Joker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Bekir Coşkun'un da bir yıl önce başörtülü öğrencilere 'Develere binip Arabistan’a gidin!' dediği ortaya çıktı. Coşkun'un 'develere bindirdikleri' arasında Erdoğan da var! ilgili yazı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Araplar kervanı görünce her deveye neden beş kişi bindiğini çözemeseler bile, Arınç onlara "İslam'a uygun laik anayasa yapma" konusundaki "şevkini" anlatabilir. "İslam'a uygun laik anayasa", size biraz "sıcak dondurma" gibi enteresan gelse de arkadaşlar ısrar ediyorlar. * Anayasa'nın "değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez" temel maddelerini değiştirmek istediklerini geçtiğimiz günlerde açık açık söylediler. Yani iktidarın adamlarının hedefi; Anayasa'nın laik kimliği. Bu bir siyasi mücadele değildir. Bir rejim kavgasıdır... Kaç gündür "İslam'a uygun laik anayasa" acaba nasıl olabilir diye düşünmekteyim. Ve içinden çıkamamaktayım. Nasıl olabilir? Telefon açıp sorduğum birçok ünlü anayasa hukuku hocasından bir daha haber alınamamakta. O zaman bunu açıklamak Bülent Arınç'a düşer. Müstakbel Cumhurbaşkanı adayı; ama asıl önemlisi, laiklik ilkesini beğenmeyip değiştirilmesini isteyen ilk ve tek TBMM Başkanı olarak, nasıl bir laiklik çeşidi istediğini açıklamalı kamuoyuna. * =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 eddie murphy'ninde dediği gibi. Fuck you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 başörtülü öğrenciler kısmını göremedim yazıda? güzel yazmış adam .afferim sanada böyle guzel yazıları bizle paylşıyorsun, gelişme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 "bu arkadaşlar" diye kastettiği başörtülü öğrenciler. o zamanlardaki başörtülü öğrencilerle ilgili polemiğe itafen yazılmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bekir çoşkunun ozaman danışmanı çıkıp düzeltsin biz onu kast etmedik diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Joker anladık Tayyip fanısın da kasma bu kadar be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 dün programda tayyipin eleman "ozaman çık vatandaşlıktan" derken vatandaşlıktan çıkmasını kastedmediğini söyledi... yada ona benzer bişeydi tam hatırlamıyorum, ama çok yakındı bunlara =D sinirden güldüm resmen.. [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 13:49 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 joker bazen bokun bok oldugun kabul etmek lazim. Istedigin kadar deodorant sik farketmez. [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 13:50 tarihinde, matama tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 gasfdhgasd güzel benzetme ama yinede sanmam kabul edeceğini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 said: dün programda tayyipin eleman "ozaman çık vatandaşlıktan" derken vatandaşlıktan çıkmasını kastedmediğini söyledi... yada ona benzer bişeydi tam hatırlamıyorum, ama çok yakındı bunlara =D sinirden güldüm resmen.. Fehmi Koru 'ydu o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 hakkaten türkiye'de bir ara başörtülü öğrenciler vardı her cuma çıkışı babaları ve anne teyzeleriyle toplanıp eylem yaparlardı. "mazlumuz, kuvvacı sol hükümet bize zulüm yapıyor deyyip ağlarlardı non stop." noldu onlara?? sorunları çözüldü mü? çözülmedi demek. aa nerdeler peki 5 senedir? pardon artık ülkeyi kolpa, olmayan sorunlarla meşgul etmeye gerek kalmadı değil mi? bu eylemlerle prim yapıp iktidar oldular zaten görevleri bitti. ya da arabistana mı gittiler haha. kolpacılar. [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 14:00 tarihinde, ascraeus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 toggie benim hakkımdaki saçma sapan düşüncelerini kendine sakla lütfen.. hakkımda atıp tutma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Joker Bekir Çoşkun diyor ki , BENCE bu arkadaşlar develere binip "İslam'a uygun laik anayasa yapılır" diye hep birlikte Arabistan çölüne açılabilirle Tayyeap diyor ki , Tanımayan vatandaşlıktan çıksın gitsin kimi seçerse seçsin... Demirel diyor ki , Türbanla okumak isteyen gider arabasitanda okur. Tayyeap diyor ki , Bu topraklarda yaşayan insanlara, hangi hakla git diyorsun... Bu yetkiyi sana kim veriyor?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 of joker of başarısız oldun malesef. o arkadaşlar ile bütün akepe kadrosu.laik rejimi yıkmak anayasanın değişmez maddelerini değiştirmek isteyenler kastediliyor.bütün yazı bunun üstüne. haberi nerde gördün? haber7 .com mu zaman mı vakit felanmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 joker tayyip başbakan bekir çoşkun gazeteci... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bLackcha0s bana ne yazıyorsun ya yazıyı benmi yazdım alla alla :D haber'i gördüm ilginizi çekiceni düşündüm paylaştım... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 yahu savunduğun adam daha kendiyle çelişiyorken sen adamı hangi akla hizmet savunuyorsun çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 abi şakamısın sen, ben yorum bile yapmadım hala ne hakla savunuosun diyorsun, biraz yazılanları oku plx.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bir sürü çelişki var: birisi basbakan birisi gazeteci birisi bu ülkenin ideolojilerini koruyor diğeri aykırı tavır alıyor ki bence demokrasi ülkenin kuralları içinde özgürlüktür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ayrıca demirel zamanında türbanlı öğrenciler suudi arabistana gitsin demiş tayyipte ne cürretle demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bLackcha0s ne terbiyesiz adamsın sen ya... bi ağzınızı bozmasanız olmaz... kimseyi savunduğum fln yok, kimin haklı olduğunu düşünüyorsam onu savunurum, zamanında tayyibide kınadığım çok oldu... ben sizin gibi fanatik değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 haberi aldigin yeri yazsana bide. yoksa basortulu ogrenciler kısmı senin yorumun mu? demişler işte yukarda kime yazıldıgı o yazinin.REjime karsi olanlar gitsin içerikli bir yazi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 1 tanesini göster ozm kınadığın mesajlardan ? [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 14:14 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 eheh joker gençlik kollarındanmış =) yalanlama müdürü bile iki sözle durumu kurtarmaya çalışırken, joker uğraşıp yanlış anladığı bir haberi bize iletti en azından. Orada rejimi değiştirmeye çalışana defol diyor, ülkenin vatandaşlarına sevmiyorsan çık git demiyor. biri başbakan, biri gazeteci. aradaki 49 farkı bulabilirsin. Tayyeap sizin öz evladınız birde galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar