Queen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Kardeşimin aldığı kız gergisinden tarot kartları çıkmış. İnternette arattım bulamadım, aramaya inansam da şu anda zorlanıyorum. Acaba bakmayı bilen, tutorial linki olan temel olarak anlatabilecek biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bu cıkarsa sıctınız ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 belli ediyomuş zaten, söylemene gerek yokmuş pek be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Benim evdeki tarot kartlarının yarısı böyle ölümlü pislik kartlar. Elimi atmayı istemiyorum hiç. Yanlış deste mi almışız nedir? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nariel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Kartların teker teker anlamları var, ters durunca başka, düz durunca başka falan. Kitaba ihtiyacın var bi tane. Anlamlarını kafadan atıcam diyosan onu bilemem tabii dizilişini söyleyebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bishop o kartın diğer karot desteleri de var mı? baya kalizmatik bil cizime benziyol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 bone googledan bulmuşum bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 bi arkadaşım bakıodu tarot falına. eğer çok ii odaklanırsan (ki bunun ben ıkınarak yapılacak bişey olduğunu zannediyodum) gelecekteki olayları öğrenebilirmişin. bende odaklandım. ıkındım yani. bi koku geldi önce. arkadaş "kakan mı var senin?" dedi. harbi işe yarıomuş. tarot rülz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 allah belanı vermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 versin versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 hiro nakamura ıkınmıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 bende tarot kitabi var, ona göre bakiyorum iste kendi capimda. ha tabii bakan kisi tarot raconunu kapamamissa, kendi yorumunu da katip, bakilan kisiyi itin dötüne sokabiliyor. mesela 2-3 sene önce bi insan evladina tarot baktim, yalvarmalari sonucunda. evet, kiz arkadasiyla cok güzel bi gelecegin bekledigini söyledim ona.. kelebekler, sirinler, pitirciklar.. hersey cok güzel olacakti! 1 hafta sonra ayrildilar . asfdh neyse öyle birsey cidden oldu da, bazen sasirtici sonuclar cikabiliyor ortaya. tabii ki sana, cikan olaylarin ne zaman olacagini söylemiyor. sana ne olacagini da söylemiyor. sadece nasil olacagini. ve aslina bakarsak sana kartlar ''üzüleceksin!!'' dedigi zaman, bunun ne kadar günlük ve her zaman olabilecek türden birsey oldugunu düsünürsek, tarot gayet gereksiz birseymis gibi gelir. zevk icin bakilacaksa bakilmali, cok ciddi seyler beklememeli bu tip fal zart zurt olaylarindan. bence sen de kendine bir kitap temin etmelisin, gercekten ilgileniyorsan. icinde soracagin soruya, beklentilerine göre kart acma secenekleri var zaten. *ummmm ummmmmm seziyorum... cinlerim agir yalan olacagini söylüyor.... ummm. hilmi... birak sacimi, aah. gidebilirsin artik. ummm* [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 11:17 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Tarot u severim. o değilde dehşet kahve falı bakarım. bi toplaşma yaparsak bakarım 2-3 kişinin falına =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 neden 2-3? yoruyor mu? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 yoruyo abi :d 5 dakkada bitmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 tarot'u ciddiye alma potansiyeli gördüğünüz kişiyle iyi dalga geçilebilir aslında heuhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Bırakın tarotu ya dedem de bakar ona.Asıl iş kahve falında. *itinayla kahve falı bakılır* sdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar