aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 carsafla girilirse, yatak ortusuyle veya uyku setiyle de girilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Her yer kapatılıp girilioysa, her yer açılıp da girilmeli. En azından boxer'a izin versinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 boxeri kafana takarsan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Kafama şapka takıp, boxer'ı hiç giymesem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 cok sağlam mesaj var üsste altmetini okuyana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 bu konu RTE 'nin başını ağıratacağa benzer. http://www.gazeteport.com.tr/NEWS/GP_058265 [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 08:09 tarihinde, paspatur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 akp tarzı demokrasiyi seviyorum.hemde çok Yılmaz ÖZDİL: Ahmet Necdet Sezer'i yuhalamak serbest, Abdullah Gül'e itiraz etmek ise vatana ihanet. Tarikatlar iktidar, laikler azınlık oldu. İşin kötü tarafı, KKTC'ye de gidemeyiz artık. Orası da gitti malum. [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 08:27 tarihinde, Sparkcaster tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Andree 1990’lı yıllarda TRT’de çalışıyordu. Eşimin de çok yakın arkadaşı olan Seynan Levent’le birlikte "Akşama Doğru" diye bir program yapıyorlardı. O program çerçevesinde, Ankara’daki yabancı büyükelçilerle de röportajlar yapıyorlarmış. O dönemde Fransa’nın Ankara Büyükelçisi François Dopffer’le konuşmak üzere İstanbul’daki konsolosluk rezidansına gitmişler. Andree’nin ailesi Fransa’dan gelip Türkiye’ye yerleşmiş Levanten bir aile. Dolayısıyla Türkçe’nin yanında Fransızca’yı da anadili olarak konuşuyor. * * * Büyükelçi "Nasıl bu kadar iyi Fransızca konuşuyorsun" deyince, o da "Ailem Fransız asıllı" demiş. Bunun üzerine Büyükelçi Dopffer, "Biliyorsunuz çifte vatandaşlık hakkınız var. Belgelerinizi getirirseniz, size ve eşinize Fransa vatandaşlığı veririz" demiş. Andree, şu cevabı vermiş: "Ben buradaki hayatımdan çok memnunum. Çok mutluyum. Eşim gazeteci. Çifte vatandaşlığa ihtiyacım yok." * * * Evet, Başbakan’ın "Tanımıyorsan çek git" dediği Bekir Coşkun’un eşi işte böyle bir insan. Benim aracılığımla Erdoğan’a şu mesajı iletmek istedi: "Sayın Başbakan, ben Fransız asıllı bir Türk vatandaşıyım. Sadece ve sadece Türk pasaportu taşıyorum. Bir Türk’e áşık oldum ve onunla evliyim. Bu topraklarda doğdum. Annem babam bu topraklarda öldü. Bu topraklara gömüldü. Ben de bu topraklarda öleceğim. Bu topraklara gömüleceğim. Sözleriniz içimi acıttı, gururumu çok rencide etti. Cevabım şu: Hayır Sayın Başbakan, bir yere gitmiyoruz. Buradayız." Kaynak: Ertuığrul Özkök'ün Bugünkü yazısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 İsteyen anasını da alsın Amerika'da hocasının yanına gitsin.Biz buradayız , bu ülkeyi seviyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ooo ertuğrul özkök e bak.Ne oldu? kankası tayyipe karşı ayaklanmaya başladı sanırım. Hürriyet yazarları çok güzel yazmışlar bugun. Bekir Çoşkun un yazısı resmen içimi burktu.Ne günlere kaldım ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Ben mesela bundan sonra RTE'ye isminin açılımı ile ve başbakan diye hitap etmeyeceğim. O adamı başbakan olarak tanımıyorum. Gelsin kovsun bakalım bekleriz efendim. Bundan sonra AKP lideri RTE'dir benim ona hitabım. Başbakan kim derseniz bu ülke başsızdır ondan o makam boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 emin colaşa ne yazardı acaba bi yerde yazsa idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 adam resmen sadece bekir coşkunu değil beni ailemi birçok arkadaşımı ailesini ali dostumu sizlerin bir kısmını bu ülkeden kovmus böyle bir basbakan olabilir mi ya bi de eşit olacağız diyorlar ben herkesin basbakanı olacağım diyor ya artık her lafı yalan olmaya başladı adamın ya ve kendi olmayan ülkeyi sahiplendi resmen mezun olana kadar öğretmene yağ mezun olduktan sonra kötü davranıp ne olacak 0 mı vereceksin tavrı yeter be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 seni hedef almış bence fedaykin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Çıkıp adam gibi evet Bekir Coşkun'a söyledim diyecek kadar haysiyetli olsalardı keşke. Kimler mi? Ortaya attım canım. Kimseye söylemedim. Yerseniz yersiniz. Çocuk var karşınızda. Yasal zorunluluğumuz mu varmış? Bak sen şu işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 kktc diyorsunda kktc dedigin yerde "turkum" de sokakta ton dayak yersin... Orada sivillere 10 lira yazdı diyelim taksi askerlere 20 yazıyor.Askerleri hic sevmiyorlar ayrıca !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 feci sinirim bozuluyor bu konu aklıma geldikçe bekir coşkuna'a da mail attım destek için döktüm içimi umarım cevap atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 msn e eklemiş seni soruo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 aman tanrım avrupanın en büyüğü de bjk zaten :D konuyu piç etymeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bekir çoşkunda köşesinde feci baymaya başladı kaç gündür "gittim uğurlar olsun" gidiyorum" "dün çekip gittim" ouuff dedirtiyo insana artık Ben ise "Çek git" lafı üzerine, bir insanın gidebileceği dünyanın en güzel yerine yolculuk ettim dün: Bu ülkede yaşayan iyi insanların yüreklerindeki o müthiş yere... Orada yaşayanlar duygularını renk renk çiçekler gibi attılar üzerime. Duyguların bu denli güzel koktuğunu bilmezdim. Düşüncelerini-görüşlerini sanki kent mızıkasının eşliğinde şarkı şarkı mırıldandılar kulağıma. Düşüncelerin-görüşlerin bu kadar hüzün verici olduğunu da bilmezdim. Bakışların sesliliğini... Gülücüklerin ıslaklığını... Bilmezdim... abi nedir bunlar yaa kendine gelde düzgün bişeler yaz okuyalım aydınlanalım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 düzgün bişi yazsa nolcak ki, adam yazı yazıyo, başbakan birinci ağızdan ayar veriyo, sonra sözcüsü çıkıp öle demedi diyo. gidişhat kötü, artık durup izlicez, bireysel olarakta yapcak bişi kalmadı resmen. sağlık olsun. bi ay sonra doğum günüm var, tekila içmek isteyenler varsa gelsin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Tayyip minionlari bayiyor asil bu forumda. Herif cikip ana avrat kufretse yasa diye alkis tutacak birileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bizimde siyasi görüşümüz var, bizimde düşüncemiz var bizimde misyonumuz var höle höle yaşasın tayyip gençliği lol [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 12:03 tarihinde, wildpervert tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 "Ooufff" aynısından sanada gelsin ozaman attığım posttan nasıl tayyip minionu olduğum anlamını çıkattın anlamak güç."öznel eleştiri" kavramı diye bişey var bu evrende daha önce hiç karşına çıkmadı galiba böyle bişey ayrıca (bkz:perspektif) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Ben çıkıyım o zaman vatandaşlıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar