Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

'Bekaretimizi mezara mı saklayacağız?' en son türban topiki lol

ombakkombak

Öne çıkan mesajlar

turban din falan sosyal olarak zararlı cinsellik bakımından
hadi boyle bakir bekar evlendiler diyelim, adam gibi birbirlerini tanıyamadıkları icin bok gibi bir evlilikle yıllarını harcıyolar, bi de buyudukleri yerde bosanma kulturu yoksa tam eziyet. sen adama seni yakından tanıma sansı vermiyosun ki senle evlensin, ne oldugunu ne olmadıgı bilmiyor (eheh tabii buradan buyuk gogus kucuk gogus cıkarımı yapanlar da olucaktır).
Sosyal ağlarda paylaş

yok sadece gorunmeyen saclar dizlerden bahsetmiyorum, genel bi kısıtlayıcı etkisi oluyor insan iliskilerinde islamın, ne kız kendi gibi olabiliyor ne erkek. boyle garip bir ketumluk oluyor, gordum ordan biliyorum.

o degil de aklıma always sunny in philedelphiadan bi oaly geldi.
lise yıllarında bi kızdan cok hoslanıyo cocuk ama loser eleman, sonra buyuyor rahip oluyor, kız buna arkadaslarına cocugun hala kendisinden hoslandıgını gostermek icin asılıyor gunah cıkarma kabininde seni seviyorum lutfen benimle ol felan diye eheh, ertesi gun cocuk geliyor rahipligi bırakmıs gelmis artık kavusabiliriz diye, kız da diyo ki ben arkadaslara bisey kanıtlamak icin yapmıstım.

belki guluceksiniz belki belki ne alaka diceksiniz, ama boyle bi parodiydi iste bu da.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
"Biz namuslu olduğumuz için evde kaldık. Şimdiki erkekler, namus kavramını önemsemeyen kızlardan hoşlanıyor. Bekaretimizi mezara mı saklayacağız" isyanına yer verdi. Son 10 yılda sayılarının giderek arttığını söylediği tesettürlü kızların eş bulmakta zorlandıklarını öne süren Ceylan, buna dindar erkeklerin "kapalı" yerine "açık" kızlarla evlenmelerini gerekçe gösterdi.

Namusla türbanı eşleştirip başı açık olanları namussuz gibi göstermeye çalışmış.

Bu ne gerzekliktir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...