cemad Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 said: Most Valuable Player of the Turkish National League: 2004-2005 Most Valuable Player of the Turkish National League: 2005-2006 Most Valuable Player of the Turkish National League: 2006-2007 wikiden bunlara takıldım ben. kim seçmiş? federasyon mvp mi seçiyordu benim haberim yok:S wiki dışında bir kaynak var mı? dünya kupası maçlarında kaç kere oynamış mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Alex dünya kupasında oynamadı hiç. Dünya kupasında oynamış bir başka FB'li için (bkz. r.carlos) :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 dunya kupalarinda oynamadi diye biliyorum turkiyedeyken cagrilmamasinin nedenlerinden biri brezilya milli takimi genelde avrupa-brezilya ligi karmasi seklinde yapiliyor brezilya liginde oynamaya devam etse milli takima cagrilirdi.heralde 24 kisi falandir takimin ortalamasi bunun 10u falan brezilya liginden kalanlari avrupa.yani avrupanin en iyi 14u falan oluyor.ortasaha deseniz onunde ronaldinho, kaka gibi futbolcular var tabiiki alexin cagrilmasi cok cok zor zaten ilk 98'de milli olmus ondan sonraki dunya kupalari 2002 - 2006 bence 2002'ye cagrilabilirdi 2006nin kadrosu assada http://en.wikipedia.org/wiki/2006_FIFA_World_Cup_squads#Brazil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 eh dünya kupasında oyuncusunu oynatmak başarı ise bkz: 2002 dünya kupası löl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 milli takımda oynaması dert deil benim için zaten ben takıma fayda sağlamış mı ona bakarım. yoksa benim takımıma fayda sağlamiosa isterse uzayda oynasın ne anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Alex sebat maçlarında iyi top oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 alex daha ne yapsın lan her sene gol-asist kralı. hiç bi bok yapmasa da ben isterim takımımda, geçen sene bu adamı bütün tribün yuhlamıştı yalnız onu da unutmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 bende isterim o ayrı türkiye ligi için harika oyuncu hayvan gibi gol hayvan gibi asist yaptı. Ama bide büyük maçlarda oynayabilse aynı şekilde sergilese oyununu üstüne topçu tanımam Hagi nin bile belkide pabucunu dama atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 bana göre oynanan bütün maçlar büyük maçtır abicim, genele bakarım. aradan 3 maç seçip oynamamış demek saçma geliyo bana. büyük maçlarda başarısız olmasının sebebi alexi kitlemenin yolunu bilen takımlara karşı bişey yapamamasıdır. ee bu kilit nasıl vurulur bütün takımlar bilseydi zaten alex 6 ay oynar evine dönerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Şampiyonlar Liginde bana maç kazandıramayacak yıldızı napıyım ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 bjk hersene şampiyonlar liginde ztn dogru sölüo adam lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 çok içion sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 onemli mac diyorsak gecen sene fenerbahce ligin ilk 9 sirasindaki takimlara yenilmeden sampiyon oldu. avrupadada 6 golu 12 asisti bulunuyor yanlis hatirlamiyorsam sizin iyi futbolcudan anladiginiz maratoncu gibi kosup her topa mudahale etmesi ise baska mesele.evet alex bunu yapmiyor.besiktas veya galatasarayda oynasa alex ne yorumda bulunurdunuz acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 hayırlısı olsun beşiktaşa. şamp liginde fenerbahçemiz ile beşitaşımızın başarılı olmasını istiyoruz canı gönülden. Bu vatanın takımı ikiside. fenerbahçeliyim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Hayırlısı olsun. Aradaki tartışmalar çok gereksiz olmuş ya 3 büyüklerin hepsi geleceğin yıldızlarını köreltmede ustadır sadece Fenerbahçe'ye özgü bir olay değil. Smoke yerinde örneklerle durumu açıklamış zaten pek fazla söz kalmamış. Özgürcan atlanmış sadece adını göremedim. Zamanında büyük yıldız olucak falan fişman denilen adam kilolu orta sınıf bir forvet olmuş. Ayrıca Beşiktaş ve Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olsun tabi. Beşiktaş daha az başarılı olsun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 yok yok fenerbahçe daha az başarılı olsun sddsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Besiktas finalde fenerbahçeyi yensin şampiyon olsun .. asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Federico Higuain'i İstanbul'a ayak basar basmaz omuzlara alan Beşiktaşlı taraftarlar, tezahüratlarla şov yaptı. 23.08.2007 Diatta'yı yalnız bırakan Beşiktaşlı taraftarlar, Atatürk Havalimanı'nı inletti. Federico Higuain'i İstanbul'lu futbolseverler, tezahüratlarla adeta şov yaptı. Arjantinli futbolcu buradan hemen Ümraniye'ye geçip ayağının tozuyla idmana çıktı. Menacer Sinan Engin,"Çok büyük bir iş başardık. 3 ay sonra herkes Higuain'i konuşacak" ifadesini kullandı. Transfer büyük yankı uyandırdı Federico Higuain'in Beşiktaş'a transferi Avrupa ve Güney Amerika'nın da ilgisini çekti. UEFA'nın resmi internet sitesi www.uefa.com sıcak gelişmeyi, "Higuain'den İstanbul tercihi" başlığıyla duyurdu. Haberde, genç futbolcunun Zürih'e karşı oynayabileceğinin altı çizildi. İspanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Diario AS ise, "Higuain artık Beşiktaş'ta. Beşiktaş bombayı patlattı" ifadesini kullandı. [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 14:56 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Gonzalo Higuaín geldi sanıyo BJK taraftarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Yok ya büyük kulüplerimizin taraftarlarının hepsi böyle :) Mehmet Deliorman gelse omuzlara alıyorlar,böyle garip bir karşılama huyu var bizim ülkede asdf [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 15:04 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 said: Futbolcu katliamında fb'yle yarışacak takım yok, taaa tarık dönemlerinden beri adamlara giren hangi süper yetenek ya da genç yıldız adayı varsa yamulup çıkıyo. Bi Tamas vardi ne oldu ona? Nihattan bi bacakarasi yedi , FeDex le paketleyip kargoladilar ertesi günü lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 tamas yıldız adayı mıydı sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ya o deil de youtube da görüntülerini izlerken bi yoruma denk geldim koptum ama doğru da demiş adam aynen paste : said: ya s..erim yıldızı göktaşını meteoru a q! yıldız gol attımı sanki 2 gol yazılıcak! gol atsında bol bol isterse kahveden alıp getirilmiş olsun ne önemi var! hayırlısı olsun beşiktaşıma! ehashdsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 süpermiş valla katılıyorum arkadaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar