Lopeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 fps olacakmış d3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Fps olsa hiç harip karşılamayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 şöyle bir olay var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 3d level diablo oluyor da, starcraft 2, sc ghost, wow expansion felan olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Map mantığı, Diablo 1 ve 2'den bahsediyor. Sonuçta şu anda çalışan bir SC2 ve WoW kadrosu var, niye durup dururken Lead Designer istesinler? Ayrıca SC Ghost scrapped edilmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Blizzard'ın en son official yaptığı açıklamada iptal edilmediği ama limbo da olduğunu söylemişlerdi sanırsam. Edit: During a presentation at DICE 2/7/2008 in Las Vegas, Blizzard shared a slide with a list of cancelled projects which did not include StarCraft: Ghost. When asked about the situation, Blizzard co-founder and senior VP Frank Pearce responded: “Yeah, we’re still in denial about that one.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Holy shit omfg zomg mutlaka edinmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 official olmayan diablo3.com sitesinde bir geyim sayım var. tabiki official olmadığı için boş çıkabilir ama bi umut hani. blizz belki sürpriz yapar official olmayan sitelerde yapıyordur geri sayımı ne dersiniz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ahahahaha üzüldüm la şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 evet işte bu yüzden allah belanı vermeye diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Mumu said: ...bir geyim sayım var... Freudian slip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 geyim sayımdan bana ne ya. sanki sıfır sıfır olunca pat diye çıkıcak oyun. geyim sayımdan ziyade oyun ne zaman çıkıcak onu söylesinler. o değil de, sitede yarım saattir bakıyorum da, geyim sayım göremedim, belirli bir sayaç felan mı var? "In the past days there have been a lot of activity in the network sites after the countdown teaser. A few forum threads keep continuous debate between Diablo fans of what this announcement will be." bahsettiği teaser ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Dynun said: bone bildiğin dargörüşlü bi adamsın sen. sie go. ? cok mantıklı bişi sölemi, blizzardı tanımıyosan bone'un yapabileceği bişi yok. Asteroth said: Mumu said: ...bir geyim sayım var... Freudian slip? AHahaha güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Diablo 3 mü ??? ROOOOOÖÖÖARARGGĞĞĞHHHMM!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 şimdi d2'ye yeniden başlıycaz o olcak aa:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 en az bir 3 senesi var.daha sc2 çıkacak da patch vs + wow zor zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Asteroth said: Mumu said: ...bir geyim sayım var... Freudian slip? oha ben geyim deseymişim hakkaten sdlkfjsldjg diablo3.com said: In the past days there have been a lot of activity in the network sites after the countdown teaser. A few forum threads keep continuous debate between Diablo fans of what this announcement will be. I have given a few responses of what it is not, to make sure fans won't be thinking the wrong thing. We have made no claims and expect fans to not get caught up with the wave of speculations and rumors in the forums and the web to the point to believe them. With that said, I will mention some of those I have ruled out since it seems fans haven't thoroughfully read all the forum posts in said thread. Things the May 1 Announcement are not: 1. It is not an official announcement of Diablo 3 2. It is not about an upcoming Diablo novel 3. It is not a Network merge Only Blizzard Entertainment may make an official announcement of games, unless we had a leak. However, we have no leaks. We know as much as you do whether or not there will or not be an announcement at the Blizzard Worldwide Invitationals. We do have our own set of theories such as the Blizzard Worldwide Invitationals ending the same day Diablo II was released (June 29 2000) and Diablo II: Lord of Destruction expansion being released (June 29, 2001). We will all have to wait and see what happens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 7 tane değil mi bu demonlar : ) 3ü gitti kaldı 4 Azmodan, Lord of Sin, Belial, Lord of Lies Andariel, Maiden of Anguish Duriel, Lord of Pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 o saydıkların lesser demonlar yalnız. esas demonlar 3 tane, diablo, baal ve mephisto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 onlardan birini daha hellfire'da kesmemişmiydik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 3. oyunun konusu Sanctuary (Diablo dünyası) ve onun yaratıcısı Angel & Demon aşkını konu alacak deniyor. Ayrıca orda bahsi geçen lesser demonların çoğu öldü :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 çıkmasın istemiyorus kıymetlimis. bıraktım ben bilgisayar oyunlarını (playfirstten filan oynadığım gerizekalı arcadeler hariç :P), geri dönmek zorunda kalmak istemiyore. yasaklansın hatta, mühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 amaaaa, amazon olsa amaaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 amazonlar olmasın, mühü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 rakanishu yoksa oynamam ben. ne yapıp edip geri getirsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar