asas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 evet arkadaslar konuyu uo bolumune acınca pek kıms bakmıyor bu yuzden buraya actım.Söz bırdaha boyle konu acmıcam buraya.Merak ettıgım sey ıse tamıng ile ilgili.Ben tame kasıyorum serverlarda fakat spawnları bulamıyorum.Adamlar 2.gunden buluyorlar.Lutfen bana yardım edın tek basımayım.Kımsede yardım etmıyor.Nasıl bulabılırım spawnları ?Detaylı anlatırsanız cok ıyı olur.Pek bır bılgım yokda harıtada?Lutfen yardım beklıyorm.Tame kasmayı sevıorum ama bırde bulabılsem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Bırde tamıng makrosu nedır?Bugun bırı oldugu yerde dura dura hayvan tamelıyordu anlatırsanız onuda cok ıyı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 oynadıgın serverı bilmiyorumda 2 çeşit makro var. usekill animal taming next target last target eğer bu olmazsa usekill animal taming yerine last object koy ve makroya başlamadan önce taming staff a çift tıkla. spawn arama içinde tracking kasman gerekiyor.böylece daha kolay bulabilirsin spawnları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 valla trackingden çok, wastelandsa git zaten kafadan spawnların %70ini bulursun köşe bucak dolaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 makroyu anladım bırseyler buldum oldu last object target next ve last target fakat spawnları mıllet trackıngle mı hemen buluyor?Adam spawnlar koyuluyor 2 3 saat ıcınde 4 5 kısı bulmus oluyor.Ben nerelerı gezecegımı bılmıyorum galıba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Wastelands'e nerden gıdılır?Ben ıste oralara gıdısı falan bılmıyorum.Uomapden bırsey anlamadım zaten.Anlatırsan ıyı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Wastelands'e gitmek için Britain'de kanalizasyon var ya, oraya gir, sağ çapraza doğru koş işte çıkıştan Wastelands'e çıkarsın. Veya Delucia'ya git (markı olan biri bulunur mutlaka) delucianın içinde bulunduğu yeşillik alan Wastelands'dir. Tamerlar genelde olası spawn yerlerini önceden marklarlar spawnı böylece kısa sürede bulurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 kanalızasyon ne taraftaydı?vede delucıanın gırsı kapısından hangı yone doru gıtmem gerekıyor? [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 14:09 tarihinde, asas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Delucianın kapıdan çayıra doğru koş işte zaten orası wastelands komple :D Sewers da britain char start alanında karşında hemen bir taş bina var hani, aşağı doğru koşunca girişi var oranın binanın içinden gidince görürsün zaten (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 peki unıcorn steed falan wastelandsmı oluyor kı?Onlar boyle olmaz herhalde.Onlar genelde nerelerde olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 bizim evin bodrum katında var 2 tane ama tame olmuo çok kastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ahah sdf. asas wastelands bayaa geniş bir alan çöllere falan da uzanıyor o yüzden spawnların çoğu orada olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ıyı ben gezeyım bakalım bulduklarımı not ederım:). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Wow.kanalızasyonu delucıadan buldum.Gelısme var.Lama spawnıda buldum.Guzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 uehuehue :) hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Başlığı görünce istemsiz bir "oha" dedim.şöyle spam kıvamında "hayvanoğlu hayvanlar" bekliyordum.meğerse taming ile ilgiliymiş.(xD) macro ise, lastobject nexttarget idi sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar