemek için girmiş, adamlar öldürmüş. günah lan. [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 11:50 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 İyice abarttınız, sanki savaş şuçu işlendi yahu. Gidin kafalarına taşla sopayla saldırın siz de, ödeşirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Bone ben adamlar haklı demedim sadece kendini haklı görüyor dedim. Adamın ekmeğini yemiş ayı ve adamda onu elinde silah olmadığından taşla öldürmüş yani aman vurmayın taşlayarak öldürelim şerefsizi dememişler. Elbette ayı için üzüldüm ama yapılabilecek bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ölmemiş dimi fistan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 içim açıdı içim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 allah belalarını versin şerefsizler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 said: Absolut, 24 Ağustos 2007, Cuma - 10:47 tarihinde demis ki: Ayı köyün hayvanlarını yemiş, tarlasına zarar vermiş yani adamın tarafından bakınca yaptığı gayet haklı bir hareket. değil... ayı ya da diğer hayvanlarda bu dünya üzerinde yaşamaya hakkı olan yaratıklar. insanoğlu kendi çıkarı için olan her türlü mülk korumayı mübah görür zaten. Benim tarlama dadandı, benim ekmeğime el uzattı. Peki sen kanalizasyonunla, yakıtınla, çöpünle, bilinçsizce kullandığın tarım ilacınla yüzlerce türün ağzına sıçıyorsun, bu nedir? Bırak ekmeğini, canıyla oynuyorsun...... Ayı köylünün hayvanını yer tabi. Doğal döngü bu. Ama yeme sebebi mülkiyet değildir. Doğanın kanunudur. Temel ihtiyaçtır. Ama bu hiçbir şekilde bir canlıya eziyet etme, canını alma hakkını doğurmaz. Hem de vahşi bir şekilde. Dediğim gibi; Allah belalarını versin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Şaka gibisiniz hakkaten bahsettiğin adam kızı erkekle konuştu diye aile meclisinden öldürme emri çıkartan adam yani ayıya yazık diye düşünme ihtimali dahi yok. Aynı ayı kuzu inek değil kızına oğluna da saldırabilir bir yandan yani senin sokağında seni veya sevdiğini öldürme ihtimali olan bir canlı olsa ve bu konuda devlet bişi yapmıyor olsa (yani jandarma da gelip öldürecek sonuçta henuz TRde gelişmiş bir ayıyı uyutup nakledilmesi hadisesi duymadım) o canlıyı öldürmesi adam için tek çıkar yoldur. Kğrşunlu şantiyemizde adamın ev bahçesinden kızı kurtlar kapıp yedi evet canlı canlı yediler kızı ve sabaha sadece kızın parçalarını buldular. Şimdi bu adam sence kurtların durumunu daha önce şikaayet etmemişmidir? Tekrar söylüyorum öldürmesi hele de linç gibi öldürmesi doğru değil ama bazen yapılabilecek çey kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ölmemiş aga http://www.ntvmsnbc.com/modules/habervideo/video.asp?CatID=0&cbVideo=1374&cbQuality=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Fistan kitlenmiş olaya :) Ancak orda öldüde demiyor, ölmedide demiyor.Suda sürüklendi diyor. Ölmüş olabilir yani.Daha net deliller sun bize Fsitan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ehhe fistan bişeye taktın mı tam takıyosun=) araştırmanı yapıp delillerle de kanıtlıyosun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 said: Ancak orda öldüde demiyor, ölmedide demiyor.Suda sürüklendi diyor. video'yu koymamışlar tamamını, daha sonra sürüklenen ayı gözden kayboldu, akıbeti bilinmiyor dedi tv de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Öldü mü yani Fistan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 yaşıyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Gözden kaybolmadan önce de intikam yemini etmiş diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 o diilde ayı öldümü şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Eşit şartlarda kapışmışlar sadece sayı üstünlüğü varmış. Taş devri style Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 bari bunu savunmayın lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Aga başlık yanlış.Öldüren ayılar olmalıydı sdgakslsdfikö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Kendilerinin farkı neymiş acaba hayvanlar hırrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar