Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Bunlarin yaş aralığını bilmiyorumda resmen veled gibi davranıyolar,bunların clandan birine yanlişlıkla dokundurdum,3-4 sene sonra tekrar başladi oyuna hareket deniyodum :D,neyse sonra sorry yazarken 2 si kesti beni,hadi tmm dedim,neyse öbür el bakıyorum biri gripliyo öteki kesio,öbür el gene aynı,önce şakaya vurdum teker teker gelin bilmemne diye,ana baktım bu sefer 3 ü birden geliyo,en sonunda dedim sokarim clanınıza adam gibi oynayın,neyse o arada sleep moduna geçirildim,çiktim serverdan yarım saat sonra girdim baktim bu clandan gene biri diyo seni oynatmam bu serverda bilmemne(aeg öle bişeydi),al g..ne sok dedim serveri çiktim,yani diyeceğim oki bu serverda bu halde oynanmaz,3-5 veledle kimse başını ağrıtmaz... edit : [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 23:38 tarihinde, Dark_Soul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 . [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 23:38 tarihinde, Dark_Soul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 dün çok kızgın olduğum için bi edit olayını yapamamışım:) Sw :jedi academy bölümüne taşıyın bu topici lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ahah bende swg'de oldu sandım bunu =) adamı koca galaksiden atmışlar dicektim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 bende soka girdim bi an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 ay sonra ... Reb1rth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 1 yıl sonra ... Wrasoujai Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 aegnor hala mal yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3 hafta sonra ... Farinal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 haha lan diyorum swg de noluyor sdfsdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 ay sonra ... Heliaca Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 TDOF jedi academy oyunun en eski clanıdır ve çok saygın oyunculardan oluşur.Aegnor birşeyler yaptıysa bunu direk TDOF'a atmakda ne demek oluyor?(O şahıs uzun zaman önce clandan ayrılmıştır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 1 ay sonra ... gecko Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Heliaca said: TDOF jedi academy oyunun en eski clanıdır ve çok saygın oyunculardan oluşur.Aegnor birşeyler yaptıysa bunu direk TDOF'a atmakda ne demek oluyor?(O şahıs uzun zaman önce clandan ayrılmıştır) AHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… gecko Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 aga adam 4 yıllık topik için üye olmuş yaa ahahahahaha bu nasıl bir kuyruk acısıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MADBOY Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Heliaca, sene 2010 oldugu halde hala JA oynuyorsan, ya da oynamiyorsan da, her halukarda TIRTSIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Deno- Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 niye lan, jedi academy hala oynuyorum ben. movie battles şahane bir mod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… gecko Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bende oynuyom ne var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Deno- Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 ha yani. can da zaten götü sağlama alıyım diye oynuyorsan, ya da oynamıyorsan demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… gecko Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 gecko said: Heliaca said: TDOF jedi academy oyunun en eski clanıdır ve çok saygın oyunculardan oluşur.Aegnor birşeyler yaptıysa bunu direk TDOF'a atmakda ne demek oluyor?(O şahıs uzun zaman önce clandan ayrılmıştır) AHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 NE VAR YANİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 1 ay sonra ... gecko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 tdof denyolari server acmislar gideni doverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 1 ay sonra ... syd Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 MADBOY said: sene 2010 oldugu halde halaseviselim mi? helica onlar eskide kaldı aç gözlerini ne tdofunu ne başka birşeyini ipleyen kimse yok aegnor konusu ise - ahha irl arkadasım bıraz orjinal bir insandır - oyun abi ffa mapına gırmıssındır kılıcın acıktır falan =) kızıp foruma yazmayı gerektırcek bırsey oldugunu sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... gecko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 syd naber lan arada jka ya gel özlettin kendini ekşisözlük falan ne iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3 hafta sonra ... syd Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 iyidir abi nolsun ya, jka sp icin oda arkadasimdan canim cekti, yukledim zaten mp de 1.01 e ayarli olarak duruyor ole iste sizler hala oynuonuz mu? kendime not: arada gel dedigine gore zaten oynuyorsun mantiksiz oldu. peki hangi server? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… gecko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 valla oynamıyoz kimse kalmadı sıcaktan oruçtan diye gelmesende olur hani sdfssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… syd Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 hahaha is donusu gec oluyor zaten belki musait bir ara ya da okul acilinca merhaba demek icin ugrarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv Star Wars: Galaxies TDOF clanının elamanlari × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 . [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 23:38 tarihinde, Dark_Soul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 dün çok kızgın olduğum için bi edit olayını yapamamışım:) Sw :jedi academy bölümüne taşıyın bu topici lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ahah bende swg'de oldu sandım bunu =) adamı koca galaksiden atmışlar dicektim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 bende soka girdim bi an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrasoujai Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 aegnor hala mal yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 haha lan diyorum swg de noluyor sdfsdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heliaca Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 TDOF jedi academy oyunun en eski clanıdır ve çok saygın oyunculardan oluşur.Aegnor birşeyler yaptıysa bunu direk TDOF'a atmakda ne demek oluyor?(O şahıs uzun zaman önce clandan ayrılmıştır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Heliaca said: TDOF jedi academy oyunun en eski clanıdır ve çok saygın oyunculardan oluşur.Aegnor birşeyler yaptıysa bunu direk TDOF'a atmakda ne demek oluyor?(O şahıs uzun zaman önce clandan ayrılmıştır) AHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 aga adam 4 yıllık topik için üye olmuş yaa ahahahahaha bu nasıl bir kuyruk acısıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Heliaca, sene 2010 oldugu halde hala JA oynuyorsan, ya da oynamiyorsan da, her halukarda TIRTSIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 niye lan, jedi academy hala oynuyorum ben. movie battles şahane bir mod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bende oynuyom ne var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 ha yani. can da zaten götü sağlama alıyım diye oynuyorsan, ya da oynamıyorsan demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 gecko said: Heliaca said: TDOF jedi academy oyunun en eski clanıdır ve çok saygın oyunculardan oluşur.Aegnor birşeyler yaptıysa bunu direk TDOF'a atmakda ne demek oluyor?(O şahıs uzun zaman önce clandan ayrılmıştır) AHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 NE VAR YANİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 tdof denyolari server acmislar gideni doverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 MADBOY said: sene 2010 oldugu halde halaseviselim mi? helica onlar eskide kaldı aç gözlerini ne tdofunu ne başka birşeyini ipleyen kimse yok aegnor konusu ise - ahha irl arkadasım bıraz orjinal bir insandır - oyun abi ffa mapına gırmıssındır kılıcın acıktır falan =) kızıp foruma yazmayı gerektırcek bırsey oldugunu sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 syd naber lan arada jka ya gel özlettin kendini ekşisözlük falan ne iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 iyidir abi nolsun ya, jka sp icin oda arkadasimdan canim cekti, yukledim zaten mp de 1.01 e ayarli olarak duruyor ole iste sizler hala oynuonuz mu? kendime not: arada gel dedigine gore zaten oynuyorsun mantiksiz oldu. peki hangi server? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 valla oynamıyoz kimse kalmadı sıcaktan oruçtan diye gelmesende olur hani sdfssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 hahaha is donusu gec oluyor zaten belki musait bir ara ya da okul acilinca merhaba demek icin ugrarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar