silverhelm3 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 o degil de son saniyede yedik be.neyse hala tahminim 3-1
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Colin Kazım 2. yarı muhteşem oynadı.. bu adamı dahasık kullansak pek muhteşem olucak.
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 said: lol yapamaz bunları. gücü yetmez. ayrıca yetse de aklı vardır, yapmaz. said: bu kadroyu antep dağıtır agalar said: zico'nun istifa mektubu diyolar kadro için :) said: Ahah küçük kuzenim maça gitti, bu kadroyla çıkarlarsa eve ağlayarak döner. Ağlamıyor olursa da dalgamı geçince ağlar muahhaa :D said: Bence kovulup tazminatla gitmek için yaptı ama.. Buna özel yorum yapicam , Tüpçüyle karistirmayin bizim baskani :) , biz öyle anlasmalar yapmıyoruz teknik direktörlerle. said: -Haydaa lan hani biz ikimiz Alex'i marke edicektik nerde bu adam? -Ne blim abi yok kadroda -E ne halt edecez? -Şu kıvırcığı tutalım bari -Olm Alex diil ki o, hem baksana 2 kişi niye tutalım -Hmm napsak.. LaaNN? Konuşurken gol yemişiz -Olm Kezman bu mu lan? -Yok abi baksana bildiğin Türk bu -E Kezman nerde? -Ben bilmem abi lan lann tutsana adam kaçıyo -Anaa gol attı. E ben bunu tutmicaktım ki -Edu yavaştır arkasına derin top at dedilerdi -E at o zaman -E burda Edu yok. Nasıl atak başlatacam şimdi ben -Sen at yine de -Yok lan baksana bu velet kazma mazma ama hınzır gibi yetişiyo gençlik enerjisi. -Eee pas ver de gol atalım artık. -Da nası verecem... Kasilmis baya , bolca çalışılmış diyagloglara :D Bi genis ozet izleyin allahaskina su takimi seyredin , muazzamdi hepsi cidden. Ali Bilgin be Kazim i extra tebrik ediyorum ikiside harikaydi. CKR ikinci yari sag kanada VPN acti resmen. Can a gelince öküz hala öküz bu kadar diyorum. [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 01:03 tarihinde, BaaL tarafından güncellenmiştir ]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 fener 16.lıktan kurtuldu tebrikler! yapıp yapabileceği en büyük başarı
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 evet blackkaos çok zeki.gerçekten çok zeki birisi takdir ediyorum ben.çokta dolu biri.hiç lüzumsuz değil en sevdiğim insan tipi böyle. [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 01:13 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Cnms İnönüye 3 puan geriden gelelim oldu mu? Her sezon yaptiginiz gibi dakika 70-80 de KORTOGOGO deyin , 85 gibi bi futbolcunuz atilsin :D . Sonra alkislarsiniz yenilen takiminizi.
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 said: khala, 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 21:02 tarihinde demis ki: bu kadroyu antep dağıtır agalar slm.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 dağıtıyodu zaten hakemle aldınız nbr?
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 2 yildir Kadiköy de berabere İnönü'de mağlupsunuz. Matematigin yanlis check et gel.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 7 senedir yenemediniz diyorum.Sen türkçe yi bi check et. beraberliğide galibiyet sayıyosunuz vanspor a döndünüz iyice. ayrıca kadıköy dar gelirse izmirde yeniyoruz farketmiyor.İzmir de sizin kalenizdi.
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 şş blek, baksana bi, sizin kaç şampiyonluk var son 12 yılda bab
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Kadiköyde koyariz fark gene 3 puan olur dedin de , beraberlikle fark açılmıyor . Bayadir böle futbol liglerinde sistem.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 o zaman sorarlar adama b@b Avrupa da ne yaptın ? Uefa da çeyrek final hadi geçtim final lafını 3.tur u gördün mü ? Yen diyarbakırı yenil rizeye tekrarlat maçı şampiyon ol.Ne güzel lig be.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Baal yeme şimdi bizi bak burda biz bizeyiz. Koyarız dedim. Kadıköyde yenilmeyiz deseydim tamam haklısın.Ama koyarız demişim =) Sistem öyle olabilir ama bizde koymak tabiriyle yenmek aynı kapıya çıkıyor yıllardan beri böyledir.
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 tamam sorsunlar yapmadık bir şey avrupada. siz ne yaptınız avrupada? ayrıca soruma cevap vermedin baboli -rep
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Sizden daha çok yaptık be b@b soruna cevap verdim sen anlamadın. hadi lan yattım ben sizlemi uğraşıcam. EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ :P bye bye kuzummsss şikayet edin msjları gelenek oldu sizde [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 01:38 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 şaka bi yanada fener top oynamış ama. O gürhan süper topçu. Oynatın bak o çocuğu duydun mu pru? harcatma onu.
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 geyiq yapıyors hajı etmem no mrk. sen soruma cevap vermedin kank hala. yat uyu süt iç pls. gürhan imbadır eet.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 bjk maçına paflarla çıkcakmış fener. bu kadro ağır gelir diyo zico euheueh
fmea Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 blackchaos her fenerbahce forumunda bi yerden cikiyosun nedir bu hirs?
silverhelm3 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 öyle bi hırsla saldırmıs ki bi de.anlıyamadım her halde tüm planlarını antep galibiyetine göre kurgulamıştı. [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 03:39 tarihinde, silverhelm3 tarafından güncellenmiştir ]
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Keşke BJK Volkan'ı kandırabilseydi de kurtulsaydık şu heriften. Yediği golde topa bakıyo.. Ulan nezaketen atla bari be.. Fenere acilen yedek kaleci lazım diye düşünüyorum.
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Bidahaki kadroda ilk 11'de gürhan olcan bide 3. kaleci volkanı'da görmek istiyoruz.
Öne çıkan mesajlar