Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sezer’den kurtulmaya 4 gün falan kaldı...

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

horace sorunun cevabi kendinde saklı.
senin gibi fanatik fethullahcilar artinca , ataturkculerde kutuplasma ihtiyaci hissettiler. tehlikeye karşı bir önlem.
no offense demek isterdim ama tamamen offense mesajım.
Dürüst ve namusluyu lekelemeye bayılmanızdan sıkıldım çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Abdullah Gül daha cumhurbaşkanı olmadan dış politikasının ne olacağını şimdiden belli etti : "Kuzey Irak'da muhatabımız Talabani"

Ah be Atam gör vatanı emanet ettiklerini de vur kafanı duvarlara.

Son söz olarak şehrim Hatay'ın anavatana katılamaması ihtimali durumunda ne yapılacağını soran kişiye cevabını yazıyorum , durumun vahametine ne kadar düzgün durduğunu göreceksiniz :

"Milletimizi gece gündüz meşgul eden başlıca büyük mesele hakiki sahibi öz Türk olan İskenderun-Antakya ve havalisinin mukadderatıdır. Bunun üzerinde, ciddiyet ve kifayetle durmaya mecburuz. Fransa ile aramazda tek ve büyük mesele budur. Bu işin hakikatını bilenler ve hakkı sevenler, alakamızın şiddetini ve samimiyetini iyi anlarlar ve tabii görürler."

Atatürk, Çankaya Köşkü'nde Bakanlar Kurulu'na başkanlık ederken de şöyle konuşur: " Bu benim şahsî meselemdir. Durumu büyükelçiye, daha başlangıçta, açıkça ifade ettim. Dünyanın bu durumunda, böyle bir meselenin Türkiye ile Fransa arasında silâhlı bir çatışmaya sürüklenmesi kesinlikle mümkün değildir. Fakat ben, bunu da hesaba kattım.Kararımı vermiş bulunuyorum. Şayet ufukta, bu yolda binde bir ihtimal belirse, Türkiye Cumhurreisliği'nden ve hattâ Büyük Millet Meclisi üyeliğinden çekileceğim. Bir fert olarak bana katılacak bir kaç arkadaşla beraber Hatay'a gireceğim. Oradakilerle el ele verip mücadeleye devam edeceğim"

1938 ruhu ile bugunki teslimiyetçi zihniyet arasındaki fark bu kadar barizdir.Hergün yüzlerce Türkmen göz göre göre topraklarını kaybedip kovuluyor , direnenler öldürülüyor , ve cumhurbaşkanımız olacak kişi "muhatabımızdır" diyor.Sevsinler.

[ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 16:45 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 16:47 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

İslam karşısında laik biri değilim.

Saygı duruşu sap gibi durmaktır. Saygı duruşu yerine dua edilmeli. Sap gibi durmanın manasını anlayamıyorum.

Bayram değil seyran değil.

Türkiyenin yarınında artık Kemalizme ve Kemalizm benzeri rejimlere yer yoktur. Kemalizmin yeniden kendini üretmesi söz konusu değildir. Bizim için en üst belirleyici, İslamın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir. Ben İslamın devlet planı içinde düşünüyorum.

Cumhuriyeti biz kurduk!" Sevsinler seni, nasıl da kuruyorsun! - ardından - CHP çok partili dönemde asla tek başına iktidar olmamıştır, asıl CHP iktidar olduğu zaman kadrolaşmasının en büyüğünü, en kaşarlısını yapmıştır!!!

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir lafı koskoca bir yalan. Egemenlik kayıtsız şartsız Allah'ındır.

Demokrasi bir tramvaydır, gideceğiniz yere kadar gider orada inersiniz.

Askerlik yan gelip yatma yeri değildir!
Askerlik turistik bir yer değildir demek istemiştim...

Bunları mı dinleyeceğim ben

Ben meclis'in dua ile açılmasından yanayım.

Elhamdülillah müslümanım diyenlerin, şeriatçıyım demesi de gerekir.

Ben İstanbul'un imamıyım.

İmamlar da nikah kıysın.

Cumhurbaşkanının imam hatipli olacağı günler yakındır.

Laik değilim, laikliği korumakla yükümlüyüm.

Mahkemenin türbanla ilgili söz söyleme hakkı yoktur. Söz söyleme hakkı din ulemasınındır.

Tutturmuşlar laiklik elden gidiyor diye. Yahu millet istedikten sonra laiklik tabii elden gidecek !

"Bize göre demokrasi amaç değil, ancak bir araçtır. Hangi sisteme gitmek istiyorsanız, bu düzenlerin seçiminde bir araçtır. Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir."

Hem laik, hem Müslüman olunmaz. Ya Müslüman olacaksın, ya laik. İkisi bir arada olunca ters mıknatıslanma yapar. Mümkün değil, ikisi bir arada olamaz.

Durmak yok. Bu yol devletin yolu. Milletin doldurduğu meydanları, AK PARTili olsun, olmasın bütün insanları siyasetin merkezine insanı yerleştiren bir felsefeyle yolumuza devam ediyoruz.

Dünyada makamlar, mevkiler bâki değildir.

Sermaye ırkçılığı yapıyorlar.

Mayo reklâmı şehvet sömürüsüdür.

İçki yasaklansın.

Ben ülkemi pazarlamakla mükellefim.

Siyasetin tek limanı ahlaktır.

Maaşım yetmediği için ticaret yapıyorum.

Biz kaybedeceğiz onlar kazanacak, yok öyle şey. Onlar kaybedecek biz kazanacağız, o da adalet anlayışımıza ters.

Büyük Ortadoğu Projesi'nin eş başkanıyım...

Değiştim! (Seçimler öncesi) 2006 senesi bir röpörtajı : Asla değişmem!

Yapılabilecek tüm jestleri yaptık. Kopenhag kriterlerini yerine getirdik. Artık Avrupa'dan delikanlılık bekliyoruz.

Hayırsever bir işadamıdır, kendisine kefilim.

Başbakanlık koltuğuna oturmadan ölürsem gözüm arkada kalır. Allah nasip ederse bir nihai hedefim Çankaya Köşkü'ne çıkmaktır.

Çankaya'ya mı soracaktık?

Bu nedir bu, hayatında iki koyun gütmemiş olanlar, artık diyorlar ki; erken seçim. Arkadaş, demokraside, bu iktidarın vereceği bir karardır. İktidarın böyle bir derdi yokken, size ne yahu!

'Cumhuriyeti biz kurduk!" Sevsinler seni, nasıl da kuruyorsun! - ardından - CHP çok partili dönemde asla tek başına iktidar olmamıştır, asıl CHP iktidar olduğu zaman kadrolaşmasının en büyüğünü, en kaşarlısını yapmıştır!!!

Türkiye bir göçebe kabilesi değildir.

Ali çağır şu sahtekârı derdi neymiş sor

Sen ne mutlu Türküm diyene dersen o da ne mutlu Kürdüm diyene der.

[ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 17:06 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ahmet Necdet Sezer Atatürk'ten sonra gelmiş en iyi cumhurbaşkanıydı evet. Hataları oldu evet. Ama genelde Cumhuriyeti ve rejimi bütün çabasıyla korumaya çalıştı.

Oğlunun düğünü için istanbul'un en işlek caddelerini kapatıp bizi mağdur etmedi.

Götürdüğü mallarla oğluna gemi alamadı.

Haberlerin başlığını okuyup gerisini okumayan mallar yüzünden enflasyon 9'ken 100 zam yaptı sanıldı, kimse o evin içine para döküp onardığını evi çok daha iyi bir duruma getirdiğini o yüzden haklı olarak zam yaptığını okumadı, okusa da anlamadı.

Vatandaşın arasında gezerken "Ananı da al git" demedi.

Ona ettikleri hakaretler küfürden eksik kalmayan yazarlar için "Cumhurbaşkanınıza bu lafları ediyorsanız ülkeyi terkedin yaptığınız gibi teröristlerin dincilerin dizinin dibinde oturun" demedi.

Geçmişte laiklik saçmalıktır, bu bindiğimiz trende istediğimiz zaman ineriz demokrasi bizim için sadece bir araçtır demedi.

Yetişen gençleri zehirleyecek rektörlerin atanması için okumadan onay vermedi.

Uzlaşmayla cumhurbaşkanı seçildi, oy almak için parti kapılarını aşındırmadı.

Ama işte gel gör ki, değeri bilinmedi, ve kendini bilmez yalancı insanlar yüzünden rahatça hakkında küfür edilir oldu.
Çok yazık gerçekten. 2012'de planlarıma göre Türkiye'ye dönmüş olacağım, fakat eğer bu ülke giderek bu partiye daha çok oy vericek olursa adımımı atmicağımı çok açık ve net sölüyorum. Keşke bu insanlarla aynı ülkede yaşamamak gibi bir şansım olsaydı fakat şimdilik yok. ileride elime geçtiğinde kullanacağım. İşin garibi emirlerini dinledikleri adam bile Türkiye'de yaşamamayı tercih ediyorken, bize ne oluyorsa burda yaşıyoruz..
Sosyal ağlarda paylaş

ama fettullah hasta ve yaşlı bir adam gelemiyor türkiyeye :(((

boşa dil döküyoruz ayrıca laf anlatmakla bişeyler olsaydı bu adamlara 47 seneden bir ders çıkarırlardı ve şu an Dünyanın en güçlü ülkelerinden biri olurduk

[ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 17:39 tarihinde, Sparkcaster tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...