Freyja Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Sen bi git allah aşkına, Bidon kafa diyor türban takanlara.Daha ne demesini bekliyorsun.AKP'ye or verenlerin a.k mi desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Keşke diyebilenler çıksa, keşke halkımız bunu diyebilse de kurtulsak bunlardan. Bazı durumlarda insanın faşist olası geliyor, bütün şeriatçılarıyakıp hepsinden kurtulmak. Ama o da yanlış tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 @nil: Halk değiştiğine inanıyorsa oy verir. İstese bu halk şeriatı bile getirir. Ordu falan b.k yemiş. Bazen diyorum, Atatürk boşuna kasmış diye. Yazık, hayatını bunun için mi harcamış diyorum bazen kendime. Şu bir buçuk sene darbe falan olmasın. Ben çekip gideyim, kendimi kurtarayım. 10 kat zor hayat yaşayacak olsam da,olanları bizzat yaşamayayım,sonun başlangıcında burada yer alsam da,sona gelindiğinde ben burda olmayayım bana yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 prawler ironi yapacağım diye bi'gün kendi beynini yıkayacaksın, yazık olacak bak sana hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 said: Halk değiştiğine inanıyorsa saygı duyucaksın.Ben cahil insana saygi duymam, size de duymamanizi oneririm. Egitimi bos yere mi baltaliyor 50 yili askin suredir bu insanlar? Tabi ki hayir, al iste sonuclari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Bir de helal olsun ne guzel soylemis. Darbe kesinlikle yanlis birsey de, sanirim antidemokratik diyemeyiz "siktir git Turkiye'den" diyen bir basbakanimiz oldugu surece. Atesle oynuyorlar. Ordu 2 defa uyardi cumhurbaskanligi konusunda. Inatlasiyorlar, cok yanlis yapiyorlar bizi de yakicaklar. Darbe kimse istememz ama gostere gostere geliyor iste. Sizce ordu 2 defa uyardiktan sonra susar mi, 2 paralik eder mi agirligini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ordu bir insan değildir. postal aşıkları aradığını bulamayacak bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Bakın biz burda Tayyip'i savunmuyoruz.Biz burda; said: Darbe kesinlikle yanlis birsey de, sanirim antidemokratik diyemeyiz said: Bazı durumlarda insanın faşist olası geliyor diyenlere karşı demokrasiyi savunuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Ben olamayacağımı söyledim, onun yanlış olduğunu da söyledim. İşine gelen kısmını alıp oraya yapıştırarak mı demokrasi savunuyorsun burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Freyja, ne guzel kesmissin ya cumleyi, tbr brv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ben romiyo isvecten geldim gercek demokrasi savascısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Tümgeneral bu, alayına gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 http://www.ntvmsnbc.com/news/418123.asp said: TSK’dan ‘Türk milleti ordusunu sever’ afişi TSK 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle, Atatürk’ün fotoğrafları ve “Türk milleti ordusunu çok sever”, “Cumhuriyet orduları, cumhuriyeti ve kutsal toprakları güvenle koruma ve savunmaya hazırdır” sözlerinin yazıldığı afişler hazırladı. ANKARA - Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla üç afiş hazırladı. Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinde yer verilen çalışmaların ilkinde “Türk milleti ordusunu çok sever; onu, kendi idealinin koruyucusu olarak düşünür” yazısının altında Atatürk’ün fotoğrafı ile ellerindeki Türk bayraklarıyla tören geçişi yapan Türk askerleri görülüyor. Haberin devamı Atatürk’ün “Cumhuriyet orduları Cumhuriyeti ve mukaddes toprakları güvenle koruma ve savunmaya hazırdır” sözü yazılı diğer afişte, Atatürk’ün Büyük Taarruz sırasında Kocatepe’de çekilmiş fotoğrafı ile at üzerinde batıya doğru giden kalpaklı Türk askerleri yer alıyor. Üçüncü çalışmada ise, Türk bayrağı üzerinde Atatürk’ün “Şan da şeref de milletindir” sözü yer alıyor. baska bi uyari gibi geldi bu bana ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Yapın bir darbe de bir iki ay eğlenelim valla, akşam akşam canım darbe çekti. Şöyle bir kaç yüz adamı astık mı Bir kaç bin kişiyide işkencede öldürdükmü oh tadından yenmez. gerçi solcular işkencede geberirken zil takıp oynayan hocalar imamlar hak etmişte olabilir ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 hukukun ilkeleri zorlanarak demiş ya..süper, sanki hukuka aykırı bişey yapıyo akp. darbe neyi vadediyo ki, hukuki ilkelere sadık mı kalınıyo o zaman? pöfff.. [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 09:37 tarihinde, sir tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 darbe ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=uekBv3G7SKg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 haksızlık olmasın diye 1 şeriatçılardan 1 atatürkçülerden mi asarlar acaba bu sefer de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 darbe şart hem nüfus planlaması olur hemde küresel ısınmaya karşı önlem. ya zaten zarar ziyan insanları asıcaklar kesicekler biticek işte niye kasıyosunuz. yoksa darbedende kötü bir gelecek bekliyor bizi az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar