Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Samden yobaz olmaz onun altın gibi paladin kalbi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 biz ne kadar faşist ve anti demokratiksek sam ve horas da o kadar yobaz alın size denklem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Nefr boyle 2 yazi okuyupta herseyi cozmus gibi davranmak cok kolay degilmi? Bende yaparim istesem. Benim burada AKP yi destekleyenler yobazdir dedigimi dusunmus olman bile nekadar az anladigini gosteriyor olan biteni. Sen kendi dunyanda takil , hani hicbirseye cok bulasmayip arasira cani sikilinca , bos vakitlerinde ona buna bilgelik yap. Demek senin rolunde buymus. Merak etme alkislayan cikar , sende tatmin olmus bir sekilde ignore etmeye devam edersin olan biteni uzaktan. Sam'le bende oyun oynadim beraber.Ozaman belli olmuyor bazi seyler.Ama bu forumda son 3-4 aydir bu konulari tartisanlar gordu Sam'in neolursa olsun tayyipciden baska birsey olmadigini.Oyuzden artik adi minion Sam , paladin degil. 2 postluk bilgeligini eksik etme uzerimizden lutfen , gercekten sandigin kadar ilgili isen eminim zahmet edip okursun aylardir bizim okuyupta ona gore cevap yazdigimiz yazilari. Horas denen kisi Fetullahci oldugunu acik acik soylemis , Ataturk'e halk dusmani demis , orduya ve cumhurbaskani Sezer'e cumhuriyet ve laiklik savunucularina olan kinini her firsatta laf sokarak gostermis biridir. Ama onemli degil tabi senin icin , sen arasira denk geldigin 2 yaziya gore essiz bilgini paylas bizimle lutfen. Suana kadar kendi aralarinda Atamiza kufredenler yakinda acik acikta yaparlar ama sen insanlari oyunlardaki veya alakasiz konulardaki davranislarina gore degerlendir.Ve nekadar bihaber oldugunada hic aldirma.Bos vakit bilgesi seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Sam AKP'ci değil. AKP gibi davrananları seviyor. İşte sorgusuz sualsiz özelleştirme falan filan, demokrasi kavramları da çok kullansınlar yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Ip verelim istersen soulless? Insanlara nefret kusmak, kin beslemek hicbir zaman, hicbir sekilde tasvip edilecek bir davranis degildir. [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 15:41 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 lol ya. vallahi lol. abdullah gül sabatayistmiş. atatürk yunanmış falan diyenler gibi bilinç düzeyinde olmayan faşizm nasıl buram buram kokuyor. gerçi, soulless gibi herşeyi okuyan, lakin gözü görme yetisini yitirmiş, "atatürkün halk düşmanı olduğuna ihtimal vermiyordur(vermiyorum)" sözünü atatürke halk düşmanı demiş diye gören adam, şindi de atatürke yunan dedi diye kuduracak ama... neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Atatürk hemşerim anne tarafından canım. Ben yunan değilim nitekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Kuzu postunda gizlenmeye devam oylemi Horas ? Bukadar aydir soylenenler ortada ama hic seriat karsiti , yobazlik karsiti laf etmezsiniz. Sadece Ataturk , ilkeleri , Sezer , laiklik gibi konular tartismaya aciktir sizin icin. Turban allahin emri , takmayan cehennem ateslerinde yanacak vallah gibi moronluklar konular tartisilirken ortadan kaybolursunuz , gercek yuzunuz bariz bir sekilde ortaya cikmasin diye. Ataturk'un cocuklari 80 yil oncede izin vermedi yobazlarin istedigini yapmasina simdide vermeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 yahu adam fetullahci kendisi soyledi bizzar daha ne kuzu postu 23 nisanda akp demorkatik davranmiyor adil olmiyan bir meclis tablosuyla kendi cumhurbaskanini zorluyor dedigimizde "turkiye cumhuriyet demokrasi degil" diyen adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Sen biliyorsun , ben biliyorumda bazilari anlamiyorlar israrla Viktor. Tam olarak kimin bilmiyorum ama ingilizcede bir deyim vardir sevdigim.Tercumesi gelipte kicini isirana kadar gercegi gorememek gibi birsey. Nekadar cok insanin isirilmayi bekledigine inanamiyorum bizim ulkemizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 aksam yedigin hurmalar sabah dotunu tirmalar bu var bide. eksisozlukten aldım. gora'da vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 ben sezeri seviyordum açıkçası benim gözümde ideal bir cumhurbaşkanının sahip olması gereken bir çok özelliğe sahipti. ayrıca nefre katılıyorum. hem de büyük katılıyorum. zira siz insanlara gürlerseniz sürekli haraslarsanız onlar da tepkisiz kalmaz hatta size karşı verecekleri sertleşen tepkileri yüzünden o kişileri yanlış değerlendirme ihtimaliniz daha fazla artar. daha sakin olmak lazım. Zira alakam olmasa bile beni bile zaman zaman bülent arınçla falan aynı kefeye koymaya çalışan çok zeki arkadaşlar oldu arada sırada. Açıkçası sam ve horaceı çok tanımam ama sırf bir fikrimi belirttiğim zamanlarda o kefeye konmam malesef fikir faşizmini çağrıştırıyor. Halbuki beni tanıyan insanlar dediklerimi neden dediğimi gayet iyi biliyordur. [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 16:39 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 hep faşisttin ardeth. hep... sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 sam in ne oldugunu anlamak guc cozecem ama yakinda :P horace fetullahci oldugunu kendi soylediginden fetullahci demenin yanlis oldugunu sanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 soulless bilgeliğimi ortaya atmışitım ben, senin kafan değildi hedef ama madem üstüne alındın kalsın sende -ki isabet olmuş gördüğüm kadarıyla bak mesajımda bir bölüm vardı; insanlara önce etiketler yaspıştırıp sonra dinlerseniz kendi yorumunzu dinlemiş olursunuz diye, o kısmı da üstüne alın bolca lütfen; özellikle horasın örneklediği cümleyi senin nasıl algıladığını da göz önünde bulundurarak bu "türban gibi moronluklar" ifadesi de tamamen zevzeklik, başka birşey değil. fikir ortaya atacaksan önce okumayı sonra düşünmeyi öğren, ama daha da önemlisi karşındakinin fikirlerine saygı gösterme pratiği yap bolca. tez zamanda adam olmanı diliyorum olanca bilgeliğimle benim gibi boş zaman bilgelerinin yokluğunda forumu ve cumhuriyeti yobazlara karşı koruma davasında başarılar dilerim sana, ancak sen ve senin gibi arkadaşlar türedikçe buralarda, horas da sam de fedaykin de kısa zamanda sizinle uğraşmaktan sıkılıp boş zaman bilgeliğine terfi edecekler korkarım sonra boş meydanda ipe çekersiniz yobazları keyfinizce heh 3-4 aydır attıkları mesajlarmış, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 sam paladin of tayyip ben çözdüm olayı.defender of demokrasi .keeper of liberal sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 viktor şöyle bir örnekleme yapayım naçizane: http://en.wikipedia.org/wiki/Freedom_Riders bu otobüslere binen beyazlardan biriyim ben. bizi de indirip dayak atıyorlar şu anda, olsun varsın. onlar vazgeçmediyse ben de vazgeçmem. nefr'e bile laf atılmış yani ne diyeyim artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 bu iş cadı avına döndü iyice ne diyim pati nin geldiği durum üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Bence Sam'in verdiği link hatalı, olması gereken Devrim sırasında ilk önce liberal,sol ve dini gruplar Şah'ı devirmek için birleşmiş, Şah'ın devrilmesinden sonra ise iktidara yükselen Ayetullah Humeyni, muhalif liderleri ve grupları ortadan kaldırmış veya sindirmiştir. Sam efendi bence buradaki liberale çok daha fazla benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Nefr zevzeklik bos vakitlerinde 2 atip tutup , 2 kisiye ayar gecip basinin goge erdigini sanmak bence. Ukalalik yapacaksan hakkini vererek yap bari. [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 20:43 tarihinde, Soulless tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 sen var ya sen, soulless. ^^ [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 20:46 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 esas şu linki verelim, hoş gerçi daha önce de verdim başka başlıkta zira türkçe madde sadece taslak halinde bir paragraf: http://en.wikipedia.org/wiki/Iranian_Revolution hoş gerçi devrim yapmaya çalışmadığımdan freedom riders kalıbına daha iyi uyuyorum. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Joker sen AĞAZını açıp o değerli yorumlarından bizi muaf bırakmıyorsun ya o yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 gördüğünüz gibi konuşmada bi içerik yok, ya laf sokmak amaç, yada yalan yanlış düşünmeden saldırmak... o boynunun üstündeki organı kullanmayı dene biraz... laf sokmakla olmuyor bu işler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 i lav dis men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar