GrandFather Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 turkiyede orta derece tutulan bir sinema filminden yonetmenin kazandigi net para nekadar oluyor yaklasik bilgi sahbi arkadaslarin yorumlarini bekliyroum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 para kazanmak istiyosan ya çok piyasa bi film çekip bol bol ünlü oyuncu kullanıcan ya da bu ülkede yönetmenlik yapmıcan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 cashfiesta isi yattı anlasılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GrandFather Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 bu acc i bir kac farkli kullanici kullaniyor ben eskiden swg oyniyanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Tahmini olarak yazıyorum. Orta derece bir filmden kasıt herhangi bir şekilde gösterime girmiş ama gişe başarısı yakalayamamış buna rağmen beğelmiş bir filmse, en fazla maaşlı iş kadar kazanıyorlardır. Benim edindiğim izledim bu. [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 21:06 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 uzun metrajları bilemem, reklam filmi yönetmenlerinin kaşesi 20 milyardan başlar, 100e kadar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Ticariden gelen parayı sanata harcamak da bir opsiyon tabii :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 said: cashfiesta isi yattı anlasılan yarıldığım bittiğim an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Sinema filmleri gelir getiren filmler değildir. Yönetmenler dizilerden veya kliplerden para kazanır. Oldukça yüklü kazanırlar dizi tutarsa falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 misal David Fincher sinema filminden kazandığı paraya bakarsak,ünlü kişilere çektiği kliplerden daha fazla para kazandığını görürüz.Madonna'ya vs. çeker gerçi klipleri :) Ridley Scott mesela.Adam asıldan reklamcıdır ve bugün onun imzasını taşıyan 10.000+ reklam filmi vardır.Bu dalda en çok reklam çeken yönetmendir ve hala da çekmektedir.Ana geliri budur. Zaten yönetmensen önünde para kazanmak için 3 seçenek vardır.Reklam,müzik klibi ve gişe filmi.Gişe risklidir,diğerlerinden kolay para kazanılır belirli bir isim yaptıktan sonra. Benim tercihim reklamcılıktan yanadır onu da belirteyim :) edit:Evet dizilerde vardır ama yine de az olur tahminimce sonuçta dizinin iyi para getirmesi,hatta orta derece getirmesi için bile belirli bir seviye halk tarafından sevilmiş olması lazım,yoksa hem kariyer için kötü olur hemde para gelmez... [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 23:23 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Ben Türkiye için söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar