Polly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 istanbul ve antalya için sorucaktım. satan bi yer bilen var mı? internetten sipariş etmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 aznavur veya atlas pasajında bulabilirsin belki ya da fatihte sadece bu tip seyleri satan bir dükkan vardı ama adını unuttum aklıma gelirse yazarım bu arada akmardada olabilir.antalyadada doğu garajında gerekli şeyler dükkanının kopyası olan ihtiyaci ürünler diye salak bir dükkan vardı belki ordada vardır [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 12:33 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 "Jack Skellington beresi" de nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Hakkaten ne bu Jack Stasjasdaj beresi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 nightmare before christmas filmindeki karakter:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Kadıköyde Rexten aşağı doğru inerken Crazy tişörtcünün olduğu sokakta Nightmare Before Christmas oyuncakları falan filan satan bi dükkan var orda olabilir . Bu mevsimde bere var mıdır bilemem tabi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 hele koyun bakiim şu berenin resmini belki bizde beyenür aluruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 aha tam lamer işi bir bere. lost tişörtleri satılıyor ondan da alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 aslında hoş bir seye benziyo ama bu mevsimde felan garip olur ben utanmasam külotla gezicem ortalıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 zaten mevsimi gelmeden bulup fahiş olmayan bi fiyata kapatalım diye sordum :) istanbul'a gelicem yarın o yüzden merak ettim. atlas'ı da filan duydum, mutlaka giderim tşk asgard. sbnn, oyuncakları filan demişsin oraları bulabilirsem negzel olur. aricaz bakalım. [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 12:45 tarihinde, Polly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 amcaoğlu bunun kurtlar vadisi tshirt ünden ne farkı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Ahanda buna benzer şeyler bulabilirsin zannımca o dükkanda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bu oyuncaklara para veren varmı acaba merak ettim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Bayağı bi pahalı zaten bu tür şeyler el yapımı sanırım ..Almayı da arzulamam zaten. Bide starwars , yok efendim elm sokağı falan o tür filmlerin maketlerinin olduğu bi dükkan var bahariyede kilisenin karşısındaki sokakta dvdcinin yanında .. İlginç biyer bi bakın bence kadıköye gidiyorsanız hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 beter böcek lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 çok emo duruyo be, t-shirt olsa neyse. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 asgard ben vericem bulursam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 hehe valla sokaga atma paranı bana ver rockn coke bileti alayım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 benim amcamın oğlu bu nightmare before christmas ın falan lisanslı olarak t-shirtleri yapıyor. sanırım bere de yapıyorlar, ama kış sezonunun ürünleri daha çıkmadı sanırım.. cevahirde crazy mağazası var oraya sorabilirsin. sonra kale iş merkezinde bi yerleri daha var. ya da en basiti beyoğlunda istiklal caddesinde de var.. ordan da bi sor istersen.. ağustostan sonra gelicekti yeni sezon ürünleri.. oyuncak falan da istiyorsan(o resimdekilerden) söyle onlara. ben ana mağazada görmüştüm... [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 16:07 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 anlamadığım şey nightmare before christmas çok eski bir animasyon. baya da hoşuma giden bir filmdi. şimdi durduk yere nightmare before christmas modası da nerden çıktı? hayır herkes giyiyor, herkes satıyor, herkes alıyor. ama sorsan hiç biri izlememiştir filmi. acaba "gothic olalım biz modası" mıdır bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 gothic olmak mı gerekiyor canım, benim de hoşuma gitti ama hiç izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bone ne bu her bi boku trendlere sokma tribin ey em key bi sal, aga resimdekiler dandik ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 benim de hoşuma gitmişti ama izlemediğim için almiyim dedim.. bone gibi düşünüp.. başka t-shirtlerden aldım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 kiz arki yeni izlemistir hastasi olmustur hediye almak istiyodur belki adam olmaz mi aa ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar