Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben de süper oldum (saç)

aktiftablet

Öne çıkan mesajlar

Benim de sakal bıyık bırakmadan uzun saça girişmeyin düz saçlı erkekler derken kastım oydu.

Evet hakkaten biraz "bayan saç modeli" havası var, hele kenarlarının kıvrılması falan.... Fönlü gibi duruyo zaten düz saç (belki fönlüdür hakkaten bilmiyorum) o yüzden uzun saçı ya at kuyruğu ya da sakal falan mecburi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bigün benim saçlar uzun. Uçlarından kestir dediler mahallenin kuaförüne gittim. Kesti adam sonra fön çekiyim mi abi dedi. O ne dedim. Böyle saçları kurutuyoruz güzel oluyolar dedi. Vaay güzel oluyosa çek tabi dedim.

Derse yetişmem lazımdı izmitte yıkayamadım bide. Öyle gittim saçlar fönlü. Bu da böyle bi anımdır. Toplayınca fena durmuyo da.. Açınca taliplerim artmıştı ahah.
Sosyal ağlarda paylaş

ehe üşenme abi niye üşeniyosun. bence insanın saçı başı tarzını ifade etmiyor pek. yakışan şekilde olmak insanın kendisine saygısını artırıyor bir kere.

yemek yeme işini yalnızca ihtiyacınız olduğu zamanlarda yaparsanız, kilo verdiğinizi farkedersiniz. gerçekten acıktığınızda yemek yemelisiniz bence. ben öyle yapıyorum açıkcası. ve şunu farkettim ki, insan 2 öğünden fazla yemek yememeli. 3.öğün gereksiz yere vücudu mideyi yoruyor. biraz izin verin midenize rahatlasın o da. zaten çok çabuk büyüyüp küçülebiliyor. bir süre yemek yemezseniz mideniz ufalacağından daha az yemeye başlarsınız git gide. alışmak lazım ama zor zanaat.
Sosyal ağlarda paylaş

Zevksizsiniz diyorum, bi kere fönlüyken güzel benim saçım, sakal makal benimki gibi şekildeki suratlara gitmez ayrıca.. Ve belirteyim, bu şekilde kestirme planlarınn kilit noktasında saçımı toplamayacak olmam vardı.

[ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 02:52 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

heauhe aman ya orda lafım direk sana gitmiş özür dilerim aktif. ben genel olarak bütün insan ırkına ithaf etmiştim gerçekten.

sana aşırı kilolusun falan demedim abi aman diim ehe. alındıysan özür dilerim o açıdan tekrar. öyle bi amacım yoktu yani. zaten farkettiysen 10 kilo ver spor yaparak dedim ehe.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen kıvırcıksın tabi senin için rahat. Ben de salıyorum da, sakal bıyık falan olunca anca (ha onlar bile şurda yaş kemale erdi hala tüy tüy çıkıyo tatar kanı sağolsun) salıyorum uzattığımda. Yoksa saçlar dümdüz zaten fönlü gibi gözüküyo fönlü olmasam bile. Kötü bir hava :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...