Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Dünya Kupası finali sırasında Fransız futbolcu Zinedine Zidane'ın İtalyan oyuncu Marco Materazzi'ye neden kafa attığı üzerinde bugüne kadar çok spekülasyonlar yapıldı. Sonunda Materazzi o gün ne dediğini açıkladı. Star gazetesinin haberine göre, 'TV Sorrisi e Canzoni' isimli dergiye konuşan İtalyan futbolcu o gün Zidane'ın kızkardeşine küfür ettiğini söyledi. Zidane'ın 110. dakikada kendisine maçtan sonra formasını vermeyi teklif ettiğini, bunun üzerine O'na 'Fahişe olarak kızkardeşini tercih ederim' dediğini açıkladı. Materazzi geçen Eylül'de İtalyan Gazzetta dello Sport gazetesine verdiği röportajda 'Formasını çektim. O da 'Çok istiyorsan maçtan sonra alabilirsin' dedi. Ben de ona 'Kızkardeşini daha çok isterim' diye cevap verdim' demişti. Zidane ise Materazzi'nin annesine ve kızkardeşine küfür ettiğini söylemişti. Zidane uzatma dakikalarında Materazzi'ye attığı kafa yüzünden kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 gecen senenin haberi bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 evet =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Alala yeni haber diye yazıyodu ben de kaçırmışım heralde c/pledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 oha zidanın kafasında perde mi varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 sen ne diyosun perdenin arkası bile varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 yuuuuh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 hürriyet ve msn ortaklığı yapacak magazin haberleri bulamayınca 10 yıllık haberleri tekrar uplıyorlar.Normaldır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 oha zidanın kafasında perde mi varmış? ahahuahuhuahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 03:11 tarihinde, -Cleglaw- tarafından güncellenmiştir ] edit:eahh olmayınca olmuyor [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 03:11 tarihinde, -Cleglaw- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 perdenin arkasindan kafa cikti iste, ciddaaa diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar