Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lolipop

Emaleth

Öne çıkan mesajlar

işsel bir durum için lolipop ile ilgili birkaç soru sorcam, eğlenirsiniz siz de hem negzel...

* lolipop yiyo musunuz?
* kim lolipop yer? (cinsiyet, yaş...)
* ne gibi durumlarda lolipop yenir?
ekler:
- en son ne zaman lolipop yediniz?
- en son ne zaman lolipop satın aldınız?
- kim/nasıl biri "çocuk muyum la ben?" diye düşünür de yemez?

kestane kebap, acele cevap :P

[ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 13:13 tarihinde, Emaleth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

* yerim, bayılırım
* şeker hastası olmayan, genelde 30 yaş altı insanlar yer sanırım çoğunlukla. çocuksu bir simge olduğu düşünülüyor sanırım
* sıkkınken, ağızda yemekten sonra oluşan ekşi,acı tatların verdiği rahatsızlıktan sonra, şeker krizine girince vs.

acele oldu, kısa oldu ;p
Sosyal ağlarda paylaş

denk gelmek şöyle oluyor: lolipop yemeliyim, evet evet yemem lazım diyip çıkıp lolipop almaya gitmem. veya alışveriş yaparken dur şu ileriye gidip ordan da biraz lolipop alıyım yerim demem. ama bakkala gittiğimde orda gözüme lolipop çarparsa alabilirim, veya biri al ye/yala derse yerim onun gibi oluyo denk gelmek :)
Sosyal ağlarda paylaş

şahsen özellikle gidip lolipop almışlığım yok ama bazı bakkallarda böyle tam parayı ödediğimiz yerden bana bakan bir lolipop kutusu görünce canım çekip alırım. göz önünde olmayan bi yerdeyse aklıma bile gelmez. ayrıyetten dk adam toplum içinde lolipop yalamaz yakışmazzz terss :D

oha xaty aynı şeyi aynı anda düşünüyoruz kardeş miyiz yoksa

[ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 13:14 tarihinde, ascraeus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ben de aramam gidip bakkaldan da almam ama biri rocco dışında bişey verirse yer gezerim.neden rocco deil : adına kılım =)

-en son 1-2 ay önce bir adet hatun kişinin uzatması üzerine alıp yemiş bulundum
-en son nezaman satın aldığımı hiç bilmiyorum,yani baya olmuştur =)
-sokakta lollipop yemem gibi triplerim yok ama okadar sevdiğim aradığım bişey değil ben bi ice tea limona aşığım bi de kendime :D

21yaşında erkekim ayrıca

[ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 13:17 tarihinde, Darqainu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Çook uzun süredir hiç yemedim, sağda solda lolipop yiyen 10 yaş üstü kimse görmedim. Bi çekiciliği yok sanki, yani hiç gidip alasım gelmedi. Rocconun geyiği bi kenara koyalım onca reklamını izlememe rağmen bi kere bile bakkalda gördüğümde almak gelmedi aklıma.

Çubuk üstü şeker eskisi gibi cazip değil. Annem geçende şu fuarlarda satılan devasa şekerlerden almış onu bile yemedim.

edit : en son bi arkadaş almıştı o zaman yedim ama ben ne zaman aldım hatırlamıyorum bile

Çocuk muyum lolipop yiycem diyen benim gibi tipler yemez heralde hehe.

ha bide 23 yaşında erkegim

[ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 13:18 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

- 6-7 yılı geçmiştir
- cuzdanda bozuk para durmasını sevmezdım. 10 kuruşlarla falan alırdım kaç tane gelıosa kızlara dağıtırdım
- lise çağında insanların kafasında bi imaj oturtmaya çalışan ergenler. ağızda lolipopla çıkışa adam çağırırsa dikkate alınmayacağını düşündüğündendir tahminen.
Sosyal ağlarda paylaş

bikaç gün önce yedim lolipop, evde çekmecede buldum :p
ama bi bakkala gittiğimde de ortalık yerde görürsem alırım 1-2 tane. paketi (ambalaj mı denir :p) çekici olmalı tabi, rocco'nundu sanırım, pembeli yeşilli böyle renkli oluyor, alasım geliyor zaten görünce onu.
mesela ağır abi imajı çizmeye çalışan biri lolipop yemez muhtemelen, ya da bi işadamı, vs. yani çevresinde saygı uyandırmak isteyen birinin olsa olsa yalnız başınayken tadını çıkaracağı birşey lolipop
ha ya da sadece lolipop sevmiyor da olabilir :>
Sosyal ağlarda paylaş

bir de bu lolipopların pazarlama noktaları olarak hep bakkaların seçilmesi bana çok yanlış gelir. şöyle ki, lolipop hali hazırda çocuk,genç kesime hitab eden, fast food tadında ayak üstü tüketilen, eğlenceli bir ürün.

bunun içün şahsen bir lolipop üreticisi olsam insanların eğlenmeye gittikleri kapalı mekanlara da ürünlerimi koyarım. mesela sinemalar, internet kafeler, nargile kafeler, hatta bazı barlara uyabilir. kısaca insanların toplumsal statü ve sorumluluklarını bir kenara bırakıp, eğlenmeye-belki çocuklaşmaya- gittikleri yerler.

evt marketing okudum, ayrıca türev integral ve olasılıktan da anlarım :3

[ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 13:30 tarihinde, ascraeus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...