Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uyan türkiye'm!!

darkness87

Öne çıkan mesajlar

bugün mail olarak gelmiş paylaşmak istedim...

Yıl 2020,kızım 18,ben 47 yaşındayım...

"Baba bizim bayrağımızda sizin zamanınızda Ay-yıldız varmış neden
şimdi haç işareti ve anlamını bilmediğim renkler var?

2 arkadaş okulda tavan arasında eski bir atlas bulmuştuk,o atlasta
gördük daha önce Edirne'den Kars'a kadar Türkiye toprağı imiş,şimdi neden
o haritanın 1/5'ine Türkiye diyoruz?

Eskiden her mahallede 1-2 cami varken,şimdi neden her ilde bir cami
var,dedem bahsetmişti daha önce ezan denen bir şey varmış,günde 5 defa
camilerden okunurmuş şimdi bu çan sesleri ne baba?

Filistinlilerin zamanında topraklarını parça parça satarak İsrail'in
kurulmasına sebep olduklarını hiç mi bir yerde okumadınız da,topraklarımızı
sattırıp şimdi bu ufcık alana bizi hapsettiniz.Siz atalarınızdan böyle mi aldınız bu
toprakları,emaneti böyle mi korudunuz. Günden güne topraklarımız satılırken
siz uyuyor muydunuz baba?

Baba küçükken herkesin beni Aybüke diye çağırdığını hatırlar gibiyim
şimdi neden bana Angel diyorlar,beni kulağıma Angel ismini ezanla sen mi
söyledin?

Bizim evin önünden tanklarla geçen Amerikan askerleri kim baba?Hergün
bize hakaret ederek ve sizi her gördükleri yerde coplayarak demokrasi ! mi
getirdiler baba?Bize okulda demokrasinin tanımını daha farklı öğretiler sanki

Elime geçen gün bir kitapgeçti baba,senin gençliğinden kalan .Biz Ankara'ya
taşınmazdan önce memleketimizin ismi Gaziantep'miş ve 6317 şehit vererek "Gazi"
lik ünvanını kazanmış.Neden şimdi oraya kürdistan diyorlar baba.Baba hani sizlere
kürtlerle Türkler kardeştir demişler,peki kardeşlerim neden bizi öldürüp ülkemizde
ayrı devlet kurdular.

Baba o kitapta Atatürk diye birinden de bahsetmişti.O her kimse 1933'te
Bursa'da bir nutuk vermiş,ben şimdi bile ne kastettiğini anlayabiliyorken,sizin
gençliğiniz bu kadar mı cahildi de o uyarıları dikkate almadınız.

Şimdiki kürdistan toprağında yer alan Süleymaniye'de askerimizin başına
çuval geçirmişler ve sen o dönemde gençtin,hiç mi kanın donmadı baba.Neden
hesap sormadınız bunları görmezden gelen yöneticilerinize?

O az önce bahsettiğim Atatürk size bir hitabe yazmış ve sizi hain yöneticilere
ve uşaklara karşı uyarmışve hitabenin sonunda da "Muhtaç olduğun kudret
damarlarındaki asil kanda mevcuttur."demiş.Baba kanınız o kadar bozuk mu ki
ülkemizi bu hale getirenlerin yakasına yapışmadınız.

Baba Türkiyeli ne demek,biz Türk çocuğu değil miyiz,soyumuz belli değil mi
bizim ,o kitapta okumuştum "Ne mutlu Türküm diyene" yazıyordu.Peki baba ben
neden mutlu değilim.Türküm demek suçsa ve kötü bir şeyse siz eskiden neden
söylerdiniz.

Baba biz Kurtuluş Savaşı denen bir şey yaşamışız,kitaba göre dünyanın gördüğü
en şanlı savaşmış ve o savaşta 4 milyon şehit vermişiz.Madem bu vatandan bu kadar
kolay vazgeçecektiniz de neden o kadar şehit verdiniz.

Hiç mi kitap okumadınız,hiç mi sizi uyaran olmadı,hiç mi göremediniz ülkemizin
peşkeş çekildiğini,eğer farkında olduysanız ve duygusuzca evinizde oturduysanız
sizin o hainlerden ne farkınız kaldı.Allah'ın huzuruna hangi yüzle çıkacaksınız baba.
"Vatan sevgisi imandandır" diye bir hadis varken hadi diyelim ki Türklüğünüzden
vazgeçtiniz bari İslam'ın emrine uysaydınız.

Senin eski cd'lerden dinledim baba,bizim de bir İstiklal Marşı'mız varmış,o marşı
yanlızca körü körüne ezberlediniz mi?Atalarımız sizi her fırsatta uyarmış,demiş ki "Ey Türk
titre ve kendine dön."Baba ne zaman titreyeceksiniz,Ankara'yı da kaybettikten sonra mı?
Bundan 13 yıl önce titremediyseniz eğer artık hiç birşey titretemez sizi.

Baba sen son bağımsız olan Türkiye Cumhuriyetini gördün."Ya devlet başa,ya
kuzgun leşe" diyebilecek bir Hasan Tahsin,bir Şehit Şahin,bir Sütçü İmam yok muydu
aranızda?Yazıklar olsun baba sizin gençliğinize!

Bu günleri göreceğime hiç doğmasaydım baba.Türklüğünüzden utanmadınız hiç
olmazsa insanlığınızdan utansaydınız baba.Bu vatan göz göre göre altınızdan kayarken
hiç olmazsa ŞEREFİNİZLE ÖLEMEDİNİZ Mİ??

Ülkemizi Peşkeş edenlerin Hesaplarını Sormalıyızz..

Yazıklar Olsun BUnları Görmezlikten Gelen Gençliğimize yazıklar olsun bole genclik yetistiren ana babaya.

Yazıklar Olsun Banamı Kaldı derdi diye hayıflanan herkese..

Artık Uyan Türkiye'm

Türk'ün Türk'den Başka Dostu Yok..Karıs Karıs Satıyoruz topraklarımızı Yabancılara Allah Kahretsin Bu halllere düsmemizde emeği geçenlere..
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında asıl yazdığımı sildim, daha 'yumuşak' daha 'köşesiz' yazayım. Kaç senede göremedik mi bunu? Böyle yazılarla bi bok olmaz. Bizim halk aynı anda birkaç şeyin etrafında birleşerek birşeye karşı koyamaz, ayakta duramaz, yıkılır. Ülkenin an itibariyle boktan bir halde olduğu açık. E o zaman neyin etrafında birleşeceğiz? Tabii ki Türk olmak bilincinin. Osmanlı değil ama; Türk olduğunu adam gibi söyleyen 2-3 hükümdarı olan, Arap yalakası tarihimizden sıyrılarak Türk olmalıyız. Çünkü Türklük etrafında birleşmek bize dirlik, güç verir. Din ne boka yaradı bunca zaman? Tamam ibadetinizi edin, varsa gidin takılın cennetinizde. Ama dinle ülke yürümez, özgürlük olmaz. Din dediğin bir kere dogmadır, düşünmeden boyun eğmektir. Boyun eğerek vatandaş olunur mu?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diyet, perhiz, rejim gibi faaliyetler hedefte Türk delikanlilarinin ve genelde de Türk milletinin devamini engellemek için dis mihraklar tarafindan gündeme getirilmis suurlu bir düzmecedir. Gaye, eskiden bir koyunu, bir oturusta götüren dev gibi babayigit atalarimizi ve tarlada dogum yaptiktan sonra bebegini kundaklayip, elde orak tarlada çalismaya devam eden Türk kadinlarini; kalori hesaplayan, hapsirinca yataga giren, fitness ve aerobik yapan çitkirildim tiplere dönüstürmek ve büyük Türk irkini Çinliler, Japonlar gibi siska, zayif ve sagliksiz bir irk haline getirmektir.

Icabi halinde 240 kiloluk top mermisini tek basina namluya süren bir babayigidin, kalori hesaplayan, yogurtlu kebabi reddeden bir züppe haline getirilmesinden daha büyük bir soykirim olabilir mi?

Iç yaginin, kuyruk yaglarinin, anamizin Vita yaginin kolestrol yaptigi palavradir.

Kolestrol, kebaplari yedikten sonra iki sise soda içerek ayarlanabilecek bir gaz durumudur.

Sakin bu oyuna düsmeyin.

Feminizm, kadin haklari, çevre suuru ve esitlik adi altinda Türk kizlarinin akillari çelinerek, yemek yapmayi bilmeyen, bizim istikbalimiz olan yavrularini, abuk subuk yiyeceklerle yetistirecek, damak zevki gelismemis, sunta kilikli diyet bisküvilerini yiyecek sanan bir hale getirmislerdir.

Ayrica kör olasi dis mihraklar, bu kizlarimiza kebap, sogan, çig köfte vb. Lezzetleri yiyen, bardak bardak salgam suyu içen yigitlerimize hanzo-kiro gibi sifatlar takmayi ögretmislerdir.

Ayrica son yillarda moda gibi gösterilmeye çalisilan Çin mutfagi diye birsey yoktur. Bu sözde mutfak, acaip zerzevat ile acaip mahlukATIn, wog adi verilen bir tencerede yari pismis yari çig olarak hazirlanip insanlara eziyet olsun diye sopalarla yenmesinden ibaret bir hokkabazliktir. Sakin kanmayin, sakin yemeyin. Helal degildir!

Unutmayin su uyur, düsman uyumaz!
Sosyal ağlarda paylaş

Merak etme kim gelse saticak. Turkiyede gundemin yuzde 20 si siyasi partilerin elinde gerisi baska gucler..
En acik ornegi mi ?

Yanlis hatirlamiyorsam simdiki Demokratik Partinin baskaninin kardesi, yuzde elli suyla calisan bir motor felan bulmustu, adami hiltonun ortasinda anlindan vurmadilar mi ?

Akp mi fasa fiso.. Destekliyor muyum ? evet ama dinci oldugu icin mi ? Hayir, Akilli oldugum icin, gucun el degistirmesi icin once eline gecmesi lazim, adamlar gucu ellerine gecirmeye calisiyorlar, baska guclere karsi savasiyorlar.. Siz hala dinci deyin durun. Bir alsinlar ellerine sonra yurt icinde halletmesi kolay..

Satis olaylari felan.. Hangi partinin iktidarda oldugu sadece satim zamanini parasini degistirir, satilacagi gercegini degistirmez.. Kontrol baskasinda anlayin artik... Bugun bir cumhuriyet mitingini aranizdan biri mi organize etti ?? Birakin yaw.. Sen kendin kalkip da hic bir sey icin yurumezsin.. Illa ki yukseklerden biri bir kac kez iki tasi birbirine surtucek de kivilcim cikicak felan filan... Sonra kosarsiniz pesine ?? Kim yapabilir boyle bir seyi ?? Para para para kardesim.. Paranin sahibi de sadece daha fazlasi icin boyle birseyler yapar...

Hic birsey gorundugu gibi degildir ama bu gordugunun yanlis oldugu anlamina gelmez..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ülkemizi Peşkeş edenlerin Hesaplarını Sormalıyızz..

madem düzgün bir yazı yazmaya çalışılmış niye yarısı kelimelerin büyük harfle başlıyor yarısı normal, neden sormalıyızz yazıyor? önce Türk'e Türk'ün hesabını soracağına Türkçe öğren diyorum bunu yazan arkadaşa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...