Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayvanlar

asas

Öne çıkan mesajlar

evet arkadaslar konuyu uo bolumune acınca pek kıms bakmıyor bu yuzden buraya actım.Söz bırdaha boyle konu acmıcam buraya.Merak ettıgım sey ıse tamıng ile ilgili.Ben tame kasıyorum serverlarda fakat spawnları bulamıyorum.Adamlar 2.gunden buluyorlar.Lutfen bana yardım edın tek basımayım.Kımsede yardım etmıyor.Nasıl bulabılırım spawnları ?Detaylı anlatırsanız cok ıyı olur.Pek bır bılgım yokda harıtada?Lutfen yardım beklıyorm.Tame kasmayı sevıorum ama bırde bulabılsem...
Sosyal ağlarda paylaş

oynadıgın serverı bilmiyorumda 2 çeşit makro var.

usekill animal taming
next target
last target

eğer bu olmazsa usekill animal taming yerine last object koy ve makroya başlamadan önce taming staff a çift tıkla.

spawn arama içinde tracking kasman gerekiyor.böylece daha kolay bulabilirsin spawnları.
Sosyal ağlarda paylaş

Wastelands'e gitmek için Britain'de kanalizasyon var ya, oraya gir, sağ çapraza doğru koş işte çıkıştan Wastelands'e çıkarsın. Veya Delucia'ya git (markı olan biri bulunur mutlaka) delucianın içinde bulunduğu yeşillik alan Wastelands'dir.

Tamerlar genelde olası spawn yerlerini önceden marklarlar spawnı böylece kısa sürede bulurlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...