Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Herkes zırt pırt medyuma, falcıya gidiyor. Fal kafeler felan da vardı bir ara, modaydı, halen açıklar mı bilmiyorum. İnanmam böyle şeylere. Hep şarlatan gibi gelirler bana. Zaten büyüye fala cinlere felan da inanmam. Acaba diyorum, ankara'da beni ikna edebilecek kadar iyi bir falcıya gitmiş veya tanıyan birisi var mı? PS: lütfen ankara'yla alakası bile olmayanlar sadece iş olsun diye tuhaf mesajlar atmasın, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 rica ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 hacım seni ikna edebilecek falcı nası oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 [spo]:D[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 3 vakte kadar bu konu yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 aquila senin yüzünden bla bla bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ne hanzo adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 medyum nevzat var kime sorsan gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Adını bilmiyorum ama Yüksel Kırtasiye'nin hemen alt sokağının girişinde (Zafer Dersanesi yanı) ufak bir kafe vardı ve kahve falına bakıyordu diye hatırlıyorum. Yıl oldu ama gitmeyeli emin değilim. Orta Dünya kafeye de bir bak istersen, böyle ıvır zıvırın bol olduğu bir mekan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 RTK kafanin karşısında vardı sanırım bi fal cafe. Ama gitme boşver. Yada git. Bi baktır bakalım ap de karşı team ne alacak. Ona göre sende hero düşünürün kendine. Baktırır baktırmaz RTK ya gir ordan dota atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 hiç falcıya gitmedim ama benim ark.lar tunalıda iyi bir falcı var diolarda fakat neresinde bilmiıom :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 babaannem hergün arkadaslarıyla fal bakıyolar birbirlerine.Gel senide cıkartırız aradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 devrim kanunlarına aykırı amcaoğlu, laik rejimi gözüne mi kestirdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 konur sokakta cücü die bi cafe var. Orda bi tane falcı vardı bana söylediği hiç bişe tutmadı =) Ama güzel fal bakıo =)) (nası oluo deme ). Götürdüğüm tüm herkes '''aaaaa herşei bildi vlla'' falan dedi. Bnm şansıma heralde=) Hem ucuz hemde kahve falı + tarot bakıo ... öneririm =) hatta gel beraber gidelim =P Ha bi de falcı falan diil ama bnm teyzm dehşet fal bakar. Ne söylerse çıkıo valla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 3 vakte bioshock oynayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 acayip fal bakarım tarot olsun kahve olsun tanımam üstüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar