MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 hehe (: ya bizim coni şarkıyı tam söyleyemiyo ama hamamcı abimiz çok yanık sölüyo (: birde içelim diyceklerine yiyelimmi öle bişey diyolar Çok Şükür my god (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 arkadaşın söylemeye çalıştığı şey Cola Turka'nın yeni reklamı. Sır gibi saklamayın hocam böyle..[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer? [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 13 October 2003 18:39 tarihinde değiştirilmiştir]
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 super bir reklam +1[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Ben çok begenmedim valla. Bu devirde hamam mı kaldı[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 evet millet internetten keselenio artık[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım.
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Dilbao lol ![hline]You are all Claustrophobic in your skins.
smerten Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 şarkı ıyı ya.. conıde bıraz kıl olsa tam turk tıplı :)[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım? Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- Shadaim, Shadaim, Shadaim!!!...
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 şarkı bölümüne gülemedim valla ama ama çok şükür may gad deyince benim sigortalar yandı.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 abimizin sesi yanık ama (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
-Legendary- Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Çok şükür çok iiydi harbi çok sempatik olmuş[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control?
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 çok şükür my god süferdi ya "çok bless you" gibi bişey:)[hline]Çağrı mı?ödev mi? Çağrı mı? ödev mi?ça...ça...ğrı....mı.....ö....de...BÖHÜHÜHÜ Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:.
regulus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 ehehe coni hamama da şapkayla girmiş ama :)[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club
regulus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Türkiye'ye gelsinleer Kola nedir görsünler Amerikan rüyasıı Kola Turka içsinler geçen sınıfta canımız çok sıkılmış devamlı biri başlıyor Türkiye'ye gelsinler diye baya bir söyledik eğlenceli :D[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 çok şükür my god süper olmush=)[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Admin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Sonu dışında pek beyenmedim bide bak sen arkadaşımsın lafı güzel okadar iyi reklamlara alıştırdılarki bu yanlarında sönük kaldı.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Öne çıkan mesajlar