Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1408

NexcaT

Öne çıkan mesajlar

Hiç yayınlanmamış mı?

Dünya'da okuyan bi ben mi varım yani :P

Karanlık Öyküler kitabında vardı bu kısa öykü, kitabın orjinal adını hatırlamıyorum.

Film için de şöyle söyleyeyim, hikayenin sadece temel fikrini almış, geri kalanı pek uymuyor hikayeye. Shining filmine benziyor, ama onun yanına yaklaşamaz. Eh işte, vasat bir film.
Sosyal ağlarda paylaş

yayinlanmismi ? vay hiyar sinema sitesi vay. pardon yanlis bilgi icin burada giderken filmin aciklamasinda o yaziyordu ..

cok asagilmassin yahu o kadar da degil. bu senenin en iyi korku filmlerinden bana gore. yuzyil icinde cikan filmelere bakip elestri yaparsak zaten tum cikan filmlerden daha iyi yonleri olan yuzlerce film bulur ve kimseye suna gitme bundan kotu diyebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Shining benzetmesindeki kastım konu olarak benzerlikleri (birinde şeytani otel, diğerinden şeytani otel odası var) ve ikisinin de yazarının King olması.
Son cümledeki yorumumu yazarken kıyaslama yaparak yazmamıştım. Bence tek başına vasat bir film, gereksiz yere uzatılmış, yönetmen biraz uğraşsa 80 dakikada daha sürükleyici bir film çıkarabilirmiş.
Yine de elbette piyasada çok daha kötüleri var, bu filmi izleyen küfretmez, izlemeyen de pek birşey kaybetmez.
Yalnız Cusack filmde tek başına oynuyor resmen, ConAir'dan beri takip ederim, iyi oyuncu.

[ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 13:11 tarihinde, sg-1 tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
evet efenim, psikolojik bi gerilim filmiyle karşı karşıyayız, en sevdiğim tür! zaten pek çıkmıyo bu türde film o yüzden beşiktaşta gördüğüm gibi üzerine atladım :P

jacob's ladder ve shining'den sonra izlediğim en iyi psikolojik gerilim filmlerinden biri kesinlikle, senaryo zaten stafan abinin, john cusackda filme çok iyi gitmiş doğru bi seçim olmuş kesinlikle

boş hollywood filmleri arasında parlayan bi film, izleyin derim.

[spo]final efsaneydi ya, hiç beklemiyodum ohohoh[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

stephen amca bilinenin aksine korku yazmıo zaten gerilim yazıo
gerim gerim geriyor adamı sonra hönk diye bırakıyor
filmi izledim hoşuma gitti ama korkmadım[la korku değil dedik ya]
ama geril geril gerildim sağolsun kitabını okumamıştım ama filmi güzel olmuş 3 5 10yerde insan yusuf mode on oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

güzel sayılır aslınd ama film bazen fazla kasıntı geldi.
klasik korku öğelerini modern bakış açısıyla iyi harmanlamışlar.
ama samuel l jackson ne dandik oynamış ya
sanki komedi filminde oynuyo gibi zebellah bi suratı var.
ben bi ara bruce allmighty deki Morgan Freeman gibi im the god dicek falan sandım sdf
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl muhteşem denilebilir şu filme ya:), yani berbat demiyorum ama orta düzey birşey yani hatta sonlarda iyice kendini batıran filmlerden.

Ayrıca cusack'ın oyunculuğunu bitek ben beğenmedim herhalde, gülüyodum o son çıldırdığı yerde bukadar abartılmaz bir oyunculuk, edward norton fln oynasa tam oturabilirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...