Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Kız topicleri çoğaldı biliyorum ama bana da bi el atıverin pls hehe.. Baya uzun uzun anlatıyorum yardımcı olacak arkadaşların terazisine oturucam. Şimdi durum şöyle liseden tanıyorum kızı, son sınıf. Fakat pek muabbetimiz o da bende sınıfta uyuduğumuz için pek olmadı. Tenefüslerde beraber 1-2 sigara, bir de beraber nöbetçilik o kadar. O dönem bişi hissetmiodm ona. Neyse lise bitti. 1 sene sonra fln xuqa dan aa naber die mesaj attı, tekrar muabbet etmeye başladık ama netten sırf. Bir süre sonra beraber sinemaya falan takılmaya başladık arasıra kafelere gitmeler. Yaz geldi, ben fransız bi kıza aşık oldum. Bir şeyler hissetmedim yine kendisine akabinde. Geçen senenin Cumhuriyet Yürüyüşü, çok severim fakat katılan arkadaşım yoktu, ben de attım mesaj gel yürüyelim diye. Yok mok dedi, ben de gel önemli bir şey söylicem dedim(bu arada hala fransıza olan düşüncelerim geçmiş değil, baktığım her kızda onu arıyorum, yani kendisiyle bir şey düşünmüyorum henüz, dışarı çıkarmak için dedim yani teklif için değil). O da sen benim arkadaşımsın senle çok eğleniyorum ne olur çıkma teklifi etme dedi. Alala oldum bişi de demedim. Gittim bu yaz Fransa'ya, fransızımı görmeye. Buluştuk 1-2 kere en son buluşmamıza gelmedi sattı, orda bitirdim kızı kafamda. İstanbul'a dönünce ilk arayıp program yapmak isteyen O oldu. Buluştuk vazgeçemediği bir çocuk vardı, onla tamamen ilişkisini bitirdiğinden bahsetti. Ondan sonra çok sık buluşmaya başladık. Normalde 2-3 haftada bir buluşuyorsak artık hafta da 3 defa buluşuyoruz. Ablasıyla tanıştım. Ablası seni gözüm çok tuttu gibisinden laflar etti(gibi değil hatta böyle dedi). Bir gece hep beraber bir bara gittik, ablası bir lafımı yanlış anladı, sinirleri de bozukmuş alındı hafif bir tartışma çıktı, beni savundu. Sarıldı felan, bütün gece yanak yanağaydık zaten. Karşılıklı iltifatlarla geçirdik geceyi. Saçımı felan okşadı hehe. Eve dönerken de kolkolaydık. Eve çıkmadan evvel de iyice yanıma yaklaşıp kokladı falan(armani code tavsiye ediyorum). 2 hafta sonra, Erasmus'la Fransa'ya gidiyor. Sürekli konuşalım olur mu dedi. Mutlaka bekliyorum lütfen gel dedi. Ocak sonunda da dönecek. İri erkeklerden hoşlandığını biliyorum hehe, ben cılızım. Spora başlıyorum şimdi. Yılbaşında da para biriktirebilirsem gitmek istiyorum yanına. Şimdi 2 sorum olacak. Sizce hoşlanıyor mu? Eğer hoşlanıyorsa gitmeden mi sormak daha makul döndükten sonra mı? Orda mı?(bana en makulu sonuncusu gibi geldi). Şimdiden eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 oraya gidince sor. ayrıca bu aralar herkes beynelminel çalışıo, herkes birilerine saçını okşatıyo, noluo lan !? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 bence o iş yaş.. ülkeler arası ilişki olacak be. öehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 döner dönmez çek öp kardeşim, yıldızlar seninle beraber, bastır puan al! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Yok gelicek kız geri. O fransızdan sonra aklım başıma geldi denemem bi daha öle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 said: İri erkeklerden hoşlandığını biliyorum hehe, ben cılızım. Spora başlıyorum şimdi.Bunu kuotlayarak sana kötülük yapıyorum ama güldüm bunda eheh. Oraya gittiğinde sor. Daha iyi öyle. Yanak yanağa barda durup duygularından emin olamıyosan bekli bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 fransada daha deli parfümler var. dönmesini beklersen başkalarını koklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 said: Bunu kuotlayarak sana kötülük yapıyorum ama güldüm bunda eheh. mühim deil abi yalanım yok hehe ginaly duygularımla oynuosn=( [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 23:05 tarihinde, Tyrael tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ((-_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 çok üstü kapalı yazmışım, açayım: gitmeden de dönünce de sorma bişey, soru sorarsan cevap alırsın. cevap hakkı tanıma, onun yerine bastır puan al. bunu da; a) gitmeden yap ki oralarda aklı başkasına kaçmasın. ama erken olması ve etkisinin fransada bok edilmesi riski var. b) o fransadayken muhabbeti bi ekilde koyu tut, özlenen bi arkadaş ol. gelince son bi yoklama çekip yap. ama arada başkasıyla turistik aşk yaşarsa kıskanma o zaman, bunun da riski bu. ben olsam dönmesini beklerim, arada da uzaktan bir sürü hoşluk yapıp (oralara bişey gödnermek, telefon etmek, etc...) aklını üstümde tutarım. arada başkasına gönlü kayarsa da oralarda, uluslararası olmuyo ne de olsa, bitmesi beklerim sinsice. yakınlarında gezerim destek ayağına filan, vazgeçilmez olurum o arada... *hain kadın* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ŞU KIZ TOPİCLERİNİ BİRAZ KISA TUTUNDA OKUYALIM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Ema abla saol hehe. Kız tam bi mantık insanı yani öle turistik şeylere girme riski az, ama olmayacak diye bişi yok.(mantığı açim biraz, 10 senelik çıktığım olsa yine sormadan giderdim, sonuçta geleceğimle alakalı bişi demişti). Konuyu çok açamadığımın ben de farkındayım, çünkü emin olamıyorum, hangi hareketini nasıl yorumlamam gerektiğini anlayamıyorum, çünkü biraz dengesiz=) Her söyleyeceğimi 2 defa düşünmek zorunda kalıyorum ve acaip hoşuma gidio, cebelleşmeyi beni zorlayan şeylere bayılıyorum=) Yoksa belki çoktan çıkmıştım bitmişti.. İşte diyorum biraz vücudu da gelişitierbilirsem yılbaşında dayanıcam kapısına süpriz olaraktan.. Zaten ararım ara ara, dayanamam hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 said: ŞU KIZ TOPİCLERİNİ BİRAZ KISA TUTUNDA OKUYALIM!!! kızlar komplikedir yavrucum, haliyle konu da komplike oluyor anlatamıyosun kendini kısa kısa=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 kız arkadaşınız mı yok hala ıyhhhh dostum bile var benim olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 elimi sallasam ellisi de..:p konu şu aslında : Zoru başarırız, imkansız zaman alır. İmkansızı isterim ben hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Zor ilişki seviyorum diyorsan Andriel'i ayarlıyalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Fransız ile zor be. Olsa da ne kadar sürecek ki... Şimdi bu bide Fransa'ya gider ikidebir,bilemezsin oralarda ne yapıyor falan hep içine kurt düşer. Diğer kızla ilgilen bence [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 00:07 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 said: Zor ilişki seviyorum diyorsan Andriel'i ayarlıyalım? Diablo? said: Fransız ile zor be. Olsa da ne kadar sürecek ki... Şimdi bu bide Fransa'ya gider ikidebir,bilemezsin oralarda ne yapıyor falan hep içine kurt düşer. Diğer kızla ilgilen bence Abi kız türk, fransız eskide kaldı=) bunun fransaya 2de 1 gitme durumu yok, erasmus la gidio ocak sonu gelcek istanbulda mutlu mesut yaşicaz..inş ha ordayken de yapcak bişi yok, zaten beraber deiliz şu an o bakımdan istediini yapabilir, kaldıki bende burdayım o da hissediosa bişiler benimde burda bişiler yapabileceimden şüphelenbilir fln fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Abi şehirlerarası ilişkiyi bile yürütemedim ben, ülkelerarası çalışanın elini öperim valla ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Got the boobs. Got the dicks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 bu kadar problemı nerden buluyosunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 bana dokunsun yılan 1 yıl yaşiyim cebelleşelim hayatla arkadaşlar suyunu çıkarmak lzm.. şehirler arasını da yürütemedim ülkeler arasını da=) o yüzden diorm işte beklesemmi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 An itibariyle bir kafede 2 kız 2 erkek oturduklarını örenmiş bulunmaktayım..çaırılmadım moralim bozuldu=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar