Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost izlemeyen biri olmak nasıl birşeydir bilir misin?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lost izlemedim hiç. utanmıyorum. Sıkılmıyorum. Ama hani merakda ediyorum bi yandan. orada burada millet nasıl bu kadar çok konuşabiliyor bu diziyi? Her masada geyiği dönebiliyor. Karakterleri kendilerine ykaıştırıp kşisel olarak "bu benim adamım abi" diyebiliyorlar. Anlamak istiyorum bende :d

Bu lost kaç sezondur var. ne kadar daha gidicek. ve en önemlisi lost un konusu ıssız adaya düşen uçaktaki insanların kurtuluş hikayesi dışında başka biryere varıyormu? aman diyim sakın bişiler anlatırken gelcekten söylemyin hani o ince çizgiyi yakalayın lütfen.

Bir de, lost ta kaçtane karakter var? 15-20 tane var sanırım. onu da açıklarsanız sevinirim.

Benim gibi biri daha var mı çok merak ediyorum. Tanıdığım herkez biliyor izlemiş yada en azından olayları vs biliyor izlemediyse bile tüm bölümleri. Bir ben varım galiba? ne fena bişi lan :d
Mesaj tarihi:
şahsi fikrim, overrated değil, böyle düşünmemin sebebi de, LOST başladığında bir çok benzer janrda ki diziye açık fark atıp bize güzel görseli, iyi ve sürükleyici bir hikayesi, bağlantı kurulabilen karakterleri olan dizilerin olabileceğini gösterdi. özetle dizi mevzusuna yeni bir soluk getirdi.

örneğin senelerdir devam eden ER bile, LOST'dan sonra bir çok eyi değiştirdi ve heroes, dexter ve bir çok benzeri uanda bayılabayıla izlediğimiz dizinin ekranlara gelmesine ön ayak oldu.

bütün bunların dışında solo olarak bakarsak, LOST artık eskisi kadar iyi olmasa da, overrated değil, hatta underrated. ve katılıyorum 3. sezon eskisi kadar sürükleyici değildi ama, elbette vardır bir sebebi.
Mesaj tarihi:
boyle yeni diziler cıkınca biseyi ilk kesfetme hastası insanlar cıkıp abi su grubu dinledin mi mukkemmel abi ya da abi su diziye bi gozat boyle bi dizi izlemedim ben hayatımda seklinde propaganda yapıyorlar, tatmin oluyolar oyle. sonra yeaa bozdu yea aslında surecine giriyolar, ama dizi bitene kadar izliyorlar. geek yani bi cesit.

bi de alakası bile olmayan adamların hastası olup cıktıgı diziler filmler albumler oluyor bazen o zaman boyle bi aydınlanma oluyor havada feci.
evet konuyu baglamadıgımı farkettim, lost ikinci cesit daha cok.

[ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 12:15 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
eheh hazır adı geçmişken uzun süredir içimde tuttuğum bir yorumu da ilave edeceğim... prison break konusuna,

"ağbi araba var mı?", "ağbi acaba karı gelecek mi?", "ağbi acaba polisler beni burada görecek mi?", "ağbi çok yakışıklıyım dimi?" konulu bir dizi beni çok kendine bağlamadı.
Mesaj tarihi:
hehehe bence prison break tam bir kadın dizisi. yani kaslı kaslı erkekler vardı ilk önce her 30 snaiyede bir ekrana gelen. hapisane ortamı. millet vücut yapmış atletle dolaşıyo. dövüşüyo terliyo falan (aşırı gay potansiyeli). sonrada kaçtılar falan böyle akıllıca hareketler, dövüşler ykaışıklşı pozlar bimnne.benide sarmadı (tabiki^^)
Mesaj tarihi:
prison break yorumu yapayım hemen;

ilk sezonu hiç sevmemiştim her bölüm sonu "şimdi boku yediler " konseptli ilerlediği için. İkinci sezon da onun aksine "ehaha yine kurtulurlar lan" şeklinde ilerledi. Dizi yapısı çok da iyi değildi ama iyi sunuldu bence.

Neyse, lost

çıktığı dönem yarattığı değişiklikleri; bunun yansımalarını inkar edemem ama yine de çok güzel bir dizi olduğunu düşünmüyorum. Peş peşe 20 bölüm seyretmediğin zaman audience satisfaction falan olmuyor hiçbir şekilde cevap alma konusunda. 1 soru cevaplayıp 20 soru soracak dizi de bir noktadan sonra bayıyor adamı. 3. sezonu hiç soru sormadan izledim mesela ben.
Mesaj tarihi:
vizyona açıcaktım ama dizi eleştirmesi değil, kültür ve araştırma temeliydi konunun. Dizilere genel olarak akydı. buda vizyona girermi tartışılır bence. Çünkü diziyi konuşmuyoruz. İzleme ve izlemem ile kaliteyi konuşlyuoruz. Bende vizyon olmayabilir.
Mesaj tarihi:
bu sene yaza kadar hiç lost izlemedim, sonra 2.5 haftada 3. sezson ortalarına gelip yakaladım, sezon sonuna kadar günü gününe seyrettim.

özetle, lost izlemeyen biri olmak demek, bir bölüm bile izlememiş olmak demektir. bir bölüm izleyende, hemen içine çekiyo insanı eşek.

velhasıl dominikçiğim her zamanki gibi haklı: lost underrated bile sayılabilir. konusu itibarile diil, konunun ortaya konması itibariyle taze bir soluktur, ground breaker'dır.

seviyoz.
Mesaj tarihi:
said:
Bir de, lost ta kaçtane karakter var?

3 ( biri oluyor zaten sezon 3te )
gerisi yalan

[ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 12:57 tarihinde, Popeye tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...