BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Alcadras said: spoiler şimdi benim anlamadığım olay şu. bu whistler ve susan ikilisi scoofield'i öldürmekle mi görevlendirdiler? mahone başaramayınca acaba company bunları mı görevlendirdi ki? ama eğer öyle olsa, whistler içeride hallederdi scoofield'i. karıştı kafam. Whistler'in ilk başta içerden kurtulması gerekiyor,Micheal bu açıdan test ediliyor çeşitli şantajlarla,dışarı çıkınca ise ceset torbalarından anladığım kadarıyla zaten hepsi öldürülecekti,amaç Scofield'ın Whistler'ı ordan çıkarıp,çıkaramayacağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Cikarip cikaramayacagi degil, amac direk cikarmasi.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 o may gad dört saat kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ciddi ciddi dört saat mi var şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 hadi len 1 gun 21 saat felan varmiş sitede ole dio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 benim sezon2 downloadına bitmesine demistim su andada yarım saat kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ahah :D LoL. İnmiştir herhalde simdi coktan. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 sabaha karsı dörde kadar izledim simdi devam adamlar hapishaneden kacacak diye projeler,examler falan yalan oldu hep :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Yalnız bu kadar ara verilmez grev mrev anlamam,resmen diziden soğuttlar.Umarım yeni episode kitler ekran karşısınada iyi ki beklemişiz derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 off neler dönmüş öyle ya sezon 2 veronika öldü oha FLN oldum terrence a kenara cekil dediginde adamı vuracak falan sandım baktım alnına kalbine cakmislar iki tane,asansordede kacırdı skofield caksa topuguna kursunu cocuguda kurtarmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 1 day 1 Hour and 17 minutes to go :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 simdi ucuncu sezonun kacıncı bolumunu bekliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 3 x 09 bekleniyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 inanın 8 e dair hiçbir şey hatırlamıyorum bu kadar uzun ara vermesinler yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 başında özet türü bişi olur sanırım gece çıkacak olanda. ben de baya unuttum da görünce hatırlarım herşeyi. en son noldu, olaylar nerde kaldı hatırlıorm o kadar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 nasil unutabilirsiniz abi, ben 3 sezonuda biliyorum .s afasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 emule dışında nerden indiricez bu geec oynuycak dimi yeni bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 oynicak, emule olmazsa rapid linki kurtariyorsa atarim ben sana omden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 hayti hayti cıksın gari beklıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 1 saate duser nete, az kaldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 1 saat 42 dakika önce düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 sabancı uni paylaşım saolsun 6-7 kişide var bu saatte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 torrentada dusmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 daha iyisi olabilirdi bence, oldukça garip bir bölüm oldu son 5 bölümmüş bu sezondaki, dolayısıyla büyük ihtimalle fastforward şeklinde yapacaklar bölümleri, ki bu bölümde de oldu o biraz da, yine başa döndüler ehaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Resmen felaket bir bölümdü benim için ,yani onca bekledik ne için tamamen başa dönmek için,yani seyretmeden önce de aynıydı herşey ve şimdi ne alınan bir yol ne katılan bir heyecan var.Bir de ne mantıktır General diye bi karakter sokmuşlar diziye sadece yarım bölüm gözüktü çok iddialı girdi fakat çıkışı da bir o kadar çabuk oldu ve ne için girdi tamamen bir hiç.Prison Break gözümden düşmeye başlıyo acilen yeni ve heyecan verici birşeyler olması gerekli.Açıkcası yeni bölümünü merakla beklemiyorum artık.Hatta takip bile edeceğimi sanmıyorum yeni sezonda şu nasıl olacak acaba diyeceğim hiçbirşey yok pehh hüsran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar