Lethious Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 3. sezonu merakla bekliyoruz hepimiz. roller tamamen değişti. bizimkiler amerika'nın en berbat, gardiyanların bile korktuğu bir hapisaneye düştü. ilk promoda yayınlandı amerikan televizyonlarında. heyecanla bekliyoruz... http://www.youtube.com/watch?v=-ZgFAlTtF3k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 la sona, panama'da değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 bu sezon da hapishane maceraları ağırlıklı geçicek anlaşılan. gardların olmadığı bi hapishane pek alışılmış birşey değil, güzel olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 2. sezon beni baya soğutmuştu açıkçası, hapisane olayının sıfırlanmasından dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 bence gayet iyiydi 2.'si de. 1deki gibi devam etse sıkabilirdi ama güzel bi şekilde ortamı havayı değiştirdiler, ayrıca olaylar daha da çeşitlendi dizi de güzelleşti bence. şimdi de biraz içerde biraz dışarda geçicek anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 [spo]roller değişti. artik lincoln michael'i kurtarmaya çalışıyor. ayrıca la sona'da bizim tanıdığımız mahkumların hepsi(michael, t-bag, bellick, mahone) geçtiğimiz sezonlarda birbirlerini öldürmeye çalışmışlardı. şimdi yaşamak için birbirlerini desteklemek zorundalar. çok heyecanlı olacak.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 1. sezon iyiydi, heyecanlıydı ama süpriz yoktu 2. sezon bayık başladı, baymaya devam etti ama 14. bölüm civarı hareketlenmeye başladı, her bölümde heyecan ve süpriz katsayısı katlandı ve efsane bir finalle bitirdi 3. sezon için efsaneden az birşey beklemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Valla dizi çekilmeye başlandığında tek sezon olacak diye planlanmış. Çok tutulduğunda ikinci sezon için hazırlıklar sonradan yapılmış. Heycan eksiğini ve kendini tekrarlama olaylarını buna bağlıyorum. Buna rağmen ben zevkle izledim ikinci sezonu. Ama arcane'in dediği gibi final süperdi. Mahone ve Michael'ın birlik olması (olurlarsa) zaten bitirir olayı. Catch me if you can'deki ikili gibi. :) [ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 15:27 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 koskoca prison bregi ucuz aksiyon dizisi yaptılar karakterlerin karizması ayakta tutuyor yani diziyi. diziyi oyle oyuncak ettiler ki artık diziyi izlerken nerdeyse etrafteki seti gorebiliyorum, hic bir inandırıcılıgı kalmadı bilgisayar oyunu gibi bişey oldu. [ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 15:39 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 gard lar yoksa yemekleri nerden buluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 güzel olcak gibi ama zırvalama şansı da yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Birbirlerini yiyorlar, öyle bir ortam işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 çok süper olcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 ne zaman başlayacak dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Eylül 7'si galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Valla acaip heyecanlandım. Bayılıyorum bu diziye. Lost bir bu iki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 çok az kaldı. geri sayıma başlıyoruz. 6 gün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Evet 17 eylülde başlıyormuş. Kaynak. Türk kanalları verir mi ki? İndircez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 cnbc e verene kadar ohoo oo oo indirmek lazım hem zevkli oluyor her hafta en az 5 6 dizi indirip çataçuta izlemek [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 14:59 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 5 gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 [spo]Cidden üzüldüm ben 2.sezon finalinde maykıla. O değilde olan 5m dolara oldu nehirde kim bulacak acaba parayı.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 bu maykıl normal bi mimar değil orası kesinleşti yani.. [spo]2. sezon finalinde ak saçlı dedenin general olduğu ve micheal'ın sona'dan kaçmasını istediğini öğreniyoruz, ne gibi bir bağlantı olabilir?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 [spo]sona farklı bir hapishane. kural yok. gardiyan yok. ama oradan kaçılamaz olduğunu ispat etmek istiyor bence. bakalım ne olacak 5 gün kaldı.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 bu akşam amerikada başlıyor dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 [spo]bence michael ile linc gizli bir projenin ürünü dna'sı değiştirilmiş insanlar, linc kas gücü michael beyin için tasarlanmış diye bir klişe ile lost'a rakip olacaklar. sezon finalindeki ak saçlı amcanın dedikleri bende böyle bir izlenim uyandırdı.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar