ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Selam dota ahalisi, herolara build yazıyoruz ama bu buildlar oyun içi bir örnek olmadan birşeye benzemiyor, havada kalıyo oyunda işe yarayıp yaramayacağı. Bu başlığı da herolara nasıl buildler yaptığımızı ya da iyi oyunlarımızın replaylerini koyalım diye açtım. Forumda bir replay upload hedesi yok :/ belki de hiç olmaz ama gene burda birkaç bişey toplayabiliriz. katkılarınız bekleniyor :) ilk replay benden olsun. yeni oyunlar oynadıkça koyarım. bu dün geceden visage. 4v4 ar. çoğu kişi repickler visage'ı :/ çok iyidir aslında. ayrıca leshrac ve tiny stunlarına fake atma örnekleri var buyrun :) http://students.sabanciuniv.edu/~erenb/picts/visage.w3g takımlar: visage, levi, pugna, huskar vs terrorblade, razor, tiny, tormented soul [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 21:23 tarihinde, ascraeus tarafından güncellenmiştir ]
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ahah ~erenb :D benimki de ~ereno :P
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 abi replayden cok bole yhane onemli anlar felan diye video yapip youtubelasainiz izlenirde 1 saat replay zor
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Niye ki ? ben bazen izliyorum . Dünya şampiyonası final yarı final maçlarını fln.
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 İyi de onlar dünya şampiyonu cici kızlar =)
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ben dota allstars forumlarında beğendiğim adamların replaylerini izlerim zaman oldukça. alakasız itemlarla şov yaptıkları replayler oluyor tavsiye ederim. turnuva maçları bence inanılmaz sıkıcı oluyor, en iyisi gene pro adamların ar oyunları. hızlandırıyosun 1 replay 5dkk. ha bir de replay izlemek iyidir, izlersek "dragon knight'a ilk item arcane, hyperstone kasmak süper", "huskar'a bir tane HoT bile fazla", "abi vangard her heroya gider", "str herolara direk ring of health abi" gibi yanlış cümleler kurmayız belki. [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 13:47 tarihinde, ascraeus tarafından güncellenmiştir ]
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 o cümleler kime göre yanlış neye göre yanlış diye sormazlar mı? herkesin oyun stili farklı.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 bence de replay izlemek iyidir. sonuçta başkasını izlemek birşeyler katabilir.
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 sparkcaster la birlikte fistanı yendiğimiz oyunu upload eder koyarım şimdi buraya görürsünüz hepiniz! asdfdasd süper bi oyundu bizim kulenin 500-1000 hp falan kala bi baktık bizim yaratıkçıklar gitmiş yıkmış fistanın kuleyi =D
Öne çıkan mesajlar