Zegna Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 divxplanetta cikmadiysa cikmamistir baska yerde sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 çarşamba akşam üstüne doğru çıkıyor genelde altyazı divx te.en azından 2 haftadır öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 düşmüş bile. [spo]http://www.divxplanet.com/sub/s/73208/Prison-Break.html[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 [spo]bende whistlerin kiz arkadasinin kafasini bekliyorum, cunku cok fazla kan sizmis kutunun icinden. eger LJ veya Sara dan birinin kafasi falansa o, zaten lincoln acar berserker rage`i kimse tutamaz o saatten sonra.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 [spo]eh bence kimsenin kafası değil kutudaki.muhtemelen uzuvlardan biri,örgüt korkutmak amaçlı başka birinin uzuvunu koymuştur.lincoln, o whistler'in karısının kafası olsa öyle son anda salya akıtacak kadar şaşırmaz ve donmazdı.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 [spo]Balık olabilir balık .[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 [spo]Eleman mahkümü öldürdükten sonra çalan The crow şarkısı da kulaklarımızdan kaçmadı. Tintin yine iyi iş çıkarıyor. :D:D[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 @Flameoffear Şarkın adı nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 kutunun içindeki Lj in istikbali olabilir kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 su divxplanete bi girebilsem izliyecem ama birtürlü siteye giremedim :( edit:derken girdim :D [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 23:13 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 dr hatun süreli değil tamamen bırakmış diziyi cnbc-e dergide öle yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 doktor hatun hamile olduğu için bu dönemde çok az veya hiç görünmeyecek diye açıklamışlardı geçen sezon sonunda. onun yerine dublör oynatacaklar ve mümkün olduğunca az rol verip farklı biri olduğunun anlaşılmamasına çalışacaklardı. sezon sonundaki açıklamaları böyleydi de tamamen bıraktı mı bilmiyorum, bence bir sezon daha olursa geri dönebilir. veya bu dönem sonuna da yetişebilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 sonunda izledim cok güzeldi [spo]bence kutudan sara nın yada lj yin parmağı felan cıkacak belkide saranın kafasını koymuşlardır :S[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 işte başta planlanan senin dediğin gibi dublör+az zamanlı rollermiş fakat şimdi tamamen çıktığı söyleniyomuş,yerine başkasını da oynatmayı düşünmüyolarmış o yüzden olayı nasıl bağlayacakları merak ediliyomuş ben de ediyorum açıkçası=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 @xieon The Cure nin Burn parçası ama değiştirmişler. Değiştirselerde kaçmaz ama. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 polise haber verse bitmisti olay. dizi super ama her bolmde bisacmalik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 "doktor hatun hamile olduğu için bu dönemde çok az veya hiç görünmeyecek diye açıklamışlardı geçen sezon sonunda. onun yerine dublör oynatacaklar ve mümkün olduğunca az rol verip farklı biri olduğunun anlaşılmamasına çalışacaklardı. sezon sonundaki açıklamaları böyleydi de tamamen bıraktı mı bilmiyorum, bence bir sezon daha olursa geri dönebilir. veya bu dönem sonuna da yetişebilir belki" [spo]demiştim de işler değişmiş heralde sezon arasında :) cado'yu da kutlarım ayrıca :P bölümün 4. dk'sında da insanın keyfi bozulmaz ki ya, hiç olmamış bence :([/spo] bunu 4. bölümü izlemediyseniz sakın(!) açmayın: [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 [spo]benim tahmin ettiğim kişi çıktı [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 [spo]Ben kolunu filan kesmişlerdir diye düşünüyordum.Açıkcası kafa çıkacağını beklemiyordum :( [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 [spo]çok basit harcadılar bence sarayı. diziden ayrılıyo kes kafasını gitsin çat diye. çok basit geldi bana[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 [spo]ilk 2 sezonu izleyenler bilirlerki = "prison breakde ceset görmezsen kimsenin öldüğüne inanma" . kaç kişi öldü derken geri geldi kaç kişi öldü derken yaralandı. ölenlerinde hepsini net olarak ölü gördük. burdan çıkardığım sonuç sara ölü falan değil. sadece ona benzeyen (hatta benzemiyor bile) bi tipin kellesini koydular oraya linc i korkutmak için. keza öylede oldu zaten sarah'i oynayan oyuncu hamile / doğurdu/doğuracak bi süre dizi ile ilgilenemiyeceğinden böyle bişey yapıp ertelemişlerdir 5-6 bölüm /2 ay sonra aa o sarah değilmiş diye çıkar geri.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 [spo]onun olabilitesi var, kelleyi 1 saniye bile göstermediler ama aynı hikaye sıkar ya :([/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 alalla daha önceden öldü diye karşımıza çıkan kim ki? [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 20:25 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 [spo]ya baal pb'de oyle bir olay var da, biz 1 saniye gorduk sadece, lincoln uzun uzun bakmıstır yani =), benzeri olsa basta tırsar sonra rahatlardı, adam kendine gelemedi bolum boyunca... bi de sey geyigi yaptılar ya, artık isini dogru durust yap da bari lj zarar gormesin falan diye... ama o geri donme geyiginden dolayı ben kellerman'ın donmesini istiyorum walla, ilk 4 bolum cıkmadı ama umudumu kesmeyecem =)...[/spo] [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 23:16 tarihinde, kfg tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 süper bir bölümdü [spo]umarım sarah gerçekten ölmüştür, böylece michael değişir. kellerman ölmüş olamaz ama bu sezon geri geleceğini sanmıyorum, kendisi private practice'de ikamet ediyor ve baya başarılı [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar