silverhelm3 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 o degil de son saniyede yedik be.neyse hala tahminim 3-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Colin Kazım 2. yarı muhteşem oynadı.. bu adamı dahasık kullansak pek muhteşem olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 said: lol yapamaz bunları. gücü yetmez. ayrıca yetse de aklı vardır, yapmaz. said: bu kadroyu antep dağıtır agalar said: zico'nun istifa mektubu diyolar kadro için :) said: Ahah küçük kuzenim maça gitti, bu kadroyla çıkarlarsa eve ağlayarak döner. Ağlamıyor olursa da dalgamı geçince ağlar muahhaa :D said: Bence kovulup tazminatla gitmek için yaptı ama.. Buna özel yorum yapicam , Tüpçüyle karistirmayin bizim baskani :) , biz öyle anlasmalar yapmıyoruz teknik direktörlerle. said: -Haydaa lan hani biz ikimiz Alex'i marke edicektik nerde bu adam? -Ne blim abi yok kadroda -E ne halt edecez? -Şu kıvırcığı tutalım bari -Olm Alex diil ki o, hem baksana 2 kişi niye tutalım -Hmm napsak.. LaaNN? Konuşurken gol yemişiz -Olm Kezman bu mu lan? -Yok abi baksana bildiğin Türk bu -E Kezman nerde? -Ben bilmem abi lan lann tutsana adam kaçıyo -Anaa gol attı. E ben bunu tutmicaktım ki -Edu yavaştır arkasına derin top at dedilerdi -E at o zaman -E burda Edu yok. Nasıl atak başlatacam şimdi ben -Sen at yine de -Yok lan baksana bu velet kazma mazma ama hınzır gibi yetişiyo gençlik enerjisi. -Eee pas ver de gol atalım artık. -Da nası verecem... Kasilmis baya , bolca çalışılmış diyagloglara :D Bi genis ozet izleyin allahaskina su takimi seyredin , muazzamdi hepsi cidden. Ali Bilgin be Kazim i extra tebrik ediyorum ikiside harikaydi. CKR ikinci yari sag kanada VPN acti resmen. Can a gelince öküz hala öküz bu kadar diyorum. [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 01:03 tarihinde, BaaL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 fener 16.lıktan kurtuldu tebrikler! yapıp yapabileceği en büyük başarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 evet blackkaos çok zeki.gerçekten çok zeki birisi takdir ediyorum ben.çokta dolu biri.hiç lüzumsuz değil en sevdiğim insan tipi böyle. [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 01:13 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Cnms İnönüye 3 puan geriden gelelim oldu mu? Her sezon yaptiginiz gibi dakika 70-80 de KORTOGOGO deyin , 85 gibi bi futbolcunuz atilsin :D . Sonra alkislarsiniz yenilen takiminizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 said: khala, 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 21:02 tarihinde demis ki: bu kadroyu antep dağıtır agalar slm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 dağıtıyodu zaten hakemle aldınız nbr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 2 yildir Kadiköy de berabere İnönü'de mağlupsunuz. Matematigin yanlis check et gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 7 senedir yenemediniz diyorum.Sen türkçe yi bi check et. beraberliğide galibiyet sayıyosunuz vanspor a döndünüz iyice. ayrıca kadıköy dar gelirse izmirde yeniyoruz farketmiyor.İzmir de sizin kalenizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 şş blek, baksana bi, sizin kaç şampiyonluk var son 12 yılda bab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Kadiköyde koyariz fark gene 3 puan olur dedin de , beraberlikle fark açılmıyor . Bayadir böle futbol liglerinde sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 o zaman sorarlar adama b@b Avrupa da ne yaptın ? Uefa da çeyrek final hadi geçtim final lafını 3.tur u gördün mü ? Yen diyarbakırı yenil rizeye tekrarlat maçı şampiyon ol.Ne güzel lig be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Baal yeme şimdi bizi bak burda biz bizeyiz. Koyarız dedim. Kadıköyde yenilmeyiz deseydim tamam haklısın.Ama koyarız demişim =) Sistem öyle olabilir ama bizde koymak tabiriyle yenmek aynı kapıya çıkıyor yıllardan beri böyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 tamam sorsunlar yapmadık bir şey avrupada. siz ne yaptınız avrupada? ayrıca soruma cevap vermedin baboli -rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Sizden daha çok yaptık be b@b soruna cevap verdim sen anlamadın. hadi lan yattım ben sizlemi uğraşıcam. EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ :P bye bye kuzummsss şikayet edin msjları gelenek oldu sizde [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 01:38 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 şaka bi yanada fener top oynamış ama. O gürhan süper topçu. Oynatın bak o çocuğu duydun mu pru? harcatma onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 geyiq yapıyors hajı etmem no mrk. sen soruma cevap vermedin kank hala. yat uyu süt iç pls. gürhan imbadır eet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 bjk maçına paflarla çıkcakmış fener. bu kadro ağır gelir diyo zico euheueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 blackchaos her fenerbahce forumunda bi yerden cikiyosun nedir bu hirs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 öyle bi hırsla saldırmıs ki bi de.anlıyamadım her halde tüm planlarını antep galibiyetine göre kurgulamıştı. [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 03:39 tarihinde, silverhelm3 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 kuyruk acısı diyorlar ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Keşke BJK Volkan'ı kandırabilseydi de kurtulsaydık şu heriften. Yediği golde topa bakıyo.. Ulan nezaketen atla bari be.. Fenere acilen yedek kaleci lazım diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Bidahaki kadroda ilk 11'de gürhan olcan bide 3. kaleci volkanı'da görmek istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 olcan kiralık gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar