Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

prison break 3. sezon [spoiler alert]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu sezon da hapishane maceraları ağırlıklı geçicek anlaşılan. gardların olmadığı bi hapishane pek alışılmış birşey değil, güzel olabilir :)
Mesaj tarihi:
bence gayet iyiydi 2.'si de. 1deki gibi devam etse sıkabilirdi ama güzel bi şekilde ortamı havayı değiştirdiler, ayrıca olaylar daha da çeşitlendi dizi de güzelleşti bence. şimdi de biraz içerde biraz dışarda geçicek anlaşılan.
Mesaj tarihi:
[spo]roller değişti. artik lincoln michael'i kurtarmaya çalışıyor. ayrıca la sona'da bizim tanıdığımız mahkumların hepsi(michael, t-bag, bellick, mahone) geçtiğimiz sezonlarda birbirlerini öldürmeye çalışmışlardı. şimdi yaşamak için birbirlerini desteklemek zorundalar. çok heyecanlı olacak.[/spo]
Mesaj tarihi:
1. sezon iyiydi, heyecanlıydı ama süpriz yoktu
2. sezon bayık başladı, baymaya devam etti ama 14. bölüm civarı hareketlenmeye başladı, her bölümde heyecan ve süpriz katsayısı katlandı ve efsane bir finalle bitirdi
3. sezon için efsaneden az birşey beklemiyorum
Mesaj tarihi:
Valla dizi çekilmeye başlandığında tek sezon olacak diye planlanmış. Çok tutulduğunda ikinci sezon için hazırlıklar sonradan yapılmış. Heycan eksiğini ve kendini tekrarlama olaylarını buna bağlıyorum. Buna rağmen ben zevkle izledim ikinci sezonu. Ama arcane'in dediği gibi final süperdi.

Mahone ve Michael'ın birlik olması (olurlarsa) zaten bitirir olayı. Catch me if you can'deki ikili gibi. :)

[ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 15:27 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
koskoca prison bregi ucuz aksiyon dizisi yaptılar
karakterlerin karizması ayakta tutuyor yani diziyi.

diziyi oyle oyuncak ettiler ki artık diziyi izlerken nerdeyse etrafteki seti gorebiliyorum, hic bir inandırıcılıgı kalmadı bilgisayar oyunu gibi bişey oldu.

[ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 15:39 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ]
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
cnbc e verene kadar ohoo oo oo

indirmek lazım

hem zevkli oluyor her hafta en az 5 6 dizi indirip çataçuta izlemek

[ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 14:59 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bu maykıl normal bi mimar değil orası kesinleşti yani..
[spo]2. sezon finalinde ak saçlı dedenin general olduğu ve micheal'ın sona'dan kaçmasını istediğini öğreniyoruz, ne gibi bir bağlantı olabilir?[/spo]
Mesaj tarihi:
[spo]bence michael ile linc gizli bir projenin ürünü dna'sı değiştirilmiş insanlar, linc kas gücü michael beyin için tasarlanmış diye bir klişe ile lost'a rakip olacaklar. sezon finalindeki ak saçlı amcanın dedikleri bende böyle bir izlenim uyandırdı.[/spo]
  • Yeni Oluştur...