tikkycemal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 deivid ve kezman gibi 2 bitik weya 37 lik şükürden fenere kaçmaya çalışan karandan fln çakma higuen daha iyidir boboda geldiinde herkez dalga geçmişti ama ne kadar iyi oldunu gördük.. en güçlü forvet bjkde şu an [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 22:07 tarihinde, tikkycemal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ya harbiden ayıp ama yani. bobo için de boş boş konuşuyordu herkes. gördünüz boboyu. figen de iyi çıkar işallah. ehe adı figen gibi abi adamın. higen diye okunuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 evet iyi oynar inşallah belli olmaz bu işler. bobo güncel bir örnek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ya bi de adam iddialı geliyor yani. görücez bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Bobo belliydi, FM06 da harikalar yaratıyodu gelişince :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 yalnız çakma ronaldo diyenlerin ne kadar bağnaz oldukları da ortaya çıktı,tebrikler böyle devam . O Ronaldo Türkiye'ye son yıllarda gelmiş en iyi yabancı oyunculardan biridir,hatta en iyi defanstır diyebilirim.Herkese laf atın,o adama atmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 çakma lafı işin espirisi isim açısından. kimse adamın oyndağı topa laf etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Ronaldo'ya aşırı bir sevgim vardı benim,hassasım :) Zaten 100. Yıl'daki yabancılar cidden çok iyiydi.Yani ölü dedikleri Giunti bile harikalar yaratmıştı.Pancu zaten çok iyiydi,Ronaldo ile birlikte gönderilmesi tamamen Demirören'in hayvanoğlu hayvanlığıdır.Zago çok iyiydi medya yolladı,Amaral'imiz vardı ne güzel hiperaktif Müslüm babamız falan güzeldi ya :D Yeni aldığımız yabancılarda kötü değil yani.Cisse gayet iyi bir futbolcu ve transfer gerçekleştiğinde Roberto Carlos kadar haber olmasa da Avrupa'da BJK'nin ismini duyurmuş bir oyuncudur,gayet faydalı olabileceğini de gördük.Diatta'yi geldiğinden beri pek tutmuyorum doğruyu söylemek gerekirse,zaman gösterecek transferin kalitesini yorum yapmak istemem.Tello zaten tam yerine yapılmış harika bir transferdir bence.Pancu'dan sonra yapılmış en iyi yabancı transferi de Bobo'dur bana kalırsa.Geldiğinde ben bile dalga geçmiştim Bobo bobo bobo diye ama gördük nasıl olduğunu :) Bir ara Berg söylentisi vardı,Higuain yerine Berg için çalışılsaydı,üstüne gitselerdi o daha faydalı olur diye düşünüyorum ben.Gerçi kulübü satmıyordu sanırım vardı bir problemler,potansiyel yıldız adayı gerçi bende satmazdım :) Neyse transferin kalitesini tartışmak için çok erken şuanda,genç bir oyuncu kendini geliştirebilirde,batabilirde.Carrusca'yı da yıldız adayı diye getirdi GS,battı ama.Önemli olan takıma sağlayacağıdır,isim benzerliği sorun edilmemeli artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 cristiano ronaldo'da çakma ronaldo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 bi de christian vardı glb gs ye gelmeden iyiydi sonra futbol hayatı bitti adamın haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Futbolcu katliamında fb'yle yarışacak takım yok, taaa tarık dönemlerinden beri adamlara giren hangi süper yetenek ya da genç yıldız adayı varsa yamulup çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 christian genc yıldız adayımıydı :D başka örnek versene FB de yamulan yıldızlardan rewendor. Anelka falan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ahaha kaka'yı denemek için alıp anteramanlarda begenmeyen kulüpte var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Dünya starı 15.30 da geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 said: Fistan üye § 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 13:58 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- christian genc yıldız adayımıydı :D başka örnek versene FB de yamulan yıldızlardan rewendor. Anelka falan gibi. GB'de harikalar yaratan Serkan Balcı, Serhat Akyüz, dünya yıldızı ve fbden sora futbol hayatı biten Ariel Ortega, TSL gol kralı Zafer Biryol, yine Kemal Aslan, senede 1-2 kez forma şansı bulan oysa gol rekorları kırmış "genç" Semih, Denizlinin UEFA macerasında büyük rol oynayan ve şimdi GS'de bile toparlanamayan Servet ve forvet olduğu halde inatla sağ kanatta oynatılarak yitirilen Serhat Akın ilk bakışta aklıma gelenler [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 14:19 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Tarık,Roberto Carlos, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Rica ediyorum hiçbir 21 yaş altı oyuncu fenere gitmesin,hiç biri gelişemeyip sönüyor!Tuncayın bile potansiyeli şu anki halinden daha iyi olmasını gerektiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Yemin ediyorum balık hafızalısınız :) Nedense hala ısrarla Fenerbahçe'ye futbolcu öğütücüsü diyosunuz. Sadece yukardaki isimleri okumak bile beni baya güldürdü valla :D Serhat Akyüz FB'de oynadımı? eminmisin? Ariel Ortega olayı zaten ayrı komedi, Jardel nerde birader derler adama? TSL gol kralı Zafer Biryol geldi bi sezon yedek durdu gitti oynuyo, e genç ve dünya starı potansiyeli yoktu hiç bi zaman zaten. Onu biriyle karşılaştıracaksak "bi serkan aykut vardı ona ne oldu?" Serkan Balcı, Fenerde oynadı hala da oynayabilirdi ama TS'ye gitti. Gençlerbirliğinde oynadığı oyunla FB'nin onu törpülemesi GS'nin Necati Ateşin Adanada oynadığı oyunu veya Kabzenin kendi takımında oynadığı oyunu törpülemesinden daha fazla değil dimi? Kemal fenerbahçenin kadrolu oyuncusu sürekli sakatlıktan kurtulamıyor. Napıcaz adam dünya yıldızı olacak diye koltuk değnekleriylemi oynatıcaz... Genç semih, oda fenerde oynuyo hala? Geçen kaptan çıktı hatta? :) Serhat Akın halen anderlette oynuyo :) yitirilen kısmını tam çözemedim... Tugay da blackburnde oynuyo o da mı yitirilmiş? Yahu herşeyi geçtim SERVET demişsiniz :) Servet fenerde oynarken Kazma diyenlerde sizsiniz. Çıkarttırmayın şimdi bana burda Sheva-Servet topiklerini... Yada Servetin milli takımda oynatılmasının ne kadar gerzekçe olduğunu söyleyen BJK ve GS2lilerin yorumlarını... Herşeyi geçtim, oturun iki dakika düşünün son 3 sezonda takımlarınızın aldığı genç yıldızların nerde ve nasıl olduğunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Tuncayın potansiyeli daha iyi olmalı diyen arkadaş GS'liyse Hasan Şaş, BJK'liyse Nihat diycem. İkiside süper yetenekli oyunculardı. Hasan Şaş şuan Barça'da Nihat'da Milan'da falan olmalıydı o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 DUYDUN MU REWENDOR! CEVAP VER HEMEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Galatasaray, 6 yılda tam 35 yabancı futbolcuyla yollarını ayırarak, bu alanda bir rekora imza attı! ‘Gelecek vaadeden’ isimleri bir bir Türkiye’ye getiren Sarı-Kırmızılılar, bu oyuncuları apar topar geri gönderdi. Abel Xavier, Alioum Saidou, Ali Lukunku, Amur Gonzalez, Andres Fleurquin, Cesar Prates, Daniel Tozser, Spehar, Fabio Pinto, Flavio Conceiçao, Florin Bratu, Gabriel Tamas, Haim Revivo, Franck Ribery, Joao Batista, Felipe, Capone, Taffarel, Popescu, Hagi, Heinz, Sarr, Mpenza, Ovidiu Petre, Almaguer, Klodian Duro, Christian, Frank De Boer, Victoria, Jardel, Marcio Santos, Horvath, Kingston, Radu Niculescu, Sebastian Perez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Ariel Ortega gitti Newells Old Boys'u şampiyon yaptı. Serhat Akın'da anderlecht'de Fatih Terimde sağ açık oynatıyordu milli takımda. Diğer saydıklarında hala kemal semih fb de, zaferde oynamaya devam etmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Yahu semihe kemale hala fb de diyosunuz. Yapmayın etmeyin, adamları son 3 senede kaç maç oynatmışsınız bi bakın. Semih isyan etti oynatmicaksanız gideyim diye sezon başında... Kemal "süper genç yetenek" diye lanse edildi 5 sene evvel. Şurda bi antep maçında oynattınız diye oynuyo mu olcaklar? Bu arada "Saffet Akbaş" olcaktı karıştırmışım bi ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 said: fmea üye § 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 17:48 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Galatasaray, 6 yılda tam 35 yabancı futbolcuyla yollarını ayırarak, bu alanda bir rekora imza attı! ‘Gelecek vaadeden’ isimleri bir bir Türkiye’ye getiren Sarı-Kırmızılılar, bu oyuncuları apar topar geri gönderdi. Abel Xavier, Alioum Saidou, Ali Lukunku, Amur Gonzalez, Andres Fleurquin, Cesar Prates, Daniel Tozser, Spehar, Fabio Pinto, Flavio Conceiçao, Florin Bratu, Gabriel Tamas, Haim Revivo, Franck Ribery, Joao Batista, Felipe, Capone, Taffarel, Popescu, Hagi, Heinz, Sarr, Mpenza, Ovidiu Petre, Almaguer, Klodian Duro, Christian, Frank De Boer, Victoria, Jardel, Marcio Santos, Horvath, Kingston, Radu Niculescu, Sebastian Perez. Gelecek vaadeden derken? Bu adamların hangi biri gelecek vaadediyordu, ya da öyle lanse edildi ki? Belki Bratuyla Petre... bir de Sarr. Kalanlar zaten 27 28 yaşında minimum... Ha bir de futbolu bırakan adamları da saymak komik. Zaten yabancı transfer politikasıyla futbolcu hayatı bitirme rekoru çok ayrı şeyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 kemal fenerbahceye geldikten sonra 3 kere ayagi kirildi sanirim.adam 3 5 ayda bir sakatlaniyor dogal olarak oynayamiyor.otomatige baglamis artik. bu kadar cok sakatlanan bir adamin uzerine ortasaha mi kurulur? kac tane fenerbahce macini yerinde izledin merak ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar