Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

prison break 3. sezon [spoiler alert]

Lethious

Öne çıkan mesajlar

[spo]roller değişti. artik lincoln michael'i kurtarmaya çalışıyor. ayrıca la sona'da bizim tanıdığımız mahkumların hepsi(michael, t-bag, bellick, mahone) geçtiğimiz sezonlarda birbirlerini öldürmeye çalışmışlardı. şimdi yaşamak için birbirlerini desteklemek zorundalar. çok heyecanlı olacak.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla dizi çekilmeye başlandığında tek sezon olacak diye planlanmış. Çok tutulduğunda ikinci sezon için hazırlıklar sonradan yapılmış. Heycan eksiğini ve kendini tekrarlama olaylarını buna bağlıyorum. Buna rağmen ben zevkle izledim ikinci sezonu. Ama arcane'in dediği gibi final süperdi.

Mahone ve Michael'ın birlik olması (olurlarsa) zaten bitirir olayı. Catch me if you can'deki ikili gibi. :)

[ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 15:27 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

koskoca prison bregi ucuz aksiyon dizisi yaptılar
karakterlerin karizması ayakta tutuyor yani diziyi.

diziyi oyle oyuncak ettiler ki artık diziyi izlerken nerdeyse etrafteki seti gorebiliyorum, hic bir inandırıcılıgı kalmadı bilgisayar oyunu gibi bişey oldu.

[ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 15:39 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...