Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Şöyle bir toparlayalım bnce,bu tarz filmlern hastasıyımdır ztn,hni izleyip izleyip knidimi spartalı zannedip balkondan atlayasım geliyo,hiç büyüyemicem ben :) Hem arşiv yapanlar için de faydalı birşey olur,ki bnde bunun içn de açıyorum :) Öncelikle kafama takılanda birşey var,amerikan futbolu konulu birkaç film vardı,izledim ancak hatırlamıyorum isimlerini :/ Bunlardan da bildkleriniz varsa çok makbule geçer,saolun şmdiden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 dsdasdasdasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Gladyatör çok gaz filmdir, izlemişsin zaten :) Amerikan futboluna gelince, Remember the Titans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 TONİGHT!!!!WEE DİNE İN HEELL!! çok pis gaza geldim edit:imla:P [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 04:53 tarihinde, Zep tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 300 ve gladyator denmisse, kingdom of heaven ve troyda eklenebilir. tabi gladyato ustune spartakuste izlenebilir. -spartakus hanginiz lan? +hepimiz birer spartakus degilmiyiz bu hayat dedigimiz sahnede. -tamam, alin bunu iceri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 saw 2 matrix tabiki aklıma bu kadar geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 The Punisher da gazdır baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Rocky IV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Fight Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 die hard3! her izlediğimde coşa gelirim bourne serisi'de gaz verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 hayata tutunmanızı sağlar hayata karşı savaşta müthiş gaza getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Hmm troy, gladiator, vs. bunlar braveheart ın eline su dökemez kanımca. Ayrıca matrix ve rocky serisini es geçmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 2 film haricinde izlemişim :) ya şu amerikan futbolu filmlernden örnekler rica ediyorm remember the titans,denzel washington oynadığı evet inanılmz bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 SCARFACE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 DIE HARD SERİSİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 ooo amerikan futbolunda remember the titans kadar en muhteşem film The Replacements dir. Shane Falco yu unutabilir miyiz? peki ya hapisteki i will survive kliplerini =) [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 12:52 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Any Given Sunday ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 BRING IT ON lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Raging Bull var De niro nun muhteşem filmlerinden biri daha. Full metal jacket [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 12:55 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Green Street Holigans holiganlar için birebir gaza getirici film=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 ben cildirdim o filmde.eleman filmin daha basinda kafayi gomuo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Fight Announcer: What were you thinking about when that buzzer sounded? Rocky: [yelling] Adrian! Fight Announcer: What were you thinking when the 15th... Rocky: What? Adrian! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 The Longest Yard vardır bi de. komiktir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Harold and Kumar Goes to White Castle var, ama bilmiyorum senin aradığın gaz tam olarak bu mu diye. ahsen ben baya bir gaza geliyorum bu film de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar