Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tarot Falı

Queen

Öne çıkan mesajlar

bi arkadaşım bakıodu tarot falına. eğer çok ii odaklanırsan (ki bunun ben ıkınarak yapılacak bişey olduğunu zannediyodum) gelecekteki olayları öğrenebilirmişin.
bende odaklandım. ıkındım yani.
bi koku geldi önce.
arkadaş "kakan mı var senin?" dedi.
harbi işe yarıomuş. tarot rülz.
Sosyal ağlarda paylaş

bende tarot kitabi var, ona göre bakiyorum iste kendi capimda.

ha tabii bakan kisi tarot raconunu kapamamissa, kendi yorumunu da katip, bakilan kisiyi itin dötüne sokabiliyor.
mesela 2-3 sene önce bi insan evladina tarot baktim, yalvarmalari sonucunda.
evet, kiz arkadasiyla cok güzel bi gelecegin bekledigini söyledim ona.. kelebekler, sirinler, pitirciklar..
hersey cok güzel olacakti!

1 hafta sonra ayrildilar . asfdh

neyse öyle birsey cidden oldu da, bazen sasirtici sonuclar cikabiliyor ortaya. tabii ki sana, cikan olaylarin ne zaman olacagini söylemiyor.
sana ne olacagini da söylemiyor. sadece nasil olacagini.
ve aslina bakarsak sana kartlar ''üzüleceksin!!'' dedigi zaman, bunun ne kadar günlük ve her zaman olabilecek türden birsey oldugunu düsünürsek, tarot gayet gereksiz birseymis gibi gelir.
zevk icin bakilacaksa bakilmali, cok ciddi seyler beklememeli bu tip fal zart zurt olaylarindan.

bence sen de kendine bir kitap temin etmelisin, gercekten ilgileniyorsan. icinde soracagin soruya, beklentilerine göre kart acma secenekleri var zaten.

*ummmm ummmmmm seziyorum...
cinlerim agir yalan olacagini söylüyor.... ummm.
hilmi... birak sacimi, aah. gidebilirsin artik. ummm*

[ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 11:17 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...