Vampire Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Gectigimiz cumartesi Wal Mart'ta iken (Carefour,Kipa vs vs gibi büyük bi alisveris merkezi) ilginc bir tartismaya tanik oldum yazmadan gecemiycem :D Gelelim karakterlerimize : Türk = Tam baba, 40 yaslarinda tam dedidim dedik tipli komedi bi insan (hic almanca konusamiyor yok bi kelime bile yok ama biraz anliyor) Italyan = Adam tam cirkef, allem kullem edip milleti kullanmaya calisan bi tip Cinli = 20-25 yaslarinda belli ki daha almanya ya geleli 2-3 ay olmus cok az almancasi var ve saf bi bocuga benziyo Türk, Italyan ve Cinli Wal Mart'in devasa dis bahcesinin (otopark, ön giris ve arka giris) temizliginden görevli kisiler... Olay firlama italyanin isten kaytarma cabalariyla hic almanca bilmeyen Türk'ün yanina gelmesiyle basliyo. Italyan: Ben saat 4 gibi mesaimi bitiricem sen ondan sonra arka tarafi temizlersin ok? Türk: (cinli ye döner ve türkce bi sekilde) Ne diyo be herif.Devamli gelip konusuyo zaten sinirlerimi bozuyo. Cinli: (Saskin bi sekilde) Was??? Türk: (yine cinliye türkce olarak ve artist artis el kol hareketleriyle italyani isaret ederek)Ya kardesim, söyle su herife canimi sikmasin ne söylüyosa gitsin sefine söylesin bana söylicekse. Cinli: (zavalli kahramanimiz saf saf bakar ve bi bok anlamaz tabi)Was??? Italyan:Türkce bilen birileri yok mu , diye ortamda bagirmaktadir O sirada bütün bunlarin basi olan Alman gelir.Ve baslar almanca konusmaya: Alman: neler oluyo burda. Türk: (nasil olduysa soruyu anlamis gibi türkce olarak) Bu adam geldi bana biseyler söyledi ama anlamadim bende cinli ye dönüp söyle su italyana gitsin sefle konussun dedim o sirada sen geldin. (Bu sahnede sok oldum) Alman: (italyana döner,almanca)Sen ne söyliceksen neden bana degilde ona söylüyorsun senin üstün o degil benim, bana rapor vericeksin, der. Ve sonra cinli ye döner sende su alisveris arabalarini topla lütfen der Cinli: (Lool yine ayni tavirla) Was??? (o sirada araya türk girer) Türk: (tutar cinliyi, türkce) Kardesim git arabalari topla, adam sana arabalari topla diyo zaten bi halttan anladigin yok sana italyana söyle diyorum söylemiyosun alman geliyo onuda anlamiyosun, adami hasta ediceksiniz zaten Cinli saf saf türkün göserdigi yöne dogru gider ve arabalari toplamaya baslar. Alman: (Türk e döner ve türkce) Italyan sana ben saat 4 ten sonra gidicem ben gidince arka tarafi temizlersin demis sende onun dedigini yaparsin. Türk: (almanin türkce konustugunu görünce bi defa sok olur zaten) Peki ama simdi sen bugüne kadar niye bana herseyi almanca söyleyip beni krize soktun türkce biliyoduysan Alman:Almancayi biraz ögrenip burda yasamaya alisman icin der ve gider Alman gittikten sonra zaten basar bizim türk küfrü arkasindan lol be sonrada cinlinin yanina gidip, "Görüyomusun .bneyi türkce biliyomus ama konusmuyomus. Cinli:Was??? Türk:Öf be cok konusma birader calis sen calis, arabalari bitirdikten sonrada suralari süpür. Cinli:Was??? Türk:Ebenin ..... !!! Ben sigara molasi vercem hadi ne halin varsa gör be töbe töbe!!! Lol be bu muhabbeti ve karakterleri görseniz yarilirdiniz.Ben gülmekten morardim artik komaya gircektim, süper bi tabloydu yazayim dedim :D[hline]Dont make me more aggressive than devil... [Bu mesaj Vampire tarafından 16 October 2003 16:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Ahah çizgi film gibi resmen çok güzelmiş. :D[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Was??? lol[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 zuha. insan okurken guluyo gercek oldugunu dusununce eger gercek gorsem heralde katılır, oracıkta gulmekten yarılıp olurdum :P[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 ehehahaahah[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Alman süper[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Zuhahaha[hline]Come On! It's On! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 çok güzel yaaa insanın gerçek olduğuna inanası gelmiyo :)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 tam fıkra gibi olmuş.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Ben olsam döverdim italyanı :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 La çinliye acıdım ya Sen gel elin Almanyasına taaa Çinden bide paso Was?? de...[hline]Avatar the Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Türk süper (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 yalnız burda 2 türk bir alman bir italyan bir çinli var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 lol :lol:[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 süpermiş ya=)[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 muauhaua süpermiş ya[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 hoca 1 türk var 1 italyan var 1 çinli var.. bir de bunların müdürleri alman... peki bu olayları gözlemleyen kim? (şaşırdım burda) felan diyor.. bu da türk di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 lol ya çinliyede yazık yediği küfürün haddi hesabı yok arada Wass??[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 said: Bonecrusher, 16 October 2003 18:57 tarihinde demiş ki: hoca 1 türk var 1 italyan var 1 çinli var.. bir de bunların müdürleri alman... peki bu olayları gözlemleyen kim? (şaşırdım burda) felan diyor.. bu da türk di mi? lol bone ben olayi 5 metre öteden seyrediyordum, olaya hic karismadim yani olay 1 türk,1 italyan,1 cinli (ve 2 dakkaligina 1 alman) arasinda geciyo.[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Yüksek sesle konuşunca dillerin birbirine otomatik tercüme oluyor walla:) Fıkra gibi resmen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 ab, süper yaa mideme ağrı girdi bu ne yaa![hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 lol süfermiş harbi :) Türk en baba karakter.[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 tam fıkra gibi başlık zaten bir türk bir italyan(HAYIIIIIIIR!!!) ama türlerinin aksine bayağı komedi idi hatta yarıldım kendimi toplamaya çalışıyorum:)[hline]*!onun için mantığın bir önemi yoktur... ve ağzından salyalar saçarak gülmektedir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 aheu bunu fıkra haline getirelim komik bölümüne yaz bakem vampire kardeş :)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 :D[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar