Joker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 GEd haber7'den aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Masticore forumda söylemedim.. söylememde. nasıl olsa burda hemen herkez adam ne yapsa kınıyorsunuz... gereksiz bişi olur benimde kınamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Joker komedyen misin nesin, bütün hafta Tayyip beyin "ye sev ya terket" tutumunu tartışıyoruz, sen burda gelip "demokrasi artık bekir'e gerek" diye başlık açıyosun. Bakın Bekir de böyle demiş bik bik konuşuyosun. Ondan sonra ben kimseyi savunmuyorum diyosun. Şimdi ben sana bir soru sorayım Abdullah Gül'ü cumhurbaşkanımız olarak tanıyo musun? Yoksa hukuken tanımak zorunda oldugun için mi tanıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ya niye herkez bana saldırmaya başladı gene, haber ortada haber'e yorum yapsanıza ya. benimle alıp veremediğiniz varsa p.m. atın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 he he neyse durmak yok yola devam joker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ozaman haber 7 ye tepki mailini atiyorsun hemen joker. çarpıtılmış haber yapmayın diye. ayrica haberi buraya koyuyarsan sende ayni düşünceler içinde olduğun için koyuyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Anlamadığım size ne oluyor ki? Her üye istediğini savunamaz mı? Niçin üstüne gidiliyor Joker'in? Fanatik ideoloji savunmak için mi buradayız yoksa akıl ve mantık çerçevesinde görüş ortaya koyup tartışmak için mi bazen anlayamıyorum. İçi dolu görüşler yerine hakaretler doldu forum ya... Demokrasi bu olmasa gerek. Hani bize ilkokul sıralarında derlerdi ki demokrasi herkesin farklı ideolojilere saygı göstermesidir. (Ki atlayacak arkadaşlar için TC anayasasına aykırı olan şeyler dahil değil bunlara. Bu tür eylemlerde Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleri tarafından cezai yaptırım ile belgeleniyor. Şunun ya da bunun haberiyle değil.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 said: haberi nerde gördün? haber7 .com mu allahım ezberlemişim adamları. bu gerizekalı site 2 gün öncede sezerin 367 hataydı dediğinii yazdı inanabiliyormusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 valla bu pati milletinden korkulur ya.. sizin gibi fanatik düşüncelerim olmadığı için üzgünüm... yukardaki haber alıntısını bana malettiniz ya helal olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Ülkede demokrasi mi var ki demokratik tartışmalar bekliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Anayasada var blackchaos. Bu demokrasi istemek ve demokratik olarak tartışmak için yeterli değil mi? Ana yasamın verdiği hakkı kullanmakta benim hakkım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 said: valla bu pati milletinden korkulur ya.. sizin gibi fanatik düşüncelerim olmadığı için üzgünüm... yukardaki haber alıntısını bana malettiniz ya helal olsun... senden korkulur esas. haberi al , kaynak belirtme , yorum yapma. sonra biz gelip buraya '' ha güzelmiş mi yazalim''. ne yazmamizi bekliyorsun. afferim sana mi diyelim. kendi yorumunuda yazarsın habere bizde ona göre cevap veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 asinanyavuz valla senin gibi patileri görünce rahatlıyorum en azından... bi an için mantıklı düşünebilen bi kişi olmadığını düşünmeye başlıyordum... adamlar koyu fanatik. ne desen kaldıramıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Tayyip'in yaptığı milyonunucu gafına savunmasına açıldığı belli bu konunun. Bakın Bekir Coşkun'da böyle söylemiş, tarzı. Ama içerik hatalı Tayyip'in hitap ettiği kesimle(halk) Coşkun'un hitap ettiği kesim(rejim karşıtları) farklı. Hitap şekilleri farklı, adamların konumları farklı, farklı farklı.. Yanlış ve zayıf bir savunma tabi ki uzun uzun tartışmaya değmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 @asinanyavuz Joker ortaya bir konu atıyor ve savunmaya çalışıyor ama beceremiyor. Örnek: Özelleştirmeyi savunmaya çalıştı ama hiç bir mantıklı açıklaması yok . sadece topic i açarken koyduğu yapıştırma haber duruyor ortada. Bu tip çok topic i var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Demokrasi Coşkun'a gerek diyen adamı bana burda FANATİK DEĞİLİM demesin kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 GEd bu tarz yazılarda bi süre sonra haber'i düşünüp bende yorum yapıyorum... illa ilk mesajdamı yazmam gerekiyor... ama sizin saldırılarınıza cevap vermekten kendi koyduğum topic'i düşünüp ne yazacağımı düşünemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Başbakanın gelecek cumhurbaşkanın gözardı ettiği bir anayasadan bir demokrasiden söz ediyorsun. Görüyoruz demokratik tartışmaları.Herkes susturuldu bu ülkede bugune kadar.Hangi demokrasiden söz ediyorsunzu ya allahaşkına.5yılda İsviçre mi olduk? Bu ülkede demokrasi anayasada yazılı olmaktan başka bir işe yaramıyor. Sen şu yaşına kadar hiç demokrasi gördün mü bu ülkede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Masticore banamı hiç bi mantıklı açıklaman yok diyorsun :D ben başka bişi demiyorum hakim bey sanık sizindir... rofl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 söyle ozaman burda . Savundugun özelleştirmede Petkim satışının in 2 yılda kendi parasını çıkarıcak bir fiyata satılmasının mantıklı açıklamasını yap bana ? Tek açıklaman ''daha fazla para veren olduda satmadıkmı'' diyip gülücük atman oluyor. [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 14:30 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ya ne alakası var şimdi bu topicle söyledikleriniz konuyu saptırmakta üstünüze yok, çok istiyorsan p.m. atarsın tartışırız... ama her topiğime girip, Joker sen şöylesin, Joker sen böylesin demekten vazgeçin... bıktırdınız beni.. konu ortada yorum yaparsan yaparsın yapmazsan sen bilirsin... illa mesaj yazmanıza gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 haber7 sadece alıntı yapmış yazının sonunda star gazetesi yazıyor. belirteyim dedim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 İşte Klasik joker kaçışı . Yılan gibi süzülüyorsun aradan. Cevap veremiyorsun değilmi ? O ZAMAN topic açmadan önce 2 kere düşünceksin öyle açıcaksın kardeşim. Bu konuyla Petkim özelleştirmesinin alakası yok ama O topictede yazdıkalrın bundan farksiz degil. Birisi -şunun satışının neyi mantıklı.Neyi savunuyorsun sen... Joker -ya hep bana saldırıyosunu ................. cevap vermiyorum muhattap olmuyorum sizlerle Senin Analizin bu işte böyle bir insansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 yuh ben bu haber 7 ye hiç bakmamıstım. haberlere bak Atatürkcü gençlik kamplarinin perde arkasi ŞOK ŞOKK aldiklari sitedeki haber : KURAKLİGİN SEBEBİ AHMET NECDET SEZER Ankara'nın su sorununun kaynağına ilişkin AK Partili Meclis İdare Amiri Hüsrev Kutlu'dan ilginç bir tespit geldi. Kutlu'ya göre Ankara'ya yağmur yağmamasının sebebi Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer. Parlamentoda bir grup gazeteci ile sohbet eden Kutlu, "Bence yağmur Ankara'da görev süresi bitip de hâlâ bu görevde oturan bir kişi olduğu için yağmıyor. Bunun böyle olup olmadığını tabii zaman gösterecek. Görev süresi bittikten sonra bakacağız" dedi. şok ya bunlar magazin gazetesi falan mi ironi var herhalde ya [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 14:39 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 @blackchaos Her seçim her referandum. Demokrasinin göstergesi değil mi? Ondan TEK TARAFLI OLMAYAN tartışmalar demokrasinin göstergesi değil mi? 2 aklı-başında kişinin çıkıp TV de tartışması demokrasi değil mi? Siyah - Beyaz ya da Kongar ile Barlas demokrasi değil mi? [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 14:39 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar