Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 bizdede bi eleman vardı eski apartmanda kapıyı kapatınca ki oldukça normal bir şekilde ve gece bile değil öğlen falan adam çıkıyordu hemen altta bide apartman kapısının yanında ki daire kapıyı yavaş kapayın laaaağğğnnnn diyordu sonra küüüt diye çarpıp evine girincede zikijem ama haaeeeaa gibi şeyler diyordu... icabına bakamadan taşındık.
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Bu tip konularda asla taviz vermem. 1 sefer, size 1 vurana 5 vurduğunuzda diğer insanlar size vurmadan önce 3-5 kez düşünüyor. Şimdi birisi benim arabama veya motoruma zarar verse bilirlerki bende onların arabasına misli ile zarar veririm. Bırak millet sana delilik yapacağına sen alemin delisi olarak bilin ve dokunulma.
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 aa evet bazı paşalar dışında çoçuksuz emekli öğretmenler de işkence gibi,88 yaşında bizim bi komşu ''nasılsınız hocam'' diyorum ''Kulağım iyi işitse özel ders vericem'' diyodu kadın. Şimdi hastanede 4 aydır makinaya baglı.Allah şifa versin kadıncagıza.
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 şükrettim yazıyı okuyunca.. allahtan apartmandaki herkes akraba da bi sorun olmuyor hatta sürekli herkes birbirinden en ufak yardımı esirgemiyor.. iyi yanları da varmış tüm apartmanın tanıdık olmasının :)
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 hala bereket tanrısını savunuyorum ben
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Ya bidefa bunun lastiği inmiş garajda, görevliye gitmiş lastiğim inmiş, kesin şu daireler yapmışdır diye iki tane daire vermiş, dairelerden teki bizim, bana atıyor yani boku, çünkü bidefa asansöre binicem kapıyı açtım bu kadına ben, girdi içeri, sonra tuttu çekti asansörün kapısını kapattı ben binmiyim diye, çok sinirlendim tabi ben açıyorum kendi biniyor. Bundan sonra lastiğini indirmişim diye senaryo yazmış aklından. Yani ne yapsam şu aralar kadın bana dönücek. Kadından korkmuyorum da oğlu var bunun biraz psikopat, annem bidefa park ederken park çizgisinin kenarına dayanmış. Adam gelmiş "arabanızı çekin oradan benim yerime girmişsin" diye kapımıza. Böyle bir tip, aslında uyuzluğun kralını ben yaparım:) Apartman yöneticisi dediğim gibi izin verdi yazılı belgemiz var şu kadar elektrik kullanıcam apartmana ödicem şeklinde. Bu değişikliği kadına söyleme gibi bir zorunluluğumuz yok. Fişi temiz bez ile sildikten sonra fişe takarım, ertesi gün fiş prizde değil ise polisi çağırırım, böyle böyle hakkım var iznim var aracıma saldırılıyor, maddi zarara sokuluyorum diye, parmak izi alınmasını isterim ve kadın çıkar, uyuzluk böyle olur. Ama şimdi oğlu var, gider motosikleti parçalar iş çok uzar.
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 abi.git önce oğlunu sonra kadını döv
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 toplanıp döveriz oğlunu da pati buluşması niyetine [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 21:54 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
matama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 cozumu kolay kulagina egil seni olduturum olunu bulamazlar bizim aileyle bulasma de yalniz sesli deme bunu sonra tehdit falan cikar sadece onun duyabilecegi sekilde bir daha hic bir halt yapmaz bu tipler boyledir [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 21:55 tarihinde, matama tarafından güncellenmiştir ]
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 chemical nerde oturuyosun ve kaç günde bi şarj ediyosun? ben gelip şarj edecem o apartman fişinde
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 teyze menapoza girmiş. edit: ayrıca aklıma geldi dinan bizim okulda bi teyzeyle kavga etmişti böyle, ona sorun anlatsın bi [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 21:57 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ]
Rottweiler Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 said: Rott kendisi nası çekicek sora fişi bu arada? plastik bulaşık eldiveni mesela elektirik geçirmez.. kadın çarpılırsada kendi tutmuş prizi, kim gidip çek demişki ?
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 yeni bi ara kablo hazırla, dışarıya kaçağı olsun. onu kullanmaya devam et. çarpılır falan belki dokunmaz bi daha.. rott yazmış gerçi :) yeni gördüm.. ama 220v olmasına fln gerek yok, ufaktan çarpsın yeter ona [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 22:01 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ]
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 evet abi herkes çoklu fişle gelsin her bişeyimizi sizin apartmanda halledelim.. hocam senin saldıran mı ne vardı krosbov bi iş üstünde görsek artık şu aleti
matama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 xaty seni eve hatun atacagin zaman gormek isterim :) butun apartmancana izlenirsin :)
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 teyze sende çok oksijen tüketiyosun de
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 tedbirsizlikten ölüme sebebiyet vermekten yatar bi kaç sene o iş yaş
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 said: matama üye [şikayet et] § 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 22:03 [ özel msj ] xaty seni eve hatun atacagin zaman gormek isterim :) butun apartmancana izlenirsin :) neyse ki 2 ev var 2.'si müstakil, şehrin dışında, bahçeli falan rahat bi yerde :P
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 su dokuceksin prize kendisi kasınmıs [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 22:20 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ]
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 eletrik kaçırtsam kasıtlı yaptı der, asansörü çalınca sinirlendiğimi görünce lastiğini indirdim sandı şikayet etti diyorum eheh
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 apartmana giren bi kadın rus diye şikayet etmiş sanırmı gene görevliye, böyle bir şey de duydum:)
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 of tam ağzını burnunu kırmalık biri böylezevkle dövüceksin dimi ya
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 kasıtlı niye yapcaksınki, kadın deli mi gelip senin fişini ellicek. elliyosa ortalıkta gördüğü fişi onun kabahati. ya meraktan, ya .. sözü girer orda devreye. karşı dairesinde de sevmediğin biri oturuyosa kapılarını sıkı sıkı birbirine bağlayıp ikisinin de kapısını çal sonra da otur merdivene izle :P ama bağladığın şey biraz bol olsun, azcık açabilsinler kapıyı ama çıkamasınlar dışarı :)
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 aga bişey sorcam.bu priz ne kadar uzakta kadının kapıya? [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 22:26 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar