Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 o deil sadece gs liler bjk'liler "bu maçta yenilirse keserler zicoyu " diyorlar. halbuki bizim tarafta konusulanlar bunlar değil. yense de yenilse de bu tarz oynamasını dogal karsılıyolar fener forumlarında su an. avrupadaki bircok takım bunu yapıyor. türk liginde 2. bi takım avrupada alex, carlos :) halbuyken bu kadroyla bile rahat şampiyon oluruz sistem oturursa. yenilsekte bişey değişeceğini sanmıyorum yönetim ve düşünce olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Bir de sporx.com'da yazdığına göre Carlos da kadro dışı. Kurtaracak adam yok takımı. Yedekten kimi alacak ki oyuna? İlk 11'i yedek zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 ikinci yarı ilhan ve gürhan'ı kullanabilir tahminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Rakibi şaşırtma taktiği de olabilir. Sahaya çıkan adamlar "Gökhan gönül mü? O kim?" diye yada "Carlos ve Alex nerede?" diye şaşırıp bocalayabilirler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 -Haydaa lan hani biz ikimiz Alex'i marke edicektik nerde bu adam? -Ne blim abi yok kadroda -E ne halt edecez? -Şu kıvırcığı tutalım bari -Olm Alex diil ki o, hem baksana 2 kişi niye tutalım -Hmm napsak.. LaaNN? Konuşurken gol yemişiz -Olm Kezman bu mu lan? -Yok abi baksana bildiğin Türk bu -E Kezman nerde? -Ben bilmem abi lan lann tutsana adam kaçıyo -Anaa gol attı. E ben bunu tutmicaktım ki -Edu yavaştır arkasına derin top at dedilerdi -E at o zaman -E burda Edu yok. Nasıl atak başlatacam şimdi ben -Sen at yine de -Yok lan baksana bu velet kazma mazma ama hınzır gibi yetişiyo gençlik enerjisi. -Eee pas ver de gol atalım artık. -Da nası verecem... :) Bu arada Antep Kadrosu da şöyleymiş: 1 Ömer 3 Mehmet Çoğum 36 Özgür 11 Metin 57 Volkan Arslan 17 Ali Bayraktar 30 Özgür Bayer 23 Ekrem 7 Uğur Yıldırım 12 Deumi 9 De Nigris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Kemal Aslanterbiyecisi 1- 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Haydaaa... O_o Bak adamlar şaşırdı işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 kemal kıvırcık mıydı :p [ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 21:53 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Semih 2-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 yok canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 zico zeki çıktı :D helal olsun ne diyeyim. Gö(z) isterdi böyle birşey yapmak. Ama cidden antep kadroyu görünce dağıldı taktikleri falan muhtemelen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 o haaa fener alanen şike yapıyor. fener gibi bi takımın antebi yenmesi olasılık dışı.Ne günlere kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 çöööt!! 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 böle fb görmedim. eziyor resmen eziyor. yürü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Moralim bozuldu şimdi yaa, aptallar bu kadroyu dağıtmaları lazımdı :( Bakalım Anderlecht maçına bu kadroyu çıkarabilecek mi? Bariz daha iyiler aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Ne biçim maç bu be! Hakem su molası vermiş. Şaka gibi, halısaha maç sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 yaz aylarında federasyonun uygulattıgı olay o. her macta oluyor. ilk yarı ve ikinci yarı ortalarında su molası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Alala ilk defa duydum valla, ilginçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Goool de nigris! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 obaa antep maça ortak oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Televizyon olsa da izlesem be :P Bi de adam cebinden maske çıkarmış o ne alaka ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Evet adam maske takıp sarı kart görmüş o ne be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 adam süper gol attı yalnız. ortayı yapan iyi yaptı. ben fenerliyim ama tebrik etmek gerek tabi. maske taktığı için sarı kart görmesi de saçma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Maskeli gol sevinci güney amerikada yaygındır. Sarı kart çıkarıldığını ilk defa görüyorum. Ona ikinciyi çıkartırsa ayıp olur kanımca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 İyi de futbolcular üstlerinde bi şey taşıyabilirler mi ki? Kolyeleri, muskaları bile çıkarttırıyolar yani, nasıl saçma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar