Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

prison break 3. sezon [spoiler alert]

Lethious

Öne çıkan mesajlar

[spo]eh bence kimsenin kafası değil kutudaki.muhtemelen uzuvlardan biri,örgüt korkutmak amaçlı başka birinin uzuvunu koymuştur.lincoln, o whistler'in karısının kafası olsa öyle son anda salya akıtacak kadar şaşırmaz ve donmazdı.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

doktor hatun hamile olduğu için bu dönemde çok az veya hiç görünmeyecek diye açıklamışlardı geçen sezon sonunda. onun yerine dublör oynatacaklar ve mümkün olduğunca az rol verip farklı biri olduğunun anlaşılmamasına çalışacaklardı.

sezon sonundaki açıklamaları böyleydi de tamamen bıraktı mı bilmiyorum, bence bir sezon daha olursa geri dönebilir. veya bu dönem sonuna da yetişebilir belki
Sosyal ağlarda paylaş

"doktor hatun hamile olduğu için bu dönemde çok az veya hiç görünmeyecek diye açıklamışlardı geçen sezon sonunda. onun yerine dublör oynatacaklar ve mümkün olduğunca az rol verip farklı biri olduğunun anlaşılmamasına çalışacaklardı.

sezon sonundaki açıklamaları böyleydi de tamamen bıraktı mı bilmiyorum, bence bir sezon daha olursa geri dönebilir. veya bu dönem sonuna da yetişebilir belki"

[spo]demiştim de işler değişmiş heralde sezon arasında :) cado'yu da kutlarım ayrıca :P bölümün 4. dk'sında da insanın keyfi bozulmaz ki ya, hiç olmamış bence :([/spo]

bunu 4. bölümü izlemediyseniz sakın(!) açmayın:
[spo][/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

[spo]ilk 2 sezonu izleyenler bilirlerki = "prison breakde ceset görmezsen kimsenin öldüğüne inanma" . kaç kişi öldü derken geri geldi kaç kişi öldü derken yaralandı.
ölenlerinde hepsini net olarak ölü gördük.
burdan çıkardığım sonuç sara ölü falan değil. sadece ona benzeyen (hatta benzemiyor bile) bi tipin kellesini koydular oraya linc i korkutmak için. keza öylede oldu
zaten sarah'i oynayan oyuncu hamile / doğurdu/doğuracak bi süre dizi ile ilgilenemiyeceğinden böyle bişey yapıp ertelemişlerdir 5-6 bölüm /2 ay sonra aa o sarah değilmiş diye çıkar geri.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]ya baal pb'de oyle bir olay var da, biz 1 saniye gorduk sadece, lincoln uzun uzun bakmıstır yani =), benzeri olsa basta tırsar sonra rahatlardı, adam kendine gelemedi bolum boyunca... bi de sey geyigi yaptılar ya, artık isini dogru durust yap da bari lj zarar gormesin falan diye... ama o geri donme geyiginden dolayı ben kellerman'ın donmesini istiyorum walla, ilk 4 bolum cıkmadı ama umudumu kesmeyecem =)...[/spo]

[ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 23:16 tarihinde, kfg tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...