Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jack Skellington Beresi

Polly

Öne çıkan mesajlar

aznavur veya atlas pasajında bulabilirsin belki ya da fatihte sadece bu tip seyleri satan bir dükkan vardı ama adını unuttum aklıma gelirse yazarım bu arada akmardada olabilir.antalyadada doğu garajında gerekli şeyler dükkanının kopyası olan ihtiyaci ürünler diye salak bir dükkan vardı belki ordada vardır

[ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 12:33 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

zaten mevsimi gelmeden bulup fahiş olmayan bi fiyata kapatalım diye sordum :) istanbul'a gelicem yarın o yüzden merak ettim. atlas'ı da filan duydum, mutlaka giderim tşk asgard.

sbnn, oyuncakları filan demişsin oraları bulabilirsem negzel olur. aricaz bakalım.

[ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 12:45 tarihinde, Polly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bayağı bi pahalı zaten bu tür şeyler el yapımı sanırım ..Almayı da arzulamam zaten.

Bide starwars , yok efendim elm sokağı falan o tür filmlerin maketlerinin olduğu bi dükkan var bahariyede kilisenin karşısındaki sokakta dvdcinin yanında ..

İlginç biyer bi bakın bence kadıköye gidiyorsanız hep
Sosyal ağlarda paylaş

benim amcamın oğlu bu nightmare before christmas ın falan lisanslı olarak t-shirtleri yapıyor. sanırım bere de yapıyorlar, ama kış sezonunun ürünleri daha çıkmadı sanırım..
cevahirde crazy mağazası var oraya sorabilirsin. sonra kale iş merkezinde bi yerleri daha var. ya da en basiti beyoğlunda istiklal caddesinde de var.. ordan da bi sor istersen.. ağustostan sonra gelicekti yeni sezon ürünleri..

oyuncak falan da istiyorsan(o resimdekilerden) söyle onlara. ben ana mağazada görmüştüm...

[ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 16:07 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

anlamadığım şey nightmare before christmas çok eski bir animasyon.
baya da hoşuma giden bir filmdi.

şimdi durduk yere nightmare before christmas modası da nerden çıktı?
hayır herkes giyiyor, herkes satıyor, herkes alıyor.
ama sorsan hiç biri izlememiştir filmi.

acaba "gothic olalım biz modası" mıdır bu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...