Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

prison break 3. sezon [spoiler alert]

Lethious

Öne çıkan mesajlar

Alcadras said:

spoiler

şimdi benim anlamadığım olay şu. bu whistler ve susan ikilisi scoofield'i öldürmekle mi görevlendirdiler? mahone başaramayınca acaba company bunları mı görevlendirdi ki? ama eğer öyle olsa, whistler içeride hallederdi scoofield'i. karıştı kafam.

Whistler'in ilk başta içerden kurtulması gerekiyor,Micheal bu açıdan test ediliyor çeşitli şantajlarla,dışarı çıkınca ise ceset torbalarından anladığım kadarıyla zaten hepsi öldürülecekti,amaç Scofield'ın Whistler'ı ordan çıkarıp,çıkaramayacağı

Sosyal ağlarda paylaş

Resmen felaket bir bölümdü benim için ,yani onca bekledik ne için tamamen başa dönmek için,yani seyretmeden önce de aynıydı herşey ve şimdi ne alınan bir yol ne katılan bir heyecan var.Bir de ne mantıktır General diye bi karakter sokmuşlar diziye sadece yarım bölüm gözüktü çok iddialı girdi fakat çıkışı da bir o kadar çabuk oldu ve ne için girdi tamamen bir hiç.Prison Break gözümden düşmeye başlıyo acilen yeni ve heyecan verici birşeyler olması gerekli.Açıkcası yeni bölümünü merakla beklemiyorum artık.Hatta takip bile edeceğimi sanmıyorum yeni sezonda şu nasıl olacak acaba diyeceğim hiçbirşey yok pehh hüsran.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...